Sol de Janeiro VOL. 1 Brazilian Bum Bum kūno kremas, omg!

by - 06:00


Sol de Janeiro... Viena iš pačių egzotiškiausių kompanijų, kuri sugebėjo užfiksuoti Brazilijos dvasios ir grožio paslaptis sukūrusi tokią produktų liniją, kuri turbūt bet ką mintimis nukeltų kažkur ten kur šokama samba :) Viskas braziliška ne vien egzotiškais Amazonės ingredientais, bet visa filosofija - nuo pavadinimų, pakuočių, kvapų iki pačių produktų ir jų idėjos. Kompanija teigia, kad Brazilijoje grožis nėra universalus standartas, bet požiūris į jį ir pasitikėjimas savimi. 

„Mūsų grožio produktai yra labiau geidulingumas nuo galvos iki pirštų galiukų, kuris ateina per šiltą šypseną, pasivaikščiojimą, sambą. Tai dėmėsys švelniai ir spindinčiai odai ir plaukams, kuris gali būti pajaustas prilietimu, pamatytas gaiviame žerėjime. Arba žavingas kvepalų dvelksmas, kuris maldauja būti įkvėptas. Braziliškas grožis yra linksmas, žaismingas, pasiekiamas ir visiškai užkrėčiamas“

Aišku, viskas angliškai skamba gražiau, tad apie kompaniją galite perskaityti ir čia. O mano šiandieninio įrašo žvaigždė pati populiariausia Sol de Janeiro prekė - Brazilian Bum Bum Cream kremas! 


Daug braziliškų kremų turi slaptą ingredientą guaraną, kuri turi bene didžiausią kofeino kiekį pasaulyje, be jo Bum Bum kremas dar turi ir maitinančio cupuaçu sviesto, antioksidantų pilnų acai uogų bei drėkinančio kokosų aliejaus. Bum Bum braziliškai reiškia užpakaliuką ir nors kremas skirtas visam kūnui, žada stimuliuoti kraujo cirkuliaciją, stangrinti, lyginti odą ir mažinti celiulitą. Negana to kaip ir visoje jų produkcijoje taip ir šiame kreme yra jų kultinis ir unikalus Cheirosa'62 kvapas - sūri karamelė ir pistacijos..


Aš didelė vien kremo įpakavimo fanė - aišku visą grožį sudaro didelis uždengtukas, nes jį nuėmus lieka tik niekuo neypatingas oranžininis indelis. Dar yra ir apsauginis papildomas dangtelis. Bet svarbiausia tai, kad šio kremo kvapas tiesiog wow! Nors aš jautri ir išranki kvapams, jie man greitai įkyrėja, tačiau šio kremo kvapas tiesiog užburiantis, įtraukiantis, prikaustantis. Net nežinau ar yra skanesnis kvapas pasaulyje už tą jų Cheirosa'62. Nėra toks stiprus, kad atidarius kremą užkviptų visas kambarys, bet išsitepus Bum Bum kremu kvepalų nelabai ir bereikia. Ne per aštrus, bet ir ne per saldus, rafinuotas, gundantis, žodžiu tikrai nukeliantis kažkur į Rio.. Kremas savyje dar turi mažų švytinčių dalelyčių, kurios ant kūno geriausiai matosi tiesioginėje saulėje ir dirbtiniame apšvietime - tik jų saikingai ir ne per daug, tai ne koks highlighteris.   


Kremas truputį losjoninis, skystokas, nėra toks tirštas ir klampus kokie būna kūno sviestai :) Apie patį poveikį - užteptas susigeria greitai ir nepalieka lipnumo, riebumo ar plėvelės tik bėda, kad bentjau mano sausai odai drėkinimo per maža :( Todėl naudoju jį tik tada kai odai nereikia super didelio drėkinimo. Bet bėda, kad dėl kvapo jį norisi teptis tiesiog visada :D Odos stangrinimo, lyginimo ar kažkokių pokyčių nepastebėjau, bet dar tikrai per trumpai jį naudoju. Jei ir turėtų būti kažkoks efektas jis geriausiu atveju turbūt atsirastų tik beveik sunaudojus visą kremą.


Sudėtis ilga ir yra visi minėti ir kitokie neminėti augalų ekstraktai, sviestai ir aliejai - sudėtyje visus juos paryškinau. Pakankamai aukštai sudėtyje yra kvepalai, kurie ir duoda tą nuostabų kvapą. Ir iš pažiūros žaliuojančioje saugioje sudėtyje gale visgi pasipila ir ne tokie geri ingredientai. Tiesa, kai kurie gali būti natūraliai randami daugybės augalų ekstraktuose arba naudojami jiems išgauti kaip benzilo alkoholis, kurio sudėtyje poto minimaliai gali likti. Tad neaišku ar dalis jų pridėtiniai ar ne. 

Sudėtis : vanduo, minkštikliai, tirštikliai ir drėkikliai, kondicionuojančios odą medžiagos, kvepalai, vėliau vėl įvairūs drėkikliai ir emulsikliai, pigmentas, cupuacu sėklų sviestas, keli minkštikliai - drėkikliai, guaranos sėklų ekstraktas, acai uogų, kokosų, morkų sėklų aliejai, Ilex Guayusa ir Ilex Paraguariensis medžių lapų ekstraktai, brazilinių riešutų aliejus, rišikliai, emulsikliai, paviršiaus aktyvios medžiagos, skvalenas, komservantai,  hialurono rūgštis, benzilo alkoholis, UV spindulių absorbentas - kvepalų ingredientai (EU ribojami), kvapų sugėriklis ir kvapiklis - tirpiklis.

Water, Methyl Glucose Sesquistearate, Phenyl Trimethicone, Dodecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Fragrance, Cetearyl Alcohol Glycerin, Cetyl Alcohol, MicaTheobroma Grandiflorum (Cupuaçu) Seed Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl CaprylatePaullinia Cupana (Guaranà) Seed Extract , Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Euterpe Oleracea (Açaí) Fruit Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed OilIlex Guayusa Leaf Extract, Ilex Paraguariensis Leaf ExtractBertholletia Excelsa (Brazil Nut) Seed Oil, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Sodium Stearoyl GlutamateHydroxyethyl Acrylates/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,  Squalane, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin,  Sodium Hyaluronate, Benzyl AlcoholBenzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Brazilian Bum Bum kremas yra neišpasakytai brangus.. Manasis yra 240ml ir cultbeauty.co.uk kainuoja 44£ kas yra apie 50 eurų, bet yra ir mini dydis - 75ml, kurio kaina 18£. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!

Šis kremas turi tūkstančius fanų ir puikų atsiliepimų, atrodo tikrai retam nepatinka tas išskirtinis ir užburiantis sūrios karamelės ir pistacijų kvapas :) Manau, kad kiekvienos merginos net ne norų sąraše, o bucket list'e turėtų būti Bum Bum kremas (bent mini dydžio) nes išbandyti jį būtina! Ar tai brangiausias mano pirktas kremas? Tikrai taip. Ar geriausiai drėkinantis? Ne! Ar skaniausiai kvepiantis? Hell yeah! Bet esmė išlieka ta, kad šis kūno kremas kažkoks magiškai ypatingas ir užburiantis, sugebantis suteikti šiltas emocijas ir tepantis jį jaustis tikrai ypatingai.. Kad mano žodžius suprastumėt tikrai jį reikia išbandyti ir pačioms :)


Kaip matot mano pažintis su Sol de Janeiro ties vienu produktu nepasibaigė :) Vėliau planuoju papasakoti jums apie dar du, o gal net ir tris jų produktus! 

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)