Nauja ❤ ir vėl - Too Faced Born This Way skysta pudra

by - 06:00


Too Faced Born This Way skysta pudra rinkoje pasirodė jau prieš pora metų ir kažkodėl ji tada nepateko į mano norų sąrašą, nebuvau net svarščiusi jos pirkimo. Bet prieš kurį laiką užsinorėjau naujos pudros ir tuomet apie ją pradėjau mąstyti galbūt todėl, kad taip vienu metu Too Faced pagaliau pasirodė Lietuvai prieinamose svetainėse - ir cultbeauty ir asos. Ieškojau atsiliepimų, o jie buvo visokie - geri, blogi, daugelis neaiškūs. Net nelabai supratau ir kokio užbaigimo iš pudros tikėtis, o su spalvos išsirinkimu internetu kamavausi ilgai, nes net ir nežinojau kokį imti, o kas nori nepataikyti? Visgi apsisprendžiau, o dabar jau geras mėnuo kaip pudrą naudoju. Jeigu ir jūsų akiratyje Born This Way atsiradusi, įrašas turėtų būti naudingas. Bent man toks butų buvęs prieš perkant!     


Pudra apibūdinama kaip tinkanti visiems odos tipams, yra be aliejų, suteikia vidutinį-pilną maskavimą, o užbaigimas turėtų būti radiant, švytintis, gaivus. Teigiama, kad pudra ant odos atrodo nepastebimai. Taip pat akcentuojamas sudėtyje esantis kokosų vanduo, kuris padeda papildyti odos drėgmės lygį, alpių rožė, kuri padeda palaikyti odos sveikatą ir stangrumą, ir hialurono rūgštis, kuri suteikia odai lygesnę, jaunesnę išvaizdą. Ir dėžutė ir buteliukas man asmeniškai limpa, pudros buteliukas gana sunkus, iš storo, matinio stiklo. Yra ir patogus dozatorius.


Born This Way pudros atspalvių mano akimis yra daug - 35. Prieš tai buvo 24, nesenai praplėtė, tad manau daug kas galėjot matyti užsieniečių PR. Dabar koloritas tikrai geras, yra gelsvo, rausvo, neutralaus tono, gama nuo sniego baltumo iki juodo šokolodo. Aš įsigijau spalvą Warm Nude, kuri apibūdinama kaip šviesi su gelsvu/neutraliu tonu. Eilėje nuo pačios šviesiausios ši spalva yra 11 ir ji išsispaudžia šviesesnė nei atrodo per stiklinį buteliuką, bet nėra labai labai šviesi, manau man žiemai bus tamsoka.


Didžiausias pliusas, kad pudra ant veido atrodo žiauriai natūraliai, kaip jie ir sakė, tarsi nepastebima. Jokio pudriškumo, subėgimų, neišryškina sausų plotų, niekada neatrodys kaip kaukė ar cakey. Nugula kaip antra oda, nepalieka lipnumo, o maskuoja nors ir ne idealiai, bet tikrai gerai. Veidui suteikia satininį-gaivų efektą ir drėkina, gal net kartu ir maitina, žodžiu su mano sausa/normalia oda pudra sutarė puikiai. Įdomiausia, kad atšilus orams mano oda su Born This Way pudra dienos bėgyje net pasiriebaluoja, pradeda blizgėti. Todėl net neįsivaizduoju kaip ji galėtų gerai laikytis ant riebios odos :) Atleiskit už mano resting bitch face nuotraukoje :D Skundžiausi, kad tel. kamera paskutiniu metu absolučiai su makiažu nedraugauja, bet po daugybės bandymų ir apšvietimų bentjau pasisekė išgauti tokį efektą, koks yra ir realiai. Beje, pudra beveik neturi jokio kvapo, kas patiks tokioms kvapų jautruolėms kaip aš :)


Sudėtis sudėtėlė ilga.. Laimei, pakankamai saugi, vieninteliai dalykai, kurie man kliūna yra aukštokai esantis alkoholis ir UV filtras, kuris kaupiasi organizme, galimai kenkia endokrininei sistemai ir toksiškas. Kaip ir visuomet, neaiškios produktų dalys, tik tiek, kad jos mažėjimo tvarka. Jokio sausinimo ši pudra man neduoda, tai gal ir neverta sukti galvos. Akcentuotas kokosų vanduo yra sudėties pradžioje, bet alpinės rožės ir hialuronas gale, iš jų naudos 0 (paryškinti).

Pilna sudėtis : vanduo, silikonas, glicerinas, klampumo reguliavimo medžiaga, emulsiklis, toliau įvairūs emulsikliai, minkštikliai, tirpikliai, alkoholis, drėkikliai, kokosų vanduo, keli silikonai, reguliuojančios pH medžiagos, UV filtras, tirpikliai, lecitinas, klampumo reguliavimo medžiaga, konservantas, plėvelę sudarančios medžiagos, vėl minkštikliai, emulsijų stabilizatoriai, hialurono rūgštis, rišikliai, emulsikliai ir keli dažikliai

Water/Aqua/Eau, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Isododecane, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Water/Cocos Nucifera Water, Cyclotetrasiloxane, Diphenyl Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Palmitate, Hexylene Glycol, Lecithin, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum/Pistacia Lentiscus Gum, Polysilicone-11, Potassium Sorbate, Propylene Carbonate, Rhododendron Ferrugineum Extract, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tribehenin, Triethoxycaprylylsilane, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


30ml, 12 mėnesių nuo atidarymo galiojanti Born This Way pudra pagaminta Kanadoje. Ją ir kitas Too Faced priemones jau lengvai galima parsisiųsti iš EU puslapių cultbeauty.co.uk (nemokamas registruotas siuntimas per kurjerį nuo 40£, ateina per 5-12 dienų) ir asos.com (nemokamas registruotas siuntimas per kurjerį nuo 30€, irgi ateina greitai, per 6-12d.). Pudra abejose svetainėse kainuoja 29£, kas būtų apie 33€,  nors asos kainas pavertus eurais pudros kaina pakyla virš 40.

Man ji labai patiko, nes tas nepastebimas, bet maskuojantis pudros efektas man šauniausias, o ir veido nepadaro negyvai matinio. Tik karštu oro periodu man ji tokia truputį bėganti, jei net man oda riebaluojasi, ką kalbėti apie riebią.. Visvien Born This Way iš manęs gauna didelį thumbs up, tikrai sunaudosiu visą mielai, o dabar jau smalsu išbandyti ir jų naują šios serijos maskuoklį!

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)