WTF? Solidu arbatmedžio aliejaus ir aktyvintos anglies muilas Purity.

by - 10:00


Dar gruodį jums pasakojau apie savo pirmą pažintį su nauju lietuvišku gamintoju Solidu, išbandydama kietąjį šampūną skirtą riebiems plaukams. Dabar gi mano rankose kitas jų produktas - arbatmedžio aliejaus ir aktyvintos anglies muilas pavadinimu Purity. Prisipažinsiu, kad kietus muilus mano duše jau labai daug metų pakeitę skysti prausikliai, dušo želės, tad vėl pradėti naudoti muilą buvo keista ne vien dėl to, kad jis juodas, o tiesiog dėl to, kad tai paprastas kietas muilas, o dar ir neįprastos formos :)

Pakuotė traukia akį, dizainą gyriau jau šampūno įraše, tai nesikartosiu, nes pakuotės panašios. Tik va, mačiau kaip Salomėja iškėlė klausimą, kaip čia taip, kad kompanija akcentuoja zero waste, o pardavinėja mažiausius muilus didžiausiose pakuotėse, lyginant su jos kitais turimais :) Tai ir man kilo įvairių minčių, gal tai šokimas į bangą, biznio priedanga, o gal tiesiog norėjosi stiprios pakuotės, ne tik į popierėlį suvynioto muilo gabaliuko, iš kur čia mums žinoti :) 


Kaip rašo Solidu, aktyvinta anglis, garsėjanti kaip natūraliai toksinus šalinantis ingredientas, šiame muile naudojama kartu su antiseptiniu arbatmedžio aliejumi. Anglis lengvai šveičia odą, pašalina visus nešvarumus ir aplinkos taršą, palieka gaivos ir švaros jausmą. Šį muilą galite naudoti kaip įprastinį rankų muilą, kūno prausiklį arba giluminio valymo veido prausiklį.

Mano šešiakampis Purity muilas išimtas iš pakuotės atrodė taip ir tikrai ne toks švarus,ne su tokiu tolygiu įspaudu kaip atrodo jų nuotraukose, bet čia tik pirminis paburbėjimas dėl vaizdinio įspūdžio, nes pradedant praustis greit tas įspaudas nueina. Šiaip jis kiek mažesnis už jų šampūnus (šampūnai apie 65-70g, muilas apie 55g) bei lygesnės tekstūros, ne porėtas ir daug kietesnis. Ant odos persiduoda pilka spalva ir gerai patrynus putoja, bet vidutiniškai, kur kas prasčiau nei jų šampūnai. Gerai išsitrynus spalva šviesėja ir nuo kūno nusiplauna, tik gali šiek tiek padažyti vonią, ypač gerai neištrynus ant kūno. Problema, su kuria susidūrėm muilą naudojant tiek aš tiek mano antra pusė yra ta, kad jis beprotiškai sausina. Na tiesiog absurdiškai, palieka odą net lipnią, sutrauktą, liečiant net stringa ranka, kai turėtų nuslysti. Mūsų abiejų oda yra sausa/normali, tad man atrodo galbūt tiktų tik smarkiai riebiai kūno odai. Veido prausti net ir nebandžiau ir nenoriu, nes rezultatas būtų dar blogesnis. Dėl įdomumo pamėginau šiek tiek pasiprausti kūną su jų šampūnu ir tas taip nesausina, tad išties kiek keista.


Sudėtį skliausteliuose yra išvertęs pats gamintojas, aš ją pertikrinau ir neišverstus pavadinimus skliausteliuose išverčiau pasvirusiu šriftu. Visų pirma tai sudėties pagrindas yra kokosų aliejus, vanduo ir sodium hydroxide, kuris naudojamas šarmui sukurti ir yra labai stiprus chemikalas, kuris gali smarkiai erzinti odą, net ją nudeginti, pavojingas įkvėpus, akims ir t.t., galimai toksiškas. Šitas dalykas man labai nepatiko :) Taip pat pirmieji septyni aliejai daugiau ar mažiau gali kimšti poras, tad vėl gi nežinau ar riebiai odai, kuri dažniausiai ir taip linkusi kištis šis muilas yra tinkamas variantas.

Cocos Nucifera Oil (Kokosų Aliejus), Aqua (vanduo), Sodium Hydroxide (denatūrantas), Persea Gratissima Oil (Avokadų Aliejus), Ricinus Communis Oil (Ricinos Aliejus), Olea Europaea Oil (Alyvuogių Aliejus), Helianthus Annuus (Ekologiškas Saulėgrąžų Aliejus), Vitellaria Paradoxa (Taukmedžio Sviestas), Theobroma Cacao Seed Butter (Kakavos Sviestas), Activated Charcoal (Aktyvinta Anglis), Limonene (kvapiklis)Cedrus Atlantica (Kedrų Aliejus), Citrus Limonum (Citrinų Aliejus), Sodium Lactate (šviesina odą, drėkiklis), Melaleuca Alternifolia (Arbatmedžio Aliejus), Citral (kvapiklis).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Solidu priemones galite įsigyti oficialioje jų svetainėje soliducosmetics.com, taip pat klipshop.lt, parduotuvėse Kosmada. 55g Purity muilo kaina 6.99€. 

Taip, apžvalga nelabai ilga ir iš esmės neigiama, bet tikrai nerašau jos pikta. Juk ką daryti, jei netiko produktas? Nežinau ką daugiau ir bepakomentuoti, tik va jūs man galit parašyti jei kas bandėt šį Purity muilą, ar ir jums taip nepatiko kaip man? Juk atrodo jis vistiek kažkam turi gerai veikti, jei buvo paleistas į prekybą :)

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

P.S jeigu pastebėjai kokia knyga yra mano nuotraukose ir ją skaitei parašyk komentaruose savo mėgstamiausią veikėją! :)

You May Also Like

0 komentarai (-ų)