Ecotools kempinėlės - ar geriau už beautyblender?

by - 19:52


Ecotools, tai viena iš nedaugelio kompanijų, kuri viskam naudoja bambuką, medvilnę ir savo produkciją gamina iš perdirbtų medžiagų. Tai tikrai natūralumo siekianti kompanija, kurios populiariausia produkcija yra šepetėliai, kuriais kažkodėl aš niekada nesižavėjau ir jų nebandžiau. Tačiau nesenai Ecotools išleido makiažo kempinėlių duo, kurios patraukė mano akį - pirmiausiai dėl to, kad esu didelė kempinėlių gerbėja, o taip pat ir dėl kainos. Jų pilna kaina 9,54 euro, tačiau su nuolaidos kodu aš jas parsisiunčiau iš Iherb už 4,81 euro, tad ta kaina 4 kartus mažesnė nei beautyblender kempinėlės, o čia dar gauname dvi.



Kempinėlės ateina supakuotos perdirbto bambuko ir medvilnės pakuotėje ant kurios rašoma, kad pačios kempinėlės yra pagamintos iš 70% augalinių medžiagų, yra be latekso, veganiškos. Taip pat ant pakuotės pasitinka užrašas, jog šios kempinėlės aplikuoja produktus 50% geriau nei pirmaujanti kempinėlė! Tiesiog akmuo į beautyblender daržą, bet šis teiginys tikrai suintrigavo. Taip pat Ecotools teigia, kad jų kempinėles galima naudoti tiek drėgnas tiek sausas.


Pačios kempinėlės yra skirtingų dydžių, viena didesnė, kita mažesnė, bet formomis abi identiškos. Apatinė kempinėlių dalis kaip ir daugumos, įprasta, apvalios formos. Vienas kempinėlių šonas beveik visas kirstas ir status, kito šono kirsta maždaug tik pusė. Vietoj labiau įprasto, pailgo, lašo formos kempinėlių viršaus - čia viršus plokščias ir kirstas.




Sausų kempinėlių niekada nenaudoju, nes jos sugeria ir daugiau produkto ir būna per kietos. Sušlapinus šias kempinėles abi padidejo ir tapo minkštesnės. Sušlapinus taip pat išryškėjo abiejų tekstūriniai skirtumai, didžioji kempinėlė kur kas labiau porėta ir minkštesnė už mažesnę.


Skystą pudrą dengiau su didesne kempinėle, apvalia apačia - pasidengė pakankamai greitai ir pakankamai gerai, tačiau ši kempinėlė sugeria daugiau produkto nei mano kitos kempinėlės - reikėjo visu išspaudimu daugiau pudros nei įprastai. Kempinėlė pakankamai minkšta, bet galėtų būti ir minkštesnė, man ji švelniausia buvo tik laikant už to kirsto galo, laikant kempinėlę per jos vidurį šiek tiek buvo kietoka, trūko to bouncy jausmo. Sklaidant maskuoklį pačiuose paakiuose su šia kempinėle problemų neturėjau - su kirstu viršumi labai paprasta prieiti tiesiai prie pat apatinių blakstienų linijos, produktas išsisklaidė labai greitai. Tačiau priėjusi vidinį akies kamputį pasiilgau lašo formos kempinėlės, nes su tuo plokščiu viršumi nėra patogu prieiti ties ta vieta.


Kitą kartą paakiams bandžiau naudoti mažesnę, šviesesnę kempinėlę. Iš karto pasijautė, kad ji kur kas kietesnė už didesnę ir visai nemaloni paakių zonoje, priminė tas paprastas, pigias paralonines kempinėles.

Šios kempinėlės turėtų labai patikti toms merginoms, kurios mėgsta bake'inti su biria pudra - kirstas viršus čia labai pasitarnaus.

Abi išsiplauna pakankamai nesunkiai, maždaug kaip ir visos kempinėlės, plaunant nebėgo jokie spalvoti dažai iš kempinėlių, tik jau po pirmo plovimo vistiek likau nustebusi blogąja prasme - didesnė kempinėlė įplyšo keliose vietose, ko su kitomis kempinėlėmis po pirmo plovimo man niekada nėra buvę.


Mažesnės kempinėlės tikrai nežadu toliau naudoti, su didesne dar bandysiu toliau, bet kai turiu kempinėlių pasirinkimą, nežinau ar man jos sieksis ranka - man trūksta ir minkštumo, ir nepatinka, jog sugeria daugiau produkto nei kitos mano kempinėlės. Nors tekstūra ir primena beautyblender kempinėlę, su Ecotools teiginiu, kad šios kempinėlės 50% geresnės aš nesutinku, vis dėl to beautyblender kempinėlės ir gerokai minkštesnės, ir kokybiškesnės, ir nesuvalgo tiek daug produkto.

Jeigu vis dėlto norite išbandyti šias kempinėlės pačios, patogiausia jas siųstis iš Iherb. Tai amerikiečių svetainė, tad bendra krepšelio vertė neturėtų viršyti 22 dolerių, jeigu nenorite, kad siunta būtų apmuitinta. Šių kempinėlių kaina ten 9,54 euro, tačiau su nuolaidos kodu save2017 minusuojasi 5 doleriai nuo sumos, nesvarbu ką perkant. Šiuo metu šioms kempinėlėms taikomas nemokamas siuntimas. Man kempinėlės atėjo per maždaug savaitę :)

Ecotools kempinėlių nuoroda
Besame  

You May Also Like

0 komentarai (-ų)