Iššūkis - mėnuo su kauke #1 Skinlite Clean & Bright Oxygen Bubble Mask Peach

by - 15:18


Nežinau kaip jūs, bet aš galiu prisipažinti, kad nelabai mėgstu kaukes, jei ir nusiperku tai naudoju retai. Veidui skirtas, lakštines ir nulupamas kaukes naudoti man dar nėra taip sunku, bet nuplaunamas prisiversti naudoti jau sudėtingiau, apie plaukų kaukes išvis nekalbėsiu - jos pas mane neegzistuoja. Nežinau ar tai gerai ar blogai, bet esu šiek tiek skeptiška kaukių atveju, jei jos suteikia tik efektą tam kartui, tiesiog tik padrėkina odą ir nieko ypatingo, kam tada mėtyti pinigus? Į kaukių naudojimo minusus dar galiu įrašyti ir tai, kad ne visos kaukės ir pasiteisina, kai kurios visai nepatinka, taip pat reikia atrasti tam laiko ir būti tinkamos nuotaikos/noro, kurį laiką sedėti ir beveik nieko nedaryti, nes vienos kaukės krenta nuo veido, kitos džiūna ar putoja, o kur dar viską aptaškantis veido nusiprausimas jei kriauklė nepatogi kaip pas mane..

Priežastis dėl kurių galiu nenaudoti kaukių galėčiau vardinti ir vardinti, bet susigalvojau sau ir testą ir iššūkį. Visą lapkričio mėnesį naudosiu po 1-2 skirtingas veido kaukes į savaitę ir mėnesio gale žiūrėsiu ar matau pokyčius veido odoje ar ne, jei matysiu - bus puiku, jei ne - vadinasi tas mano skeptiškumas pasiteisins. Taip pat bandysiu kaukes rinktis labiau „iš lempos“, stengsiuosi nežiūrėti į sudėtį. Žinoma, apie kiekvieną išbandytą kaukę pasidalinsiu atsiliepimu, taip galbūt bus naudinga ir jums ir man.


Pirmoji kaukė, nuo kurios nusprendžiau pradėti - Skinlite Clean & Bright Oxygen Bubble Mask Peach, lietuviškai pavadinimas įvardintas : Skinlite putojanti masažinė kaukė su aktyviuoju deguonimi - Persikas. Aš ją įsigijau iš Euro Vaistinės ir jos kaina buvo 1,44€. Taip ir nesupratau kieno čia ta kaukė, ant pakuotės rašo Korea, bet užrašai tai angliški tai rusiški.

Apie kaukę rašo : Paskirstant šią kaukę ant veido, kaukės deguonies priedai akimirksniu suformuoja tirštas putas, kurios dėl masažo deguonimi ir gilaus valymo stimuliuoja odos atsinaujinimą. Deguonies putos giliai prasiskverbia į odą, šalina nešvarumus ir epidermio negyvąsias ląsteles, todėl odos tonas tampa daug geresnis bei lygesnis. Persiko ekstraktas drėkina odą. Papajos žaliosios arbatos ir bambuko lapų ekstraktai minkština odą, suteikia jai švelnumo ir elastingumo.

Naudojimo būdas į lietuvių kalbą nelabai gerai išverstas, kiek supratau, tai kaukę būtina aplikuoti ant sauso veido sausomis rankomis, tada laukti kol suputos, poto masažuoti į odą keliolika sekundžių ir nuplauti. Lietuviškame aprašyme laukimo dalis praleista ir rašo, kad tik užsidėjus kaukę iš karto masažuoti ir poto nuplauti.


Kadangi šiek tiek skubėjau kaukę naudot, tuo metu paskaičius tik lietuvišką aprašymą galvojau kokia čia kaukė, čia labiau prausiklis ir sugalvojau naudoti duše. Nebuvo labai sėkminga, nes kaukė nuo veido pradėjo lipti prie pirštų, poto galiausiai viską nusiploviau (naudojau 10/31).

Kitą dieną (11/01) išbandžiau ją sėkmingiau. Užsitepus palaukiau gal kokias penkias minutes, kol ji užputojo. Nors tų putų neprisidarė tiek daug kiek kitų populiarių putojančių kaukių. Šios kaukėms užtenka dviems kartams, bet įdėtas kiekis yra mažokas. Kaukės tekstūra pakankamai standi ir truputį lipni, lengvai neišsisklaido, tad čia visai netinka tas posakis, kad mažas kiekis produkto padengia didelį plotą, taip nebuvo. Tiesa, kaukė turi pakankamai malonų persikų kvapą. Beputojant kaukei jautėsi lengvas dilgčiojimas, kutenimas. Nusiplovus sakyčiau oda atrodė šviesesnė, bet pastebėjau tik tiek, nes odą ėmė tempti - pasausino.


Pilna kaukės sudėtis tokia : vanduo, glicerinas, sintetinė paviršiaus aktyvumo medžiaga, kuri išgaunama iš kokosų aliejaus (gali būti priemaišų) ir dar dvi putas sudarančios medžiagios. Liūdna, kad jau sudėties priekyje ir pavojinga, raudonuojanti medžiaga, kuri galimai toksiška ir kancerogeniška, įvairios saugios ir vidutinio saugumo putų sudarytojos, rišikliai, krūva konservantų : fenoksietanolis ir dar du siaubingai baisūs konservantai,  po to jau įdėta augalinio cukraus, priešuždegimiškai veikianti medžiaga, persikų, papajos, vaistinio putoklio, plaušenių, žaliosios arbatos, bambukų ekstraktai ir pabaigoje kvepalai.

Tai bent sudėtėlė!! Aš kiek nustulbusi ir net išgąsdinta, tokios sudėties kaukes jie dar vaistinėse pardavinėja? Realiai, jei būčiau pažiūrėjusi sudėtį prieš perkant nebūčiau pirkusi ir nebūčiau dėjusis ant veido. Per daug nesaugių ingredientų. Didelis didelis ne, gerieji ingredientai tik sudėties pabaigoje, tad kaukėje tikrai nieko vertingo.

Water, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamide DEA, Methyl Perfluoroisobutyl Ether, Methyl Perfluorobutyl Ether, Acrylates Copolymer, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Acrylates Copolymer (? sudėtyje du kartus), Phenoxyethanol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Allantoin, Trehalose, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Luffa Cylindrica Fruit/Leaf/Stem Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Fragrance.


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Jei ta linksma mergaitė ant kaukės pakuotės žinotų šios kaukės sudėtį, manau taip linksmai ja nesiteptų. Man sudėtis labai svarbu, o ir ši kaukė nepatiko, didžiausias duotas efektas kiek šviesesnė oda ir sausumas, kurio man tikrai nereikia. Pirmas bandymas kaip ir nevykęs. Nuo šiol vis dėl to žvilgtelėsiu į sudėtis :) Kokią kaukę bandyti dabar? Jeigu turite geresnių vienkartinių kaukių rekomendacijų, duokite žinoti :)

Besame ❤

You May Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. Laba! Butu idomu paskaityti apzvalga apie Skinlite SL-631 naktine veiso kauke. Ji pagal sudeti prisotinta daugeliu geru sudetiniu daliu, yra nemazai konservantu, taciau ir ispudingas sarasas ivairiu augalu ekstraktu, peptidu, hialurono rugsties, niacinamidas.. na ir keletas 9da alergizuojanciu sudetiniu daliu, deja, nes matyt negali viskas juk buti gerai :D

    AtsakytiPanaikinti