Magiška sausa, bet šlapia biri pudra - BECCA Hydra-Mist Set & Refresh Powder

by - 06:00



Becca daugumai labiausiai pažįstama iš tikrai žymių highlighterių, o man jų geriausias produktas jau keletą kartų jums minėtas ir aptartas čia paakių korektorius, tik tarp tų gerųjų produktų yra daug ir nesusilaukusių teigiamo dėmesio priemonių, kurių niekas nenori. Laimei, tai ne toks atvejis su šia Hydra-Mist Set & Refresh Powder, kurią dar šią vasarą gyrė ir naudojo daugelis youtuberių, blogerių ir šiaip makiažo mylėtojų. Visiškai inovatyvi, sausa, bet ant veido jaučiama šlapia biri pudra, kuri net atstoja veido dulksną sudomino iš karto ir mane. Ir nors jos nusipirkimas užsidelsė visgi tokį, atrodo, stebuklingą produktą jau išbandžiau ir aš! 


Kaip rašo, ši biri pudra yra visiškai permatoma ir nepaliks ant odos jokio atspalvio, tad tiks visiems odos atspalviams ir tipams. Ne vien ji besvorė, neapkraunanti veido, odai suteikianti šilkinį švelnumą, bet ir šiek tiek paslepia raukšleles ir kitokius netobulumus. O įdomiausia, kad joje 50% vandens, todėl nors ji ir sausa pudra, bet magiškai suteikia jausmą panašų purškiantis veido dulksna, o tai padeda išlaikyti makiažą visą dieną ir be sausinančio, kreidinio jausmo kaip kai kurios kitos pudros. Atpasakojau jums pudros aprašymus, bet atrodo lyg būčiau apie pudrą pasakojusi pati, išties jie labai tikslūs.


Pati pudros pakuotė labai faina ir patogi, pats viršus/užsukimas veidrodinis, tai viską atspindi. Tik jį atsukus ne iš karto pabyra pudra, o dar yra atsidarantis permatomas plastikinis uždengtukas su užrašu „Keep me closed, to keep me cool“, matyt nepamiršti sandariai uždarinėti, kad tas vanduo neišgaruotų. Po tuo dangteliu dar ir kitas apsauginis popierėlis, kurio kaip matot vis dar nenuplėšiau :) Bet atidarius jį į orą vistiek dažniausiai pakyla dūmų debesėlis. Pudra barstosi ne per įprastą plastikinį sietelį su keliomis skylėmis, čia uždėtas plonytis medžiaginis tinklelis.

Indelyje pudra atrodo kiek nude, bet ant odos jokios spalvos tikrai neuždeda. O jausmas ją dedantis tikrai toks įdomus, kad net smegenys nesupranta kaip taip gali būt! Atrodo ir ant šepetėlio pasiima kaip bet kuri kita pudra, bet vos šepetėliu prilietus veidą jausmas tiesiog drėgnas ir šaltas lyg tai būtų vanduo, bet pasidengia kaip pudra. Nu kažkas tikrai labai smagaus ir neįprasto, vien dėl to jausmo ir mažos pramogos smagu naudoti :D Pridėtinio maskavimo veidui kaip ir nepriduoda, raukšlelių irgi niekur nepaslėps, bet nors ir su 50% vandens kažkaip sugeba labai gerai užtvirtint skystą pudrą ir maskuoklį, dar ir lengvai matizuoja. Ant sausų vietų neatrodo sausai, užsidėjus veido netraukia, nepasakyčiau, kad sausina, bet daugiau drėgmės veidui nepriduoda, šiek tiek jį suvalgo - jei pudra švytinti, tai Becca pudra nugęsina ją link satininės-matinės, jei aplikuojant per visą veidą. Aš dažniausiai tvirtinu tik maskuoklį (T zona ir paakiai) tai jokių problemų. 


Sudėtis trumpa, nėra populiariausios birių pudrų medžiagos - talko! O tik vanduo, silikono pagrindo klampumo reguliavimo medžiaga, minkštikliai, glicerinas, silikonas, mineraliniai pigmentai, drėkiklis, konservantai ir dažikliai.

Aqua (Water/Eau), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Polymethylsislesquioxane, Silica Silylate, Glycerin, Dimethicone, Silica, Mica, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides)

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kai daugelis pudrų galioja nuo atidarymo metų metus, ši galioja kur kas trumpiau, teoriškai 6 mėnesius. Šiame indelyje jos 10g, o kaina be nuolaidų netokia ir maža - 32£. Patogiai parsisiųsti į Lietuvą galima iš UK puslapio cultbeauty.co.uk, nėra jokių papildomų mokesčių ar muitų, nuo 40£ siuntimas nemokamas ir per kurjerius, tad ir sekamas ir greitai atkeliauja. P.S galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną - tik tam reikia įvesti naują emailą, kuriuo dar nesate prisiregistravę šioje svetainėje.

Gaivus ir šlapias jausmas dedantis sausą pudrą žiauriai neįprastas, tad man ši pudra vis dar kažkas neįtikėtino :D Naudoti nerealiai smagu, efektas tenkina, ko dar norėti? Nu gerai, gal tik mažesnės kainos, bet kai biri priemonė turėtų ilgam užtekti. 


★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

5 komentarai (-ų)

  1. man birios pudros greitai labai naudojasi :D pvz. GOSH išnaudojau beveik pusę pakuotės panaudojusi vos keletą savaičių, ir tai ne kasdien... :(

    beje, turiu tokį klausimą. gal žinai kaip su elf kosmetikos siuntimu į Lietuvą? ar jų originalus puslapis siunčia? jei taip - kokia to kaina? nu aš višta, bet niekur nerandu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho, tai gal su beautyblenderiu imat ar šiaip daugiau, kad taip greit naudojasi? :) Aš vieną esu beveik baigusi, gal 1/4 liko, bet naudojau apie pora metų :D

      O dėl elf oficialios svetainės tai kažkodėl jie nebesiunčia į LT, nors dar prieš pora metų lyg ir siųsdavo :) bet kažkuri dalis jų produkcijos yra iherb ir feelunique, tai nebent iš ten kažką pirkt.

      Panaikinti
  2. Nusipirkau paskaiciusi apzvalga, pries kelias dienas gavau ir isimylejau! Nu kazkas nerealaus. Aciu uz apzvalga, padejot atrast toki gera produkta ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Turbut jau nebera pirkti sios pudros jusu nurodytame puslapyje?

    Nes nebenrandu :/

    AtsakytiPanaikinti