Zoeva Cocoa Blend akių šešėlių paletės apžvalga

by - 18:37



ZOEVA - tai vokiečių kompanija, kurią 2008 metais įkūrė žavi moteris Zoe Boikou. Kompanijos pavadinimas sukurtas remiantis graikų žodžiu ZOE - verčiant į lietuvių kalbą reikštų gyvenimą, tačiau tai taip pat ir kompanijos įkūrėjos vardas. EVA - „Ieva“,  pirmoji moteris. Zoevos kompanija bene žymiausia savo makiažo šepetėliais, kurie lyginami su Sigmos prekiniu ženklu, tačiau šiandienos apžvalga skirta Cocoa Blend akių šešėlių paletei, Zoevos numeris1 bestselleriui. 




Cocoa Blend paletė yra įkvėpta saldumynų - šiltų triufelių spalvų, nuga atspalvių bei blizgančių marcipanų. Taip skaniai skamba! Tačiau čia galima apsigauti, nors paletė įkvėpta saldumynų ir pavadinta kakavos vardu - patys šešėliai kakava nekvepia. 





Šešėliai prie paprasto apšvietimo

Šešėliai su blykste

Bitter Start - paprasčiausiai apibūdinčiau kaip pieno spalvą. Matinė, tinkama išsviesinimui po antakiu, akies kampučiu, aš ją mėgstu naudoti ir ant viso voko.

Sweeter End - šviesi pilkai rožinė spalva, purvinoka, turi švytėjimo, duochrome, tačiau nėra įtin blizgi, labiau satininė. Viena iš lengviausių, mažiausiai pigmentuotų paletėje.

Warm Notes - ryški spanguolių, burgundiška spalva, blizgi. Labai pigmentuota!

Subtle Blend - nugesinta bronzinė spalva, turi purvinumo, rudumo. Blizgi.

Beans are white - tradicinė juoda spalva, matinė. 

Pure Ganache - blizgi aukso spalva. Labai pigmentuota, viena iš mano mėgstamiausių paletėje.

Substitute for love - šilta vidutinio šviesumo ruda spalva, tikras triufelis. Taip pat viena iš mano mėgstamiausių.

Freshly toasted - tamsesnė šilta ruda su raudonu atspalviu.

Infusion - tamsiai pilka (šviesi juoda) spalva su žalsvu tonu bei pavieniais aukso spalvos blizgučiais. Ši spalva vėl gi labai lengva ir nėra lengva išgauti stiprią pigmentaciją.

Delicate acidity - blizgi, pakankamai šalta violetinė spalva.



Swatch'ams daryti naudojau Morphe M214 šepetėlį. Kodėl nenaudojau pirštų? Dėl to, kad tai nėra tikslu. Dažna manau pastebite, kad imant pirštu pigmentacija būna žymiai geresnė, negu imant šepetėliu, tačiau dažniausiai šešėlius aplikuojame juk šepetėliais. Tarp spalvų pakeitimų šepetėlį išvaliau MAC šepetėlių valikliu. Labai atsiprašau, bet praleidau Freshly Toast spalvą.. 
Visos spalvos dėtos ant rankos po vieną kartą, vieną šepetėlio braukimą!



Be blykstės

Su blykste


Ši Zoeva paletė yra be parabenų, mineralinių aliejų, ftalatų, kvepalų. 

Vienas šešėlis yra 1,5gr. Palyginimui MAC vienas šešėlis sveria 1,3g, Makeup Geek - 1,8gr.

Paletės kaina 22,50eur, siuntimas į Lietuvą (pristato kurjeriai) - 4,5eur. Paletę įsigyti galima oficialiame puslapyje - zoevacosmetics.comSkaičiuojant netgi su siuntimu iš oficialios svetainės vieno šešėlio kaina gaunasi 2,7eur! Manau kaina yra tikrai maža, nes gaunamas produktas tikrai yra labai kokybiškas, neskaitant kelių prasčiau pigmentuotų spalvų. 

Šią paletę taip pat galima įsigyti populiariuose užsienio parduotuvių puslapiuose cultbeauty.co.uk (£21) bei beautybay.com (€24.25). Papildomų mokesčių nėra. 

Paletės galiojimo laikas nuo atidarymo - 36 mėnesiai. Pagaminta Italijoje. 



Apibendrinant, manau, kad ši paletė puikus variantas žemiškų, šiltų spalvų mėgėjoms. Pigmentacija ir kokybe tikrai nėra prastesnė už išgirtuosius Makeup Geek šešėlius, byra kur kas mažiau, didžioji dalis šešėlių yra minkšti, sviestiniai. Dėl išsilaikymo skųstis irgi negaliu, laikosi puikiai, tiesa, kaip ir prieš visus šešėlius siūlyčiau naudoti šešėlių pagrindą :)

Besame 

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. O per kiek maždaug laiko kurjeris pristato prekę Lietuvoje? Bandyčiau užsisakyti. Esu labai nekantri, kuomet siuntinukai keliauja itin ilgai...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Svetainėje rašoma, kad per 3-11 dienų. Man dažniausiai atsiųsdavo per 4-5 dienas, tikrai neilgai :)

      Panaikinti