Loving Tan savaiminis įdegis / Deluxe Bronzing Mousse ir Bronze Shimmer

by - 16:25


Loving Tan - vienas iš žymesnių savaiminio įdegio prekinių ženklų. Anksčiau prieinamas tik amerikiečiams ir australams maždaug gegužės mėnesį pagaliau atsirado ir arčiau, UK puslapyje cultbeauty.co.uk. Iki tol mano bandymai su savaiminiu įdegiu apsiribojo tik St. Moriz bei St. Tropez produkcija, kuri man visiškai nepatiko, tad dar giliau pasidomėjusi Loving Tan parsisiunčiau savaiminio įdegio putas ir švytėjimo suteikiantį losjoną. Po poros mėnėsių naudojimo savaiminio įdegio putas jau baigiu išnaudoti, tad pagalvojau pats tas laikas apžvalgai :)


Turbūt tik mažuma nepritartų - Loving Tan pakuotės tikrai labai gražios, švelniai rausvos, perlamutrinės - metališkos spalvos, su rodos kruopščiai parinktomis detalėmis, šriftu, minimalistinės. Visų savaiminio įdegio putų (Deluxe Bronzing Mousse) kiekis yra tik vienas - 120ml, kas tikrai nedaug, bet pasak gamintojų putų užtenka 5-10 naudojimų. Taip pat yra du putų variantai - vienų reikia nenuplauti 8 valandas, kitų tik 2 valandas. Aš pasirinkau ilgesnį laiko tarpą, nes man patogiausias variantas atrodė užsitepus su jomis miegoti ir ryte nusiplauti. Putų spalvų/tamsumo pasirinkimai yra trys - medium (vidutinis), dark (tamsus) bei ultra dark (labai tamsus). Būčiau rizikavusi pirkti ultra dark, kadangi su ankstesniais savaiminiais įdegiais dažnai pasitaikydavo taip, kad išsitepus vakare ir ryte nuėjus į dušą beveik viskas nusiplaudavo, todėl norėjau kuo tamsesnės spalvos, tačiau kažkodėl ultra dark putos brangesnės už kitas 6 svarais (33£ medium, dark ir 39£ ultra dark), o jau ir taip nepigios, ypač už tokį kiekį, tad spalva dark man pasirodė optimaliausias variantas.


Ant etiketės yra nedidelis aprašymas bei rekomendacijos kaip naudoti, na, jos tokios pačios kaip naudojant bet kurias savaiminio įdegio priemones - nepamiršti nusišveisti kūno, sausesnes vietas patepti drėkinamuoju kremu, geriausia aplikavimui naudoti specialią tam skirtą pirštinę, nusiplauti įdegį nenaudojant jokių prausiklių. Aš seku visas instrukcijas, tad mano įspūdžiai su Loving Tan tikrai pakankamai geri. Kaip ir dauguma savaiminio įdegio putų jos iš karto su spalva, nėra bespalvės, spalva iš karto tikrai labai tamsi ruda, tad aplikuojasi labai lengvai, nes matosi kur kiek uždėta spalvos, ar gerai išsklaidyta. Vienas iš geriausių dalykų apie šias putas yra tas, kad spalva labai natūrali alyvuogių - ruda, visiškai neturi oranžiškumo! Spalvos intensyvumas labai priklauso nuo apšvietimo, viename atrodo tamsiau, kitame atrodo visai ne tamsi, vidutinio šviesumo oda. Bent jau dark spalva tikrai neduoda kažkokio nerealaus įdegio, tam, kas nori gauti komplimentų „wow, kaip įdegusi!“ tikrai siūlyčiau ultra dark.

Vienu sluoksniu putų oda patamsėja maždaug per du tonus, dedant antrą sluoksnį būna dar tamsesnė tamsesnė (nuotraukoje dėti du sluoksniai). Sluoksniuoti nepatariu per greitai, geriausia palaukti bent 15 minučių, kol pirmas sluoksnis kiek įsigers, nes tepant per greitai pasidaro murzina, apsitrina pirmas sluoksnis. Šiaip putos apdžiūna pakankamai greitai, žinoma tik ką užsitepus nerekomenduoju vilktis šviesių, aptemptų drabužių, nes juos tikrai išteps. Tas pats ir su patalyne - jeigu ji šviesi, naktį išsitepus savaiminiu ir miegant ryte randu dėmes, bet svarbiausia, kad labai lengvai išsiplauna. Šis savaiminis kaip ir visi tikrai linkęs subėgti į sausas vietas, pavyzdžiui, mano pagrindinės problemos sausos alkūnės, tad tose vietose reikia putų nepadauginti, nes nuims labai tamsiai.


Kvapas man vienas iš svarbiausių dalykų, nes tas tipinis savaiminio įdegio kvapas yra labai labai erzinantis ir šlykštus. Tą kvapą sukelia ingredientas dihydroxyacetone (DHA), kuris yra ir šiose putose, tačiau čia kvapas pakankamai silpnas, prigesintas, kas manęs beveik neerzino.

Kalbant apie savaiminio išsilaikymą, yra rekomenduojama kuo dažniau drėkinti odą, nes tuomet ilgiau laikysis. Nors su veidu susitvarkiau, vis dėl to kūno oda linkusi sausėti, tad odos nedrėkinant savaiminis pradeda nueidinėti dėmėmis jau po kelių dienų. Drėkinant odą, išsilaiko geriau ir gražiau, po kokių trijų dienų pradeda blukti, tačiau maždaug po savaitės savaiminio likučiai vis tiek randa kur subėgti ir subėga dėmėmis, kurių odos šveitimas nepanaikina. Tad tenka vaikščioti arba kiek plėmuotai, kol jos pranyksta arba tepti savaiminį iš naujo. Beje, kalbant apie veidą - naudojau šias putas ir ant veido tikrai ne kartą, tik dengiau šepetėliu, viskas gaunasi gerai, veido nesudirgino, tik nuo veido savaiminis nusiplauna kur kas greičiau (dėmių čia man nepalieka).


Loving Tan Bronze Shimmer taip pat įtraukiu prie apžvalgos, bet tai nėra savaiminio įdegio priemonė, labiau produktas, papildantis savaiminį įdegį. Bronze Shimmer, kaip pavadinimas sufleruoja yra kremas su blizgučiais ir su spalva. Šį įsigijau ultra dark, nes kainos nesiskyrė (31£), tad jis tikrai šiek tiek tamsesnis už putas. Tepant ant kūno papildomai tepasi ir spalva ir duoda daug švytėjimo (kreme labai daug mažų blizgių dalelyčių). Natūraliame, dienos, kambario apšvietime jų beveik nesimato, tačiau ant tiesioginės saulės ar šviesų tas blizgėjimas matosi labai ryškiai, tad tai labiau tokia vakarinė/proginė priemonė, nes įprastai išėjus į lauką ir taip blizgant gali atrodyti juokingai. Nors jis ir suteikia spalvą, kaip minėjau, nėra savaiminio įdegio produktas - jis nusivalo, nusiplauna. Jeigu, pavyzdžiui, jūsų oda šviesi, o naudotumėt tokį tamsų kremą vien užtiškus lašeliui vandens ar šiurkščiau patrynus odą tas kremas tiesiog nueis ir matysis balta oda. Todėl norint švytėjimo geriausia priemonę derinti prie odos spalvos.


Kalbant apie sudėtis, jos visai normalios, be to visur dedamo raudonai šviečiančio konservanto neįpatingai ir yra prie ko prisikabinti, aišku tobulumui nėra ribų, bet mano akimis sudėtys tikrai pakankamai geros. Aukščiau aprašytų, savaiminio įdegio putų sudėtis pakankamai kukli - jonizuotas vanduo, įprasta savaiminio įdegio medžiaga, vidutiniškai saugus propileno glikolis, tirpiklis, tamsinanti odą medžiaga, vitaminas B5, emulsijos stabilizatorius, silikonas, konservantas fenoksietanolis, minkštiklis, juodųjų graikinių riešutų ekstraktas, alavijų lapų sultys, kvepalai, rišikliai, raudonos spalvos kosmetiniai dažikliai, geltonas kosmetinis dažiklis, karamelė, mėlynas dažiklis.
Deionized Water, DihydroxyacetonePropylene Glycol, Ethoxydiglycol, Erythrulose, d- Panthenol, Decyl Glucoside, Dimethicone, Phenoxyethanol Ethyl Hexyl Glycerin, Julans Nigra (Black Walnut Extract ), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera)Fragrance, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Bisulfite, FD & C Red 40 (CI 16035), Red 33 (CI 14700)Yellow 5 (CI 19140), Caramel, FD & C Blue 1 (CI 42090) 



Bronze Shimmer sudėtis kiek ilgesnė - vanduo, odai naudingi, apsauginį sluoksnį atstatantys kaprio trigliceridai, drėkiklis, emulsikliai, pavojingas konservantas fenoksietanolis, daug įvairių minkštiklių, alavijų lapų sultys, granatų, arabinio kavamedžio ekstraktas, saugūs emulsikliai, kvepalai, trietanolaminas - vidutiniškai saugus ingredientas, reguliuojantis PH, kosmetiniai dažikliai.
Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride (and) Di-PPG-3 Myristyl Ether Adipate (and) Sorbitan Isostearate, Glyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate (and) Isopropyl Myristate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Potassium Sorbate, Glycerol Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerFragranceTriethanolamine, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, CI 77499), D&C Red 33 (CI 17200), FD&C Red 40 (CI16035), FD&C Yellow 6 (CI 15985), FD&C Yellow 5 (CI 19140), FD&C Blue 1 (CI 42090)


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų


Abi priemonės pagamintos Australijoje. Deluxe Bronzing Mousse galioja 6 mėnesius nuo atidarymo, o Bronze Shimmer kremas - 12 mėnesių. Abi priemones galima atsisiųsti iš UK tinklapio cultbeauty.co.uk - jokių muitų ar kitų mokesčių nėra.
Nuorodos :
Deluxe Bronzing Mousse savaiminio įdegio putos (33-39£)
Bronze Shimmer švytėjimo suteikiantis kremas (31£)

Iš tiesų esu tikrai patenkinta šiomis Loving Tan priemonėmis - savaiminio įdegio putos puikios tuo, kad lengvai pasidengia, nes iš karto yra labai tamsios spalvos, duoda matomą įdegį, nėra oranžinės, neturi stipraus kvapo. Minusai man būtų tokie, kad blukdamos pradeda subėgti ir padaro ant odos dėmes, kaina, bei kiekis - tikrai galėtų būti daugiau. Šiuo metu laukiu kitų, taip pat labai populiarų, Million Dollar Tan įdegio putų, tad Loving Tan kolkas nekartosiu, nes noriu išbandyti daugiau variantų. Bronze Shimmer taip pat nuostabi priemonė, suteikianti švytėjimo, tad progoms norint paryškinti įdegį, suteikti sveiko spindesio kojoms, pečiams ar kitoms norimoms vietoms tikrai labai geras variantas.


Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)