The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil / argano aliejaus apžvalga

by - 23:14



Tai jau septintas ir greičiausiai paskutinis įrašas šiais metais apie populiariają The Ordinary odos priežiūrą ir kosmetiką. Šis įrašas man vis nusikėlinėjo, kol ištuštėjo visas priemonės buteliukas, tad prieš išmesdama noriu apie jį papasakoti. 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil grynas šalto spaudimo argano aliejus yra man jau antras aliejus iš šios kompanijos, prieš tai naudojau Marulos aliejų.

Apie argano aliejų turbūt žinot visi, tai tikrai vienas iš pačių populiariausių aliejų, bet dažniausiai jis būna plaukų aliejukuose, kokteilyje su kitomis medžiagomis. Šis grynas argano aliejus tinkamas naudoti veidui, kūnui, plaukams, nagams ir lūpoms ir iš esmės daro tai, ką dauguma tokio tipo aliejų : drėkina, maitina, stabdo senėjimą, gydo tiek sausą tiek aknės kamuojamą odą, ją ramina, nekemša porų, gydo lūžinėjančius, besišakojančius plaukus, suteikia jiems žvilgesio ir t.t. Argano aliejus dar žymus tuo, kad jame yra daug E vitamino, riebiųjų rūgščių, karotino, skvaleno.


Jo panaudojimas taip pat gali būti įvairus. Aš naudojau pakankamai tradiciškai - rytais ir vakarais tepiau veidą ir naudojau ant išplautų, šlapių plaukų galiukų. Dar argano aliejų galima naudoti makiažui nuvalyti, naudoti plaukų kaukėms, įlašinti į įprastą šampūną ar kremą, maišyti su pudra. Šio aliejaus keturių lašiukų (imasi su pipete) man pakakdavo visam veidui ištepti, aliejus pakankamai greitai įsigeria ir nepalieka lipnumo, visada tepiau po toniko, dar ant drėgno veido. Kalbant apie plaukų galiukus, svarbu aliejaus nepadauginti, nes jei poto nenuplaunant ir uždedant per daug plaukai išdžiuvę gali būti sulipę, lyg riebaluoti. Aliejus yra švelnios aukso spalvos ir turi tą argano aliejui būdingą, riešutinį kvapą.


Tačiau, norint išgauti ilgalaikį efektą greičiausiai reikia sunaudoti kokį šimtą buteliukų :( Kol aliejų naudojau tol tikrai oda buvo labai puikiai drėkinama ir maitinama, spindinti, minkštesni plaukų galiukai. Dabar jam pasibaigus jokio aliejaus nenaudoju ir jau darosi liūdna, labai labai trūksta to, ką jis suteikdavo, oda kur kas sausesnė, plaukų galiukai šiurkštesni. Tikrai man nusimato naujas užsakymas iš The Ordinary :)


Apie sudėtį nėra net ką kalbėti - tai šimtaprocentinis tyras, organiškas, šalto spaudimo argano aliejus iš Maroke augančių Argano medžių vaisių kauliukų branduolių.

Iš viso jo yra 30ml, man susinaudojo pakankamai greitai, per kokį mėnesį, bet daug jo ir naudojau. Kaina, kaip ir visų The Ordinary gaminių yra prieinama, varijuoja priklausomai nuo pirkimo vietos.

Įsigyti jį galima :
beautybay.com, kaina 8.50€, nemokamas siuntimas nuo ~25€
feelunique.com, kaina 7.08€, nemokamas siuntimas nuo ~40€
asos.com, kaina 8.11€, nemokamas siuntimas nuo 30€
lookfantastic.com, kaina 9.45€, nemokamas siuntimas
cultbeauty.co.uk, kaina 5.90£, nemokamas siuntimas nuo 40£ arba su kodu cbwelcome (p.s halite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!)


Man jis tikrai labai patiko, bet pirmenybę greičiausiai teiksiu The Ordinary Marulos aliejui, juos abu naudojant nepastebėjau jokių skirtumų, bet teigiama, kad marulos aliejus turi 60% daugiau antioksidantų nei argano aliejus, tad greičiausiai jį pirkti verčiau? Na, šiaip ar taip abu aliejai tikrai labai verti dėmesio ir mano rekomendacijos jiems šimtaprocentinės :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)