The Balm Mary-Lou Manizer - anksčiau wow, o dabar..?

by - 06:00


Viename iš įrašų retoriškai paklausiau kam įdomūs įrašai apie senienas, bet vienas žmogus man pasakė, jog tol, kol tas produktas yra prekyboje, anokia čia seniena, juk nespėja visi visko išbandyti būtent tuo metu, kai jis būna katik išleistas. Ir pagalvojau, kad tikrai taip! Ir pati va nesenai pirmą kartą išbandžiau The Body Shop kūno sviestą ir MAC lūpų blizgius, o jie egzistuoja metų metus ir kiti žmonės jau senai juos išbandė. O The Balm Mary-Lou Manizer'is man kartu ir labai senas produktas ir klasika, parduotuvių lentynose pasirodęs jau prieš kokius 8 metus ir tuo metu buvo vienas iš pirmųjų highlighterių rinkoje. Greitai visus apžavėjęs tapo vienu iš karščiausių highlighterių, tačiau pastaraisias metais kosmetikos rinka be galo plėtėsi tiek naujais produktais tiek brandais. Visos žinom, kaip bėgant metams technologijos žengia į priekį, tad ar senukas Mary Lou dar lyginasi su rinkos naujokais?


Iš tiesų, šitas Mary Lou Manizer'is man jau yra antras. Pirmą įsigijau gal prieš kokius keturis metus ir ilgą laiką jis buvo mano vienintelis turimas ir naudojamas highlighteris. Sunaudojusi daugiau nei pusę netyčia numečiau ant grindų ir sudaužiau. Po kiek laiko kitą gavau dovanų, bet jau buvau owerwhelmed kitais highlighteriais, tai šis taip ir liko menkokai paliestas. Pastaruoju metu stengiuosi pradėti naudoti priemones iš galinio stalčiaus, nes noriu arba įsimylėti iš naujo arba perleisti, kad nestovėtų. O kaip bus su Mary-Lou?


Pakuotė man jau taip nusibodusi, kad beveik nebegaliu į ją žiūrėti :D Bet pats produktas man tikrai vis dar patinka! Liečiant pirštu pakuotėje švelnus ir minkštas, smarkiai pigmentuotas. Tai vienas iš pačių šviesiausių mano turimų highlighterių ir gal nuotraukose nepersiteikia, bet jis į šiltą, gelsvos šampano spalvos pusę. Kaip ir visi presuoti highlighteriai turi mikro blizgučių, bet kai turiu su kuo lyginti, tikrai galiu pasakyti, kad jis nėra labai reflektyvus highlighteris, to metališko efekto mažai. Nėra pats intensyviausias, bet nėra ir prastas, dengiant jį trimis būdais (pirštu; sausu šepetėliu; šepetėliu, sušlapintu su MAC Fix+ purškikliu) intensyviausiai atrodo dengiant pirštu. Aplikuoti jį sausą man ir ant veido nelabai patinka, nes linkęs byrėti nuo šepetėlio kur papuola, tai kaip ir daugelį highlighterių dengiu šlapią. 


Minusas man, kad ir pirma ir antra jo pakuotė nėra labai kokybiška. Highlighteris atskirame indelyje (pan), kuris įklijuotas į pačią pakuotę. Papurčius kliba ir nuo pirmojo klijai man atšoko, dėl to numetus pakuotę man viskas atsiskyrė į dalis ir highlighteris išsitaškė. Dėl to aš jį naudoju tik namie ir niekur neimu. Dar vienas dalykas, kurio nepaminėjau, tai tas, kad ant pakuotės rašo highlighter, shimmer, eyeshadow ir jį galima naudoti ir kaip šešėlius, bet turbūt daugelis ir taip tai darot su įvairiais highlighteriais, aš ir skaistalus ir bronzerį kartais ant vokų panaudoju :)


Sudėtis ypatingai trumputė ir atrodo saugi, bet tos dvi vidutinio saugumo medžiagos tokios iš pažiūros ne kosmetinės ir bent man nepatinkančios - polietilenas ir teflonas. Abu netinka naudojimui ant pažeistos odos, nerekomenduotini naudoti nėščioms. 
Pilna sudėtis : pigmentas, minkštiklis, polietilenas, absorbentas, keli rišikliai ir emulsikliai, mineralas, sintetinis vaškas, silikonas ir keli dažikliai.

MICA, ISOEICOSANE, POLYETHYLENE, BORON NITRIDE, POLYISOBUTENE, PTFE, SILICA, SYNTHETIC WAX, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDE (CI 77491).

SaugūsVidutiniškai saugūs

Mary-Lou Manizer yra 8.5g, pagamintas JAV, galiojimą rašo 12mėn. nuo atidarymo, bet aš sakyčiau laisvai galima naudot mažiausiai pora metų. Įsigyti galima lookfantastic.com (kaina šiuo metu 18.45€), ši svetainė siunčia iš UK, nemokamas siuntimas tik neregistruotu paštu, ateina per 7-20 dienų, arba beautybay.com (23.52€), nemokamas neregistruotas siuntimas nuo 25€, ateina per 14-20 dienų, kartais gali eiti ir ilgiau. Nebus jokių muitų ar papildomų mokesčių. Iš kitų tinklapių ar perpardavinėtojų pirkite tik gerai pasidomėję, nes šio produkto kopijų yra pilna.


Mary-Lou pas mane lieka, bet dabar tikrai nepatektų į top 3 ir net nežinau ar datemptų iki top 5-tuko. Aišku, tam įtakos turi ir paprasčiausias atsibodimas, bet turiu ir intensyvesnių, įdomesnių spalvų highlighterių :) Prieš kokius keturis-tris metus laisvai rekomenduodavau šį highlighterį visoms, bet laikas bėga, viskas keičiasi, nuolat išbandome kažką naujo ir kai galvojame, kad tas dalykas yra geriausias, atrandame kažką dar geresnio :) Kai pirmą kartą pamačiau '93 metų Jurassic Park filmą buvau nenormaliai sužavėta efektais, bet pastarųjų metų tęsinių efektai tiesiog tūkstančius kartų geresni. Tai Mary-Lou man kaip '93-ųjų Jurassic Park, atsibodęs, nebe toks wow ir efektingas, bet kartu ir savo laiku pirmasis sužavėjęs, mylima klasika. 

 Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Man šis highlighteris visai nieko, nors senai naudojau, gal dabar jau nebepatiks :D Šiap reikia prisivesti ir su juom padarytį Project Pan, kad baigtusi, nes man nelabai patinka powder highlighteriai, labiau prie širdies kreminiai kaip Colourpop...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš Colourpop Flexitarian turėjau, efektas ir man laabai patiko! Bet va tas aplikavimas nelabai, man daug paprasčiau ir greičiau šepetėliu nei pirštais ar kempinėle :) dėl to man geriau pudriniai 😃

      Panaikinti
  2. Turiu visą trijule the balm highlihter. Nebedziugina, nors ir neblogi. Sudėtis patinka, bent jau phenoxyethanol nėra. Damusiu, bet nekartosiu. O koks jūsų favoritas šiuo metu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kai tokie karščiai aš beveik nesidažau 😓 Ir vengiu naudot daug highlighterio, nes bijau, kad tiesiog riebaluota atrodysiu 😄 Tai man paskutiniu metu labai eina Catrice x Kaviar Gauche, nes nėra labai stiprus, bet lyg ir nebėra jo prekyboje. Jouer Citrine mano labai smarkiai mylimas dar, Kylie birus, ABH x Amrezy labiau pamilau ilgiau panaudojusi, ant blyškios odos netinka, bet įdegus atrodo žiauriai gerai 👌

      Panaikinti