Apie kietąjį Solidu Exotic šampūną ✩

by - 07:00


Na kolkas čia pas mane kas mėnesį įrašai apie Solidu, bet manau šis paskutinis ilgesniam laikui :D Rašiau aš apie jų Balance plaukų šampūną, kuris man buvo pirmas kietasis šampūnas ir toks so-so, o sausį pasakojau apie kūno muilą Purity, kuris man visai netiko. Tai, kad nesusidarytų nuomonė, kad Besamei niekas iš Solidu nepatiko, revanšuoju ir šiandien pasakoju apie kitą šampūną - Exotic, kurį jau sunaudojau ir spėkit ką? Nusipirkau ir vėl :)

Apie idėją, produktų pakuotes, dizainus ir naudojimo principus kalbėjau ankstesniuose įrašuose, tai trečią kartą jau nesikartosiu, jei kas neskaitėt ir įdomu tai galit perskaityti ten (spausti ant rožinių nuorodų). Mėlynas Exotic šampūnas apibūdinamas kaip išraiškingas ir drąsus šampūnas, kuriame vanilinės ir citrusinės natos šoka su pačiuliais, eukaliptais, ylang-ylang ir šalavijais. Praturtintas kokosų aliejumi, mangų ir kakavos sviestais. Tiks kasdienei normalių arba riebių plaukų priežiūrai.


Jo kvapas vėlgi atrodo ryškus, gali iškvėpinti visą spintelę, jei joje bus paliktas, bet man patiko labiau nei Balance šampūno. Toks ramesnis ir plaunant galvą vos jaučiu, bent manęs neerzina, tik vėlgi, tai individualu. Iš esmės daliniai įspūdžiai naudojant panašūs - užputoja greitai ir gausiai, išsiplauti plaukus man kur kas paprasčiau ir greičiau nei skystu šampūnu. Galvą išplauna puikiai ir stipriai, šampūnas prie agresyvesnių ir man tai patinka, nes su švelniais šampūnais trūksta gaivos ir plaukai ima riebaluotis labai greitai. Beto man nedirgina skalpo taip kaip Balance šampūnas. Pastarojo man užteko 14 naudojimų (+3 kartus vyras pabandė su trumpais plaukais), bet aš turiu ilgus, beveik iki užpakalio ir greitai besiriebaluojančius plaukus, kuriems šampūno reikia ne taip jau ir mažai. Tad nerašiau šios apžvalgos tol, kol šampūno nepabaigiau naudoti visiškai, nes priešingai nei praeitą, šį išnešinėjau iš vonios ir palikdavau iki kito plovimo visiškai sausai. Ir mano nuostabai, nors Solidu teigia jog turėtų užtekti bent 40-50 naudojimų, man užteko tik 11 kartų. Tad išnešinėjimas prailginti naudojimo nepadėjo, tik, kad šampūnas išlikdavo kietesnis, nes paliktas nuolat duše, net ir ant padėkliuko nuo drėgmės linkęs patyžti.


Exotic šampūno sudėtis man irgi priimtinesnė nei Balance šampūno, bet iki visai saugios dar toli gražu : du plovikliai-valikliai, minkštiklis, konservantas, putodaris, minkštiklis, paviršiaus aktyvumo medžiaga,  kakavmedžio sėklų sviestas, glicerinas, kvepalai, pačiulių eterinis aliejus, žėrutis, minkštiklis, pieno rūgštis, vitaminas B5, apelsinų ir eukaliptų eteriniai aliejai, mangų sviestas, vitaminas E, ylang-ylang eterinis aliejus, konservantai (du pavojingi, vienas sukelia kontaktinį dermatitą, trikdo endokrininę sistemą), minkštiklis, kvapiųjų šalavijų eterinis aliejus, kvapiklis, kokosų aliejus,

Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Coco-Sulfate, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cetyl Alcohol, Decyl Glucoside, Theobroma Cacao Seed Butter , Vegetable Glycerin, Fragrance, Pogostemon Cablin, Mica, Coco-Caprylate, Lactic Acid, Panthenol , Citrus Sinensis Peel Oil, Eucalyptus Smithii Leaf Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Tocopherol, Cananga Odorata, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Benzyl Benzoate, Salvia Sclarea Oil, Benzyl Salicylate, Cocos Nucifera Oil, Linalool, Limonene.

SaugūsVidutinio saugumoPavojingi

65-70g šampūno galiojimas atspausdintas data tai ir skirsis nuo gamybos datos. Įsigyti galima oficialioje svetainėje soliducosmetics.com, taip pat ir klipshop.lt. Kaina - 10.99€.

Nesu tikra ar šis šampūnas yra tikrai vertas būtent man, nes vienas galvos išsiplovimas su juo man gaunasi 1 euras, bet nusprendžiau kartoti, nes tiesiog pabaigus ėmė trūkti.. Su šampūnais man sudėtinga dėl daugelio aspektų, bet šis prilipo ir naudoti labai greita, paprasta ir netgi smagu. Papildomai plaukų neriebina, plaunu kas 2-3 dienas kaip ir visuomet. Tik užknisa, kad taip greitai baigiasi. Galbūt esate bandę ir galite pasidalinti įspūdžiais? Ar tik man taip trumpam jo užtenka? Manau, kad ieškosiu ir alternatyvų, tad jei esat įsimylėję kokį kietąjį šampūną arba atvirkščiai, kažkoks pasirodė nevertas dėmesio, nepatingėkit ir brūkštelkit į komentarus! 


★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤






You May Also Like

0 komentarai (-ų)