Kvepia vasara / Milani „baked blush“ Luminoso skaistalai

by - 14:52



Praeitą mėnesį parašiau apžvalgą apie įžymiąją Milani skystą pudrą bei makiažo bazę, kur jus ir trumpai supažindinau su Milani kompanija. Šiandien noriu pakalbėti apie kitą populiarių Milani produktą, „baked“ - keptus skaistalus, spalva Luminoso.


Šie skaistalai puikiai atspindi Milani tikslą traukti pirkėjus prabangiomis pakuotėmis ir aukšta kokybe už žemą kainą - pakuotė iš tiesų labai daili, plastikinė, su daug auksinės spalvos elementų. Atrodytų skaistalai kaip skaistalai, bet viršutinė dalis (patys skaistalai) pasikelia ir čia randame nedidelį veidrodėlį bei labai mažytį šepetėlį. Galbūt gamintojai norėjo padaryti kaip geriau, tačiau man ši „inovacija“ atrodo tikrai nebūtina, nes tokiais mažyčiais veidrodėliais nesinaudoju, o šis šepetėlis irgi ne geriausias skaistalų aplikavimui. Plius pajudinus ar pakračius pakuotę girdimas smarkus klegėjimas, lyg tai būtų koks kinder kiaušinis.


Nepaisant to man pakuotės išvaizda patinka, o pati spalva yra labai graži ir universali, tiks ir prie įvairių makiažų ir gan plačiai auditorijai, nuo blyškios iki vidutinio šviesumo odos. Tai pati tikriausia persikinė spalva, kuri neturi oranžinio atspalvio. Luminoso pavadinimas turbūt kilo iš to, kad tai nėra matiniai skaistalai, o turi nuostabiai gražaus subtilaus švytėjimo. Šiuose skaistaluose tikrai nėra pavienių, didelių blizgučių. Patys skaistalai nėra minkšti kaip sviestukas, labiau sausesnės formulės. Ties pigmentacija sakyčiau visiškai pats tas - pigmentuoti nei per daug, nei per mažai. Tokie skaistalai patys geriausi, nes lengva reguliuoti norimą užsidėti kiekį ir iš karto nepadauginti.




Ant veido dengiasi labai lengvai, išsisklaido be problemų, nesidengia plėmais ar netolygiai. Man labai primena MAC skaistalus, tiek pati formulė labai panaši, tiek dengimasis.


Kadangi skaistalai be dėžutės, sudėtis slepiasi pakuotės dugne, atklijavus lipduką. Sudėtis iš tiesų visai nebloga - talkas, žėrutis, silikonas, kiek kemšantis poras rišiklis-drėkiklis, toliau seka nekenksmingi tirpikliai, silikatai, įvairios klampumo reguliavimo medžiagos, minkštikliai. Yra du konservantai – sodium dehydroacatete, jis yra nekenksmingas, ir phenoxyethanol – fenoksiatanolis, kuris dabar yra dedamas beveik visiškai visur ir yra kenksmingas. Skaistalų sudėtyje dar yra vitamino e ir jojobos aliejaus, šiek tiek kvepalų, ir begalės visokių nekenksmingų emulsiklių, drumstiklių, tirpiklių ir panašių ingredientų, bei žinoma dažiklių, suteikiančių spalvą.


Skaistalų kiekis 3,5g. Pagaminti Italijoje. Galiojimas nuo atidarymo 24 mėnesiai. Milani kompanija yra cruelty free, t.y ant gyvūnų netestuoja.

Milani Luminoso skaistalus ir kitą Milani produkciją Lietuvoje galima įsigyti iš topbeauty.lt.


Jau jaučiu, kad Luminoso man bus pavasario ir vasaros must-have, nes ant skruostų jie atrodo tiesiog labai žaviai, jautnatviškai ir gaiviai :)

Šie skaistalai man buvo atsiųsti nemokamai iš www.topbeauty.lt apžvalgos tikslais (Ačiū TopBeauty).  Kaip visose apžvalgose taip ir šioje mano išreikšta nuomonė yra objektyvi ir atvira :)

Besame  

You May Also Like

0 komentarai (-ų)