Bronx Colors Macchiato šešėlių paletės apžvalga

by - 06:00


Per pastaruosius pora mėnesių Lietuvoje atsirado nemažai naujų, nelabai girdėtų ir kolkas (bent man atrodo) nelabai populiarių kosmetikos kompanijų - P2 Cosmetics, AA Wings Of Color, Kobo, Absolute New York ir jei nieko daugiau nepraleidau, Bronx Colors. Būtent šios kompanijos Macchiato šešėlių paletę sugalvojau ir išbandyti. Kompanijos šūkis - „profesionalus makiažas kiekvienai“, o kainos smarkiai nesikandžioja. Ši 9 žemiškų spalvų paletė kainuoja 9 eurus, tik klausimas ar ji tempia iki profesionalios kosmetikos kokybės?


Visa paletės pakuotė plastikinė, bet sunkoka ir tikrai kokybiška, nemanau, kad smarkiai prastesnė negu kokios MAC. Viršutinė, permatoma dalis atsilenkia iki pat galo, kas man patinka, nes negaliu pernešti tokių pakuočių, kurių viena dalis stovi tik stačiai kaip rodau nuotraukoje virš šių sakinių :) Tik aš šią Macchiato paletę įsivaizdavau gal keturis kartus didesnę nei ji yra - tos internetinės nuotraukos gali taip smarkiai apgaut! Ji tik 8x8cm dydžio, mažulytė, neužimtų daug vietos kosmetinėje.


9 spalvos pasidalina į 4 matines ir 5 blizgias. Beveik visos jos šaltesnio atspalvio ar bent jau neutralaus, kiek šiltesnio atspalvio yra tik dvi spalvos vidurinėje eilėje. Bėda ta, kad nors įpakavimas atrodo ir labai profesionaliai, šešėliams kokybės trūksta. Visi jie skysti, su pirštu pasiema pusiau permatomai ir neryškiai, silpni, nelabai kaip pigmentuoti. Kitavertus, su sintetinių šerelių puriu šepetėliu matinės spalvos pasiema pakankamai normaliai ir ganėtinai gerai išsiblendina. Tik dvi pirmoje esančios spalvos itin šviesios ir neryškios, tad jų beveik nesimato, bet likusios dvi ant akių atrodo pusė velnio, naudoti galima, tik nežinau ar visoms norėsis. O blizgios spalvos ne tokios ir blizgios, labiau lengvai švytinčios. Taip pat silpnokos ir lengvos. Aš jau esu pripratusi prie kokybiškesnių šešėlių, todėl man norisi daugiau, bet jei kas tokią paletę man būtų davęs prieš kokius 7 metus manau tikrai būčiau laiminga ir ją naudojusi.



Sudėtis trumpa ir ne iš natūraliausių - talkas, dažiklis, silikonas, rišikliai - tirštikliai, sintetinis vaškas (iš naftos), konservantas fenoksietanolis, minkštiklis - konservantas ir mineralinis aliejus, irgi iš naftos. Toliau seka įvairūs dažikliai

Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Paraffinum Liquidum. May contain +/- :  Mica, Tin Oxide CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77510, CI 75470, CI 77266 (Nano).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Šešėliai pagaminti Kinijoje, o bendras jų svoris 4.5g, tai vienas šešėlis bus apie 0.5g. Nelabai daug. Galiojimą rašo 18 mėnesių nuo atidarymo ir kompanija cruelty free, netestuoja ant gyvūnų. Pirkti yra Eurokos.lt, kaina 8.99€ :)


Na, apie Bronx Colors Macchiato paletę mano mintys jums turėtų būti aiškios :) Galėčiau rekomenduoti tik toms, kam prisireiktų tokių spalvų čia ir dabar ir iš Eurokos asortimento. Gal ir toms kas nesate bandę ABH, Makeup Geek, Colourpop, net Morphe ar kitų geresnių šešėlių, nes kitaip turbūt šie bus neužtektinai geri, kaip pasirodė ir man. O jums kaip ši kompanija, ar spėjot ką nors įsigyti? :) 

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)