Garnier naujiena : Hyaluron Shot Fresh-Mix veido kaukė

by - 07:00


Nežinau ar jau matėte, bet atsirado kelios Garnier kaukių naujienos - lakštinės paakių kaukytės ir kaip rašo, inovacinės lakštinės Vitamin C Shot ir Hyaluron Shot veido kaukės. O inovacinės tuo, kad ir kaip bebūtų keista jas reikia susimaišyti pačiam! Skamba sudėtingiau nei yra, tad tuoj viską paaiškinsiu ir papasakosiu įspūdžius apie Hyaluron Shot kaukę, nes kaukių apžvalgos pas mane visada būdavo gausiai skaitomos, tai turbūt įdomu? :)

Kaukė įdomi tuo, kad pakuotėje atskirai yra sauso dumblių pagrindo audinys (sausa kaukė) ir ale hialuronas - gaivinamųjų ir itin veiksmingų augalinės kilmės veikliujų medžiagų t.y glicerolio koncentracija. Aprašymas ant pakuotės žiauriai neaiškus, bet prie sudėties pereisiu vėliau, ten matysit iš ko tas skystis susideda :) Tai va tas audinys kurį reikia sudrėkinti pakuotėje esančia esencija, kuri yra šviežiai išsaugoma iki panaudojimo ir atitinka vieną buteliuką serumo, tampa šlapia lakštine kauke. Ant pakuotės rašo, kad vos po 15 minučių nuo kaukės užsidėjimo oda bus sudrėkinta, lygi ir gaivi ir bus mažiau pastebimos smulkios raukšlelės. Nu stebuklas, ne kitaip!


Gerai tai, kad nieko nereikia pilstyti ir maišyti bliudeliuose su šaukštais. Yra tiek rašytinė tiek pieštinė instrukcija :
1. Atlenkite kairiąją ir dešiniają maišelio dalį
2. Spauskite skystį, kol maišelis atsivers
3. Išspauskite visą serumą į pakuotės dalį, kurioje yra audinys
4. Atidarykite maišelį, uždėkite kaukę ant veido
5. Po 15 minučių kaukę nuimkite, likučius įmasažuokite į odą arba nuvalykite vatos diskeliu.

Nu tik bent man vistiek skambėjo komplikuotai, kadangi turiu tik vieną kaukę nenorėjau sugadinti. Pagooglinusi radau 30 sekundžių trukmės Garnier reklaminį šios kaukės video, kur viską greitai parodo gyvai, tad siūlau pažiūrėti ir jums. Ten viskas atrodo greita ir paprasta, nes yra reklama ir kai kur net kaukės įpakavimas skiriasi :D Gyvai truputį sudėtingiau, lanksčiau kelis kartus, spaudėliojau iki kol skystį tikrai smarkiai paspaudžiau ir kaukė pradėjo šlapti. Ją per pakelį irgi teko pamaigyti, nes serumas ne į ją visą iš karto susigėrė. Bet šiaip tikrai buvo nesudėtinga, antrą kartą naudojant kaukę būtų daug lengviau.

Na, kaukė išėmus tikrai labai šlapia, gana plona. Užsidėjus visų pirma žiauriai šalta, nors pakuotė buvo kambario temperatūroj. Kvapas lengvas, vos juntamas, toks gana muilinis. Na ir kaip dauguma tokio tipo kaukių tiesiog drėkino, šaldė, ši kaukė nuo veido man neslidinėjo. Nusiemus po 15min. veidas buvo ledinis, bet tikrai gaivesnis ir kas net nustebino, kad visas švytintis (dewy), kažkiek ir padrėkintas, tik aišku smulkios raukšlelės tikrai nebuvo mažiau pastebimos, net nežinau kodėl taip rašo, nes tai yra tiesiog neįmanomas poveikis. Kas šiek tiek nepatiko, tai, kad kaukė paliko lipnumą, bet praėjus kokiai valandai po kaukės lipnumas jau buvo gerokai sumažėjęs.  


Sugalvojau išbandyti kaukę, nes sudėtyje nepamačiau didelių blogiukų ar tiesiog prastos sudėties. Bet šios kaukės sudėtis nors ir yra saugi, bet nėra super vertinga odai. Hialurono rūgšties yra, bet kažkaip abejoju, kad jos toje esencijoje yra daug. Taip pat yra paminėti dumbliai, tai net pasimečiau ar čia jie ir tame skystyje, nes kaip rašė, pati kaukės medžiaga bent dalinai iš jų sudaryta. 

O visa surašyta sudėtis tokia : vanduo, glicerinas, tirpiklis (skatina kitų medžiagų patekimą į odą), klampumo reguliavimo medžiaga, hidrintas ricinos aliejus, reguliuojanti pH medžiaga, hialurono rūgštis, rudieji dumbliai, antioksidantas, rišiklis, citrinos rūgštis, mėlynas kosmetinis dažiklis ir kvepalai. 

Aqua/Water, Glycerin, Propanediol, Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Algin, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid,CI 42090 / Blue 1, Fragrance

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



Kaukę mačiau Droge ir Eurokos, pilna kaina 3.50€, bet dabar (įrašo rašymo metu) abejose parduotuvėse buvo taikomos nuolaidos, aš Eurokos mokėjau 2.80€.

Retai naudoju kaukes ir nesu didžiausia jų megėja, bet apie šią net pati stebiuosi, kaip ir nieko blogo negaliu pasakyt! Gal dėl to, kad nieko nesitikėjau? Poveikis nėra kažkoks super stebuklingas, bet geras, su sausa oda po kaukės net nesinorėjo bėgti teptis kremo, patiko kokia spindinti liko oda, kartu net ir putlesnė, padrėkinta. Tik tiek, kad tas hyaluron shot nėra hialurono bomba. Bet visai įdomi koncepcija, nors susimokėjus pinigus už kaukę dar ir pačiam padirbėt reikia ir ta instrukcija ne itin aiški, bet visai smagus toks pusiau DIY darbelis. Dabar būtų įdomu ir Vitamin C Shot kaukę pabandyt :)

❃ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Noriu išbandyti nuo pat pamatymo, bet turiu tiek veido kaukių, kiek užtektų kokiems metams mažiausiai 🙈 bet suviliojai, eisiu ieškot 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi daug kaukių turiu, ypač ne lakštinių.. bet jau virš metų stovi ir nenaudoju, tik pakraustau :D Bet čia tai nežinau, dabar net pirštai niežti Vitamin C Shot versiją išbandyt ir šitą noriu kartot. Bet kai pirkau Eurokos tik hialurono versija buvo ir prie manęs pati mažiausia Eurokos, tai nežinau dabar išvis ar ką rasiu :D

      Panaikinti