Coco & Eve Super Nourishing Coconut & Fig plaukų kaukė

by - 07:00



Žinot, manęs visai netraukia populiarios profesionalios plaukų kaukės iš kokio Kerastase, L'Oreal Professionnel ar Schwarzkopf (sunkesnio kosmetikos pavadinimo turbūt nėra), bet juk yra tiek mažesnių, indie kompanijų, kurių produktai dažnai nusipelno dėmesio. Va, Coco & Eve plaukų kaukė mano norų sąraše buvo gal dar nuo praeito rudens. Tai tik dviejų singapuriečių JAV sukurtas produktas ir kolkas vienas vienintelis jų asortimente, bet dėl gero marketingo ir charizmatiškos pakuotės ne vien populiarus, bet ir gana plačiai prieinamas. 


Coco & Eve Super Nourishing Coconut & Fig Hair Masque plaukų kaukė iš karto rinkinyje kartu su nedideliu tangle tamer plaukų šepečiu ir šis rinkinys žada transformuoti plaukus vos po vieno panaudojimo. Dviejų super ingredientų - kokosų ir figų - dėka formulė atgaivina sausus, nuo karščio, formavimo, dažymo ar tiesiog aplinkos pažeistus plaukus, intensyviai drėkina ir suteikia plaukams švytėjimo, atkuria juos net iš vidaus, sutramdo plaukų šiaušimąsi ir mažina galiukų išsišakojimą. Plaukų šepetys turi specialią dviejų pakopų šerelių technologiją, tad iššukuoja plaukus su minimalia žala ir užtikrina, kad kaukė padengtų kiekvieną plauką. Naudojimo instrukcijos paprastos, įprastai išsiplauti galvą ir užtepti kaukę ant plaukų paskirstant ją su pridėtu šepečiu. Po 10 minučių nuplauti, o norint geresnių rezultatų galima net laikyti per naktį. Naudoti bent kartą per savaitę.


Kaukės pakuotė yra tiesiog gražuolė, labai šiuolaikiška, iš storo plastiko, gana sunki. Nuo pirmo panaudojimo mane papirko unikalus kaukės kvapas, čia panašiai kaip su Sol de Janeiro produktais, nemanau, kad kažką tokio kvapo esu turėjusi. Nors jis ir nėra labai intensyvus, bet ant plaukų po plovimo visgi pasilieka ir jie tada kelias dienas kvepia ir gaiviai ir kartu salstėli. Kvapui apibūdinti nerandu žodžių, kokosais ji man visai nekvepia, gal truputį figomis, bet kvapas toks šiltas, rafinuotas, tropiškas, patiko. 

O tas šepetys tai nelabai. Kaukė vidutinio tirštumo ir slidi, tad užtepus ant plaukų ir šukuojant, mažiukas ovalus šepetys ima slysti iš rankų ir vis krenta ir krenta. Nesakau, kad blogai paskirsto kaukę ant plaukų, bet nemažai jos užstringa šepečio viduje, tarp dviaukščių šerelių, iš kurių kaukės nebeišimsi, belieka tik išplauti. Tad po kelių šepečio panaudojimų daugiau prie jo nebegrįžau, paskirstau tiesiog pirštais. 


Išties, po kiekvieno panaudojimo laukiau dar kito panaudojimo, kad susiprasčiau ką gi apie kaukę manau, iki kol per 1.5 mėnesio indelis visai ištuštėjo. Slidi tekstūra, skanus kvapas yra malonūs, bet pati kaukė man nelabai kuo išsiskyrė nuo bet kurios kitos kaukės. Atrodo, ištepus plaukus jie super šilkiniai, išsiplovus švelnūs, bet plaukams išdžiūvus kaip ir nejaučiu skirtumo ar tepiau kaukę ar netepiau. Manyčiau, tam, kad ji geriau suveiktų, reiktų laikyti net ilgiau nei rekomenduojamas 10 minučių, o aš dažnai nesąžiningai palaikydavau per pus trumpiau, tad tikriausiai tai turėjo įtakos efektui. Žodžiu, kaukė ne toms, kurios nemėgsta ilgai užsibūti duše :)


Sudėtis tikrai nėra bloga, tik keli minusai, tai, kad yra silikono ir gana nemažai kvapiklių : vanduo, minkštiklis, kokoso ekstraktas, silikonas, kondicionierius, kvepalai, yra figos ekstrakto, argano kauliukų aliejaus, taukmedžio sviesto etilo esteriai, pequi vaisiaus ir ricinos aliejai, hidrolizuotas sėmenų ekstraktas, konservantai, įvairiai fermentuotos mielės, E vitaminas, gerųjų bakterijų fermentas, kvapikliai.

aqua (water), cetearyl alcohol, cocos nucifera (coconut) fruit extract, dimethicone, behentrimonium chloride, parfum, glycerin, cetyl alcohol, sodium benzoate, ficus carica (fig) fruit extract, argania spinosa (argan) kernel oil, shea butter ethyl esters, caryocar brasiliense fruit oil, ricinus communis (castor) seed oil, hydrolyzed linseed extract, leuconostoc/radish root ferment filtrate, phenoxyethanol, cetrimonium chloride, potassium sorbate, ethylhexylglycerin, selaginella lepidophylla extract, saccharomyces/silicon ferment, saccharomyces/iron ferment, saccharomyces/magnesium ferment, saccharomyces/copper ferment, saccharomyces/zinc ferment, tocopherol, lactobacillus ferment, benzyl alcohol, benzyl salicylate, coumarin, limonene, linalool★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


212ml Coco & Eve kaukė pagaminta JAV, pirkti rasite cultbeauty.co.uk (£34.90) ir asos.com (£35.44). Cultbeauty galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!

Šiaip nepasirodė bloga kaukė, bet lūkesčiai buvo didesni už rezultatus, nors ir mano kaltė, kad didžiają dalį naudojimo per trumpai ją laikydavau. Mūsų visų plaukai ir dušo ritualai skirtingi, tad toms, kam patinka skirti ilgesnį laiką plaukų priežiūrai duše, galbūt suveiktų ir geriau negu man. 

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. o man si kauke atradimas! mano garbanoti, sausi plaukai, tai jau po pirmojo plovimo (tiesa, laikiau sazinongai, 10 min:)) matesi efektas - plaukai svelnus, glotnus ir blizgus kaip niekada ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikiu, mačiau nemažai video su efektu ant garbanių, išties net pavydas ima :) kitą kartą ir aš ilgiau laikyčiau ant plaukų.
      Ačiū, kad pasidalinot įspūdžiais!

      Panaikinti