Tuštučiai ir tie, kuriems sakau bye bye #7

by - 06:00


Man visuomet patinka rašyti apie pabaigtus produktus, o jums skaityti, nes šie įrašai anksčiau ar vėliau atsiduria tarp mėnesio skaitomiausių :) Kalėdoms pasipuošiau anksti, jau lapkričio gale, tai labai norisi išsimesti kas nereikalinga, daug ir prisikaupė.  Kaip visuomet, jeigu rasiu minimą produktą pirkti internetu, jo pavadinimas bus nuoroda, taip galėsite pasiskaityti apie priemones plačiau ir žinosite kur rasti pirkti, jei kažkas sudomins.


Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen & Restore Shampoo (14.95€) - šampūnai, kurie man nepatinka po kelių panaudojimų tiesiog stovi, tai gera žinia ta, kad nors užtrukau vos ne pusmetį, bet šį šampūną sunaudojau. Labai apskūsti negaliu, nors be SLS, bet gerai putojo ir plovė, nepridarė bėdų su skalpu, riebių plaukų riebaląvimosi negreitino. Tačiau kartoti neplanuoju, juo išsiplovus man trūko gaivos, neypatingai patiko kvapas, bet pats šampūnas švelnus, tiktų jautresnei odai. Platesnį vaizdą susidarysit paskaitę mano pilną apžvalgą apie šampūną čia.

Eo Laboratorie Ultra Volume plaukų serumas - balzamas (5.59€) - man labai patiko. Šį purškiklį naudojau tik po galvos plovimo prieš šukavimą, patiko saldžiai gaivus kvapas, gera sudėtis. Tikrai negalėčiau atsakyti ar kažkokį efektą jis duoda, bet atrodo, kad plaukai išsišukuoja lengviau. O ir naudoti malonu, kai pasibaigė labai trūko, todėl kartoju. Truputį plačiau pasakojau čia.

EO Laboratorie Macadamia Spa plaukų aliejus - skystis (8.49€) jau gal penktas ar šeštas Eo Lab aliejus, būtent šios rūšies mano mėgstamiausias, tai kuo toliau tuo labiau ėmiau netaupyt. Vienu kartu būna net ir 20 išspaudimų sunaudoju ant plaukų galų - išsiplovus galvą, pasišukavus, išsidžiovinus. Džiaugiuosi, kad plaukų galiukai nei kiek nebesišakoja :)  Apie visus Eo Lab aliejus mano įrašas čia.


Garnier Fructis Goji Hair Food ir Garnier Fructis Macadamia Hair Food plaukų kaukės - kondicionieriai (6.76€) užbaigė visą ketvertuką, t.y jau išbandžiau visas šios Garnier linijos kaukes. Kaip esu minėjusi, man jos visos kaip vienodos, tik skiriasi kvapai, naudojau tik kaip kondicionierius. Tai dėl kvapų savo mylimiausias rikiuočiau taip : Papaya, Goji, Banana ir Macadamia. Bet šiek tiek jau jos atsibodo.. Kartoju Papaya, bet naudoju nedažnai.

Uoga Uoga Pagaliau! Drėkinamasis plaukų balzamas su bruknių ir rozmarinų ekstraktu (7.95€) kažkada buvo labai mėgstamas ir senesnio leidimo pakuotėje esu sunaudojusi tokių gal 10. Ši pakuotė man nepatiko, galbūt pakliuvo brokuota, nes viršus iki galo neišsispausdavo ir balzamas beveik nebėgdavo. Atnaujinimas: pasirodo buvo likę permatomos apsauginės juostelės ant kamštelio, kuri ir trugdė balzamui bėgti. Pakuotė nebrokuota :) Persipyliau į kitą pakuotę ir sunaudojau. Kvapas po saldžių kaukių atrodė labai žolelinis, balzamas kiek skystokas ir lengvas. Šiaip visai nieko, bet šįkart kartoti nesinori.

Green Feel intensyviai maitinanti plaukų kaukė su kokosų aliejumi (3.99€), kaip jau rašiau apžvalgoje, man labai patiko. Plaukus padaro kaip šilkinius, minkštus, slidžius. Ir nebrangi :) Kartoju.


Šį kartą pradėsiu nuo dešiniausio - Organic Shop Lychee & 5 Oils kremas kūnui su ličių aliejumi (2.59€). Pamenat kai kituose tuštučiuose išgyriau tokį jų kremą su kamelijos aliejumi? Tas man labai patiko, kelis kartus kartojau, o poto sugalvojau pabandyti kažką naujo ir nusipirkau su ličių aliejumi. Ir blogai padariau :D Kvapas, ypač užtepus ant odos man buvo panašus į degėsių. Niekada nekartočiau.

Organic Shop Mango & Sugar kūno šveitiklis (2.89€) jau kartojamas daug kartų. Pigus, labai skaniai kvepia, neblogai šveičia, oda lieka švelni ir nesausa :) Super.

Organic Shop Cocoa & Shea Butter kūno sviestas buvo tiesiog nevykęs pirkinys, nes gavau kažkokį sugedusį. Negalėjau naudoti, nes kremas buvo atsiskyręs konsistencija - varškinė tekstūra su skysčiu vietomis. Iš karto į šiukšliadėžę. Gerai bent, kad nebrangus, tai ne taip gaila.



Apie EO Lab Deep Skin Hydration kūno serumą (6.59€) nesenai rašiau, tai dauguma turėjot perskaityt. Nesikartosiu - puikus, kartoju.

Sol de Janeiro Brazilian Kiss Cupuaçu Lip Butter (15£) kasdien naudojant gal per pora savaičių būčiau išnaudojusi, bet kiek taupiau ir poto krapščiau likučius. Mažai ten jo yra, bet vasarą buvo puikus balzamas ir dar nuostabiai kvepiantis. Žiemai, manau man būtų kiek per lengvas, tai nuo kartojimo kolkas susilaikau, bet vertas dėmesio! Pilna jo apžvalga čia.


Uoga Uoga Eik tu sau! Koks didelis! gigantiškas lūpų balzamas (7.95€) tikrai gigantiškas! Pradėjau naudoti praeitais metais kalėdiniu laikotarpiu, sunaudojau šį rugsėjį :) Naudojosi ilgai, bet tuomet rašydama jo apžvalgą spėjau, kad jo neįmanoma sunaudoti :D Tai va, atsiemu žodžius, nes pasirodo, kad įmanoma ir net iš galiojimo neišėjo. Minusas pakuotei - lipdukas greitai apsitrynė, jo kraštai kitoje pusėje atsilipdė, nusitrynė dalis užrašų. Taip pat, matot, kad iškrapščiau visą kiekį, koks buvo, bet šis balzamas nėra minkštas, tad ėmėsi ne kaip sviestas, o kietais gabaliukais, o tas apsunkino užtepimą ant lūpų. Vėl grįžo į pardavimą ir pirkimą šiek tiek svarstau, bet abejoju ar kartosiu. Pilna jo apžvalga čia.


Rasa Dermo micelinio vandens buvau prisipirkusi per išėmimo iš prekybos akcijas, dabar jau sunaudojau paskutinį turimą. Mano odai tiko, bet dabar jau nebelabai rasite prekyboje. Physiogel DMT kasdienis drėkinamasis kremas (14.99€) tai iš visur dingsta, tai vėl atsiranda. Daug metų man jis nepakeičiamas ir daug kartų pasakojau kodėl.

Sunaudojau tris The Ordinary aliejus - 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil (9.90€), 100% Plant-Derived Squalane (7.20€) ir "B" Oil (9.20€). Marulos aliejų ir skvaleną naudoju ne pirmą kartą. Abu šaunūs, marula yra turtingesnis sudėtimi, sunkesnis, o skvalenas puikiai maitina ir yra lengviausias iš jų, greičiausiai susigeria. B aliejus man pasirodė viduriukas tarp jų - sunkesnis už jų skvaleną, bet ne toks sunkus kaip marulos aliejus. Sausiaodėms galiu rekomenduoti visus tris, bent man tai jie super. Apie bene visus paieškoje galite susirasti ir atskirus įrašus :)


Dantų pastų šiaip nekeliu, bet apie šias norėjau pasidalinti trumpa nuomone. Ecodenta dantų pasta su ksilitoliu, laimų ir kalendrų lapų eteriniais aliejais (4.12€) priminė jų pastą su bergamotės ir citrinos aliejais. Pakankamai lengva, švelni, neaštri, kiek mažoka gaivumo jausmo, bet patiko. Taip pat jų Blueberry Nights pasta iš dvigubo pastų rinkinio Ananasiniai rytai ir mėlynių vakarai (6.99€) pirmus bandymus, kol nepripratau, buvo pati skaniausia dantų pasta ever! Švelni, pieniška, lyg saldus mėlynių jogurtas.. mm! Buvo super ir su antra puse sunaudojom greitai. Bėda, kad ji parduodama tik rinkinyje su kita, dienai skirta pasta, kuri mums abiems absolučiai nepatiko. Ananasinė pasta pasirodė per aštri ir apskritai neskani. Gaila, kad jų nėra atskirai, nes mūsų atveju tiesiog neapsimoka pirkti viso rinkinio, kai kitos pastos nebus kur dėti.


Makeup Revolution Conceal & Define maskuoklis (5.99€) nu dar taip greit pasibaigusio maskuoklio niekada neturėjau :) 3.4ml tikrai mažas kiekis. Kadangi lyginimų ir apžvalgų buvo pilna, aš jau jos nebedariau, bet man jis patiko labiau nei Tarte Shape Tape. Mažiau sausino paakius, šiek tiek labiau tiko jo spalva, o su Tarte maskuoklio kvapu niekad nesusidraugavau, tad Makeup Revolution atrodė beveik bekvapis. Tačiau! Pagal kiekį ir kainą Tarte maskuoklį pirkti per nuolaidas gaunasi pigiau, nes pilnomis kainomis už Tarte mokame 2.70€ už ml, o už Makeup Revolution ml - 2.05€.

Farsali Unicorn Essence (20£) naudojau naudojau, poto pasidėjau ir pamiršau :) Po kiek laiko išsitraukus vėl žiūriu, kad niekas su pipete nebepasiema. Tai nežinau ar jau sunaudojusi pasidėjau ar magiškai pranyko :D Prisiminimai tik patys geriausi. Smarkiai drėkino, vėsino, labai skaniai kvėpėjo, o dar ir žavi spalva. Naudoti buvo malonu, badosi tik kaina. Pilną apžvalgą rasite čia.

Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil (45£) kaina badosi dar labiau, bet sunaudojusi 15ml nepajaučiau ar verta. Kaip rašiau apžvalgoje neveikia taip greitai kaip už tokius pinigus norėtųsi.


Ir pagaliau trys paskutiniai produktai! La Roche-Posay Lipikar Syndet Ap+ prausiklis (~20€), 400ml su pompa kaip pas mane dabar nebematau pirkti. Nerealus prausiklis, kurį sunaudojau rankoms, bet šiaip jis skirtas kūnui ir veidui. Taip, gal kai kas galvojat, kad rankas galima nusiplaut belekuo, bet iš tiesų jomis viską darome ir per dieną plauname daugiausia kartų. Nuo prastų, eilinių ploviklių dažnai plaunant man išsausėdavo rankos, niežtėdavo, net degindavo odą. Šis prausiklis tinka net kūdikiams, yra itin švelnus nors sudėtyje ir turi SLS, labai kreminis, maitinantis, bekvapis. Nei vieno minuso, mano rankos jį įsimylėjo.

La Roche-Posay Eau Thermale purškiamasis terminis vanduo (9.87 €) jau gal penktą kartą kartojamas. Ypač praverčia vasarą kai karšta, patogu apsipurkšti ir prieš tepantis sunkesniu kūno sviestu, kad lengviau išsisklaidytų ant odos.

Green Feel Aš Ikona kreminės konsistencijos kūno prausiklis (5.99€) čia jau gal koks dešimtas jei ne daugiau ir pastebėjau, kad jau prasidėjo atsibosti, nes ranka dažniau siekiasi kitų. Bet pats prausiklis švelnus ir drėkinantis, jau minėjau ne kartą :)

Tai tokie mano tuštučiai! O nuo šiandien jau galim pradėti lupinėti savo šokoladinius ir kosmetinius advento kalendorius! Pas mane šiais metais Kinder ir L'occitane :) Kas pas jus?

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Arbatų Pukka advento kalendorius :D Tikiuos išsirinksiu mėgstamą rūšį :)

    AtsakytiPanaikinti