Bourjois Healthy Mix kreminių pudrų palyginimas : sena prieš naują

by - 15:11


Bourjois dar 1863 metais Prancūzijoje įkurta kompanija, kurią 2015 metais perpirko Coty kompanija (iki tol priklausė Chanel). Lietuvoje Bourjois kompanija jau tikrai yra ilgą laiką, dar kai tik pradėjau domėtis kosmetika Bourjois Healthy Mix pudra buvo viena iš pirmųjų, kurią pradėjau naudoti ir vis dar naudoju iki šiol - ji viena mano mėgstamiausių. Šių metų pradžioje Bourjois mane nustebino ir netikėtai išgirdau, jog šis makiažo pagrindas yra atnaujinamas ir senasis bus nebegaminamas. Net išsigandau, nes tai vienas iš mano mylimiausių produktų, o su tais atnaujinimais dažnai būna taip, kad naujoji versija tampa blogesne už pirmąją (pavyzdžiui kaip nutiko su Revlon Colorstay makiažo pagrindu). Prieš kurį laiką įsigijau naujają Bourjois Healthy Mix pudrą ir šiandien noriu jums pristatyti naujos ir senos versijos palyginimą :)




Kalbant apie pačią pakuotę - iš apvalaus buteliuko dabar turime kvadratinį, kuris yra siauresnis ir kiek mažesnis, nors ant abiejų pakuočių rašomi 30ml produkto, senojoje versijoje pudros atrodo kur kas daugiau, todėl aš nežinau kaip tai įmanoma. Permatomą dangtelį pakeitė raudonas ir išnyko sidabriniai užrašai bei pasikeitė šriftas. Abi pakuotės stiklinės su plastikiniais uždengtukais ir džiugu, jog nepasikeitė pudros dozatorius, vis dar lygiai toks pats, labai patogus ir paprastas dozuoti. Abi versijos žada tą patį - 70 procentų daugiau švytėjimo, drėkina, išsilaiko iki 16 valandų, tik užrašą „fruit therapy“ - vaisių terapija, dabar pakeitė tiesiog „with vitamin mix“ - su vitaminų deriniu.



Abi mano spalvos yra 52 Vanilla, tai yra standartinė mano spalva, kai nesu įdegusi. Naujoji pudra vis dar turi tą patį vaisinį kvapą. Kalbant apie pačią pudros tekstūrą iš karto pastebėjau, jog naujoji versija yra kur kas skystesnė, nuotraukose matosi, kad yra linkusi „bėgti“, labiau tekanti.


Apačioje nuotraukos su blykste, čia geriau matosi, kad senoji versija yra minimaliai tamsesnė ir šiltesnė, geltonesnė. Naujesnė spalva šiek tiek neutralesnė, bet geroji žinia yra ta, kad aplikuojant ant veido tiek vieną tiek kitą jos abi atrodo identiškai.


Atsiprašau už apšvietimą, greičiausiai atrodau vaiduokliškai balta, tačiau norėjau parodyti, kad ant veido kažkokių ryškių skirtumų tarp abiejų pudrų nėra. Abi man dengėsi vienodai gerai, kaip visada dengiau su drėgna kempinėle. Abiejų maskavimas vidutinis, naujosios pudrytės reikėjo pusė išspaudimo mažiau nei senosios, dėl skystumo jos užtenka mažiau. Jausmas ant veido toks pats, išsilaikymas irgi, abi sukuria kiek gaivų efektą, nepalieka pudriškumo, man nesikabina į sausesnes vietas ir nesausina.


Kalbant apie sudėtis, senosios versijos sudėtis parašyta ant pakuotės, naujosios pudros sudėties ant pakuotės nėra, kas man tikrai kliūna ir nepatinka, bet, laimei, radau internete. Visos tos pačios medžiagos pažymėtos rausva spalva, tiesa, naujosios pudros sudėtyje dažikliai įrašyti į sudėtį, o senosios palikti gale, tad juos žymėjau atskiromis spalvomis. Ingredientų išdėstymas sudėtyje taip pat labai nepakitęs. Likę ir visi tie patys ekstraktai - obuolių, melionų, abrikosų, hialuronas, išlikę tie patys vitaminai E ir B5, tačiau naujosios pudros sudėtyje žadamo C vitamino taip ir nematau, tad nežinau ar netiksli sudėtis ar man jis prasižiopso. Nei  vienoje nei kitoje pudroje vis dar nėra SPF (apsaugos nuo saulės), kas man patinka, nes fotografuojant su blykste neišblyškina veido.

Naujosios pudros pilna sudėtis : AQUA (WATER), DIMETHICONE, YCLOHEXASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), BUTYLENE GLYCOL, PEG-10 DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, IRON OXIDE (CI77492), PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, IRON OXIDE (CI77491), TOCOPHEROL ACETATE, MICA (CI77019), IRON OXIDE (CI77499), ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA, GLYCERIN, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, CUCUMIS MELO (MELON) FRUIT EXTRACT, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, PANTOLACTONE, SORBIC ACID.

Senosios pudros pilna sudėtis : WATER, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-10 DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, ALCOHOL DENAT, FRAGRANCE, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA, GLYCERIN, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, CUCUMIS MELO (MELON) FRUIT EXTRACT, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, PANTOLACTONE, SORBIC ACID [ /- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), MICA, CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES)


Abiejų kiekis rašomas 30ml. Pagamintos Prancūzijoje, galiojimas 12 mėnesių nuo atidarymo. Bourjois produktais prekiaujama Kinijoje, kur testavimas ant gyvūnų privalomas, tačiau Bourjois laiko save cruelty-free kompanija, t.y testuojama tik produkcija, kuri parduodama Kinijoje.

Lietuvoje Bourjois kosmetiką paprasčiausia įsigyti parduotuvėse Drogas, kaina be nuolaidos 16,99 euro.


Tikiuosi dabar jums bus aiškūs naujos ir senos Bourjois Healthy Mix skirtumai. Smagiausia, kad jos per daug nesiskiria ir naujoji versija nėra sugadinta, tik ar geresnė sunku pasakyti. Senoji versija, pakuotė, man kolkas dar mielesnė širdžiai, nes naudojau ją ilgus metus ir niekada nebuvo dienos, jog neturėčiau jos savo kosmetikos kolekcijoje.

Besame  

You May Also Like

0 komentarai (-ų)