Briogeo įžimybė - Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo, ar verta?

by - 06:00


Na, rugpjūtis kolkas kažkoks prausimosi mėnuo, nes su dekoratyvine kosmetika aš baisi tinginė, bet jau kitą įrašą norėčiau paskelbti apie kažką ne iš dušo produktų. Briogeo plaukų priežiūros kompanija mane senai traukė dėl sudėčių natūralumo - visose jų priemonėse nėra sulfatų, parabenų, ftalatų, silikonų, DEA ir sintetinių dažų. Briogeo produktus naudoja ir labai giria tokios youtuberės kaip Tati ir Kathleenlights, ne viename jų video girdėjau beveik vien tik puikius žodžius apie įvairius jų produktus, dėl to noras pabandyti tik augo. 

O mano plaukai, tiksliau galvos oda kiek probleminė ir aš jos nesuprantu. Žinot, kaip sako, kad veido oda riebaluojasi, kad apsisaugotų nuo išsausėjimo, tai, gal kažkas tokio vyksta su mano galvos oda - šaknys riebaluojasi pakankamai greitai, bet jei šampūnas kažkuo nepatinka prasideda užknisantis galvos odos niežtėjimas, o tada atrodo, kad pats skalpas labai sausas. Todėl su šampūnais man sunku, bet pasidomėjus Briogeo, iš visų šampūnų labiausiai užkliuvo šis Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo. Kodėl?


Iš aprašymo šampūnas man pasirodė labai tinkantis : Kreminis, mikro eksfolijuojantis šampūnas turi švelnius, iš kokoso išgautus valiklius ir natūralias šveičiamasias daleles. Binchotano medžio anglis ištraukia nešvarumus iš skalpo ir plaukų folikulų, o daržovių pagrindo (vegetable-based) mikro šveičiamosios dalelės pašalina negyvas odos ląsteles ir priemonių perteklių (product build up), kad palaikytų švarią, subalansuotą ir sveiką galvos odą. Švelnus pipirmėtės, mėtos ir arbatmedžių aliejų miksas sumažina skalpo niežėjimą ir uždegimą, o kokosų aliejus suteikia labai daug drėgmės, kad būtų galima kovoti su sausumu ir odos lupimusi. Šis šampūnas - tikras svajonės išsipildymas neramiam skalpui, jis iš pagrindų pakeis jūsų plaukų ir galvos odos būklę.


Apie veikimą pakalbėsiu poto, bet kas liečia patį šampūną, tai šimtu procentų sutinku su aprašymu. Dėl binchotano medžio anglies pats šampūnas toks tamsiai pilkas, tikrai turi daug mažulyčių šveičiančių dalelių, o dėl pipirmėtės ir mėtos aliejų kvepia ta saldžiai mėtine kramtoma guma, nors dar ir sudėtyje yra kvapiklių, bet ne populiariųjų. Pakuotę pačios matote, ir jos patogumas bus asmeninis reikalas. Man ji patogi, greitai ir paprastai pirštais pakabinu šampūno, tik vienu metu labai daug nepaimsi, nes šampūnas vidutinio skystumo. Nėra tirštas kaip kaukės, kurios tarsi prilimpa prie odos, čia gali ištekėti iš delno. Didžiausias minusas, kad atidarytą pakuotę reikia saugoti, nes duše gali nukristi ir išsitaškyti, vanduo praplaus indelį ir šampūnui bus bye bye. Man jau taip ne kartą yra buvę su kitais produktais, tai šitą saugau :D

Šampūną turiu kiek daugiau nei mėnesį ir jau pabaigiau, bet kiekvieną plovimą jo tikrai nenaudojau. 236ml nėra daug, o lašelio šampūno neužtenka. Man reikėdavo dviejų-trijų pakabinimų pirštais, bent per pusė pirštų ilgio. Šveičiamosios dalelės mažutės ir jų nemažai, bet nemanau, kad daug jų pasiekia patį skalpą, nes pradedant trinkti plaukus jos tarsi ištirpsta. Šampūno sudėtis pakankamai natūrali, bet putoja gerai ir išplauna itin švariai, plaukai net girgžda, tik bent man truputį sausina. Dėl odos niežėjimo šiek tiek padėjo, bet ne ant tiek, kiek tikėjausi.

Sudėčiai priekaištų aš neturiu : vanduo, valikliai iš kokosų, glicerinas, kokosų aliejus, šveičiamosios dalelės, minkštikliai, emulsikliai, drėkikliai, klampumo reguliavimo medžiaga, pantenolis (vitaminas B5), drėkiklis, anglies milteliai, arbatmedžio aliejus, pipirmėčių aliejus, imbierų aliejus, šaltmėčių aliejus, drėkiklis, kvapiklis iš ramunėlių (ramina, kondicionuoja odą), drėkiklis, antistatikas, antioksidantas, du konservantai ir kvepalai.

Water, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate*, Cocamidopropyl Betaine*, Sodium Cocoyl Isethionate*, Glycerin*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Microcrystalline Cellulose*, Glyceryl Stearate*, Sodium Methyl Oleoyl Taurate*, Hydrogenated Castor Oil, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Panthenol*, Xylitylglucoside*, Charcoal Powder, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Anhydroxylitol*, Bisabolol*, Menthyl Lactate*, Xylitol*, Polyquaternium-7, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Fragrance. *Coconut, vegetable, plant, or sugar derived (* pažymėti iš kokoso, daržovių, augalų ar cukraus)

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



236ml kaina labai didelė, apie 40€. Parsisiųsti galima iš UK puslapių : beautybay.com (40.25€) - nemokamas neregistruotas siuntimas, ateina paštu per 10-30 dienų ir cultbeauty.co.uk (36£) - nemokamas sekamas siuntimas per kurjerį nuo 40£, pristato į namus per 5-12 dienų. 

Man šiaip patiko sudėtis, pakuotė, labai skanus lengvas kvapas, o ir iki šiol jokio šveičiamojo šampūno nebuvau net bandžiusi, tai buvo tiesiog įdomu ir smagu išbandyt. Šį Briogeo šampūną skirstyčiau prie gerų kategorijos, bet ne prie nuostabių. Gavusi dovanų mielai sunaudočiau, o pirkčiau tik su nemaža nuolaida, nes nesužavėjo taip smarkiai, kad už tokį kiekį vėl mokėčiau 40€. O šiaip, norėčiau išbandyti ir kitus Briogeo šampūnus. Gal jūs ką bandėt? :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)