Kilig Urban žėrintis cukraus šveitiklis | Gold, baby

by - 07:00



Ką jau ką mūsų parduotuvėse perku, tai pagrinde lietuvišką kosmetiką. Visada mane traukia pažiūrėt kur gal kokia gera nuolaida, o kur gal kažkas naujo. Ir galbūt jau didžioji Kilig Urban banga nuėjo ir susipirkot ko norėjot, bet jei kažkas susilaikė ir laukė daugiau atsiliepimų, tai štai vienas iš jų. Balandžio gale pasakojau apie man patikusią šios linijos dulksną, kurią norėjau išbandyti labiausiai, bet antroje vietoje buvo šis žėrintis cukraus šveitiklis.

Jis apibūdinamas kaip blizgantis ir su natūraliu ruduoju cukrumi, tad yra cukraus pagrindo veido šveitiklis. Kaip ir visa Urban linija, taip ir šis turi savybių padedančių nuo oro taršos sukeltų odos problemų, bei kaip šveitiklis žada efektyviai pašalinti negyvas odos ląsteles be jokio diskomforto ar tempimo jausmo. Rekomenduojama paskleisti šveitiklį ant sausos švarios veido odos, gerai nuplauti šiltu vandeniu ir naudoti 1–2 kartus per savaitę.


Kai parduotuvėje pamačiau tai nustebau dėl pakuotės dydžio, indelis tikrai mažutis, tad nebus tas produktas, kurį nusipirksit ir reikės metų metus užbaiginėti :) Naudojasi gana greitai. Įdomi konsistencija man priminė tuos anksčiau populiarius slime - šlapia, tiršta, labai vientisa, indelyje net atrodanti gliti, na tikrai ne palaidas birus cukrus, greičiau uogienė, tik žėrinti. Sudėtyje yra smulkių žėručių ir pats cukrus sumaltas itin smulkiai, taip, kad ant sauso veido tepti ir šveisti man nemalonu - kiek per aštru. Tačiau ant drėgno veido šveitiklio išsinaudoja kiek daugiau, nes nuo vandens cukrus pradeda tirpti, bet tuomet šveičia kur kas švelniau ir maloniau, tik tiek jog tada gaunasi labiau žaidimas nei rimtas šveitimas. Beje, kvapas lygiai toks pats kaip ir dulksnos, tarsi saldinta arbata. Efektas visai smagus, išties sudėtyje daug drėkiklių ir aliejų, jis toks ir gelinis ir aliejinis vienu metu, tad veido tikrai neišsausina, palieka jį švelnų ir šiek tiek aliejuotą.


Sudėtis tikrai stebinančiai saugi, Kilig labai neįprasta, tai, kad nėra jokių konservantų, net žymiojo phenoxyethanol'io, kuris daugumoje jų produktų. Tarp cheminių, laboratorijose pagamintų ingredientų yra nemažai natūralių aliejų, tad tikrai nebloga atsvara, visko po truputį.

Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose, Isopropyl Myristate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Sucrose Stearate, Sucrose Laurate, Aqua, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Parfum, Calcium Sodium Borosilicate, Iron Oxides, Tin Oxide. (Naudingas odai minkštiklis, cukrus, įvairūs kiti drėkikliai-minkštikliai-emulsikliai (du iš jų kemša poras, bet kai greit nuplaunama priemonė neturėtų sukelti bėdų), toliau seka vanduo, avokado, vynuogių kauliukų, alyvuogių ir migdolų aliejai, E vitaminas, tirpiklis, kininis citrinvytis, kvepalai, žėrutis ir dažikliai.) ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškiPavojingi



Šveitiklio kiekis rašomas 75ml, bet atrodo mažiau :) Galiojimas atspausdintas data, tad priklausys nuo pagaminimo datos. Maniškis galioja iki net iki 2022, bet galiojimas nuo atidarymo nėra rašomas. Be nuolaidų kaina apie 8.99€, jei dar kur rasite -40% nuolaidą tai pagriebsit ir už 5.39€.

Sudėtis puiki, kaina prieinama, gana įdomus produktas. Tik kaip minėjau, ant sauso veido man per aštru, o ant drėgno jau nerimta, nes per silpna. Nors smagus, bet savaitės eigoje tenka griebtis ir kitų šveitiklių, o man išvis fainiausi yra cheminiai peel'ai, kaip žymusis Dr.G. Tačiau, jei mėgstat šveisti veidą cukrumi ir gana agresyviais jo kristalais arba naudoti kaip švelnų šveitiklį kasdien, tuomet jums jis būtų geras draugas. Man irgi tikrai ne priešas, bet ir ne tas tobuliausias šveitiklis, kurį išbandžius kitų nebenorėčiau, nors smagus ir fainas, bet aukso viduriuko tiesiog neradau :)


♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤







You May Also Like

0 komentarai (-ų)