Jau advento kalendoriai, kąąą? #vėl atnaujinta

by - 07:00



Nu kosmosas, ane? O keisčiausia tai, kad dalis advento kalendorių jau pasirodė net vasaros pabaigoje. Tikiu, kad dalis kompanijų juos kuria gal net ir visus metus, o poto vos ne kas pirmesnis - tas gudresnis, juk kosmetikos advento kalendorių kainos dažnai gali siekti ir šimtą ir du, tad gal ir visai protinga pradėti reklamuoti bent keleta mėnesių prieš, kad žmonės spėtų pasitaupyti, nusižiūrėti ar apsigalvoti. Tą ir darom?
cultbeauty.co.uk | £195 IŠPARDUOTA
Cultbeauty advento kalendorius mane įrašui ir įkvėpė. Tai absolučiai mano mėgstamiausia ir patogiausia parduotuvė pirkti kosmetikai, todėl kalendorius labai patraukė akį, nes dauguma produktų man jau patinka arba norėčiau išbandyti, beto ir pirmas jų advento kalendorius aplamai. Teigiama vertė net 680£ ir ji yra teisinga (suskaičiavau), nors pilno dydžio produktai tik keli, dauguma kelioninio dydžio arba mėginiai, bet didelės vertės, nes pilnas dydis brangus. Visgi yra ir tokių priemonių, kurios kartojasi iš ankstesnių nemokamų goodie bag'ų. Kalendorius iš kitų išsiskiria tuo, kad jame net 35 produktai - per pačias Kalėdas, 25 dieną dėžutėje jų net 10, o vienas laimingasis ras net 1000£ kuponą apsipirkti parduotuvėje. Jau išparduotas, grįžimas nežadamas.

lookfantastic.com | €89.00 IŠPARDUOTA
Lookfantastic kalendoriaus teigiama vertė £420. Šis kalendorius man pasirodė kiek nuobodokas tiesiog dėl turinio - Avant, Sleek, Mellow, Lord & Berry, Delilah, Neal's Yard ir daug kitų kalendoriuje esančių kompanijų tiesiog manęs netraukia. Atmetus kelis dekoratyvinės kosmetikos produktus kalendorius visai ir unisex. Šiaip jei kas svajojat išbandyti didžiają dalį kalendoriaus priemonių tai pagal kainą gal visai ir apsimoka.


asos.com | £57.14 (pakeitus šalį į Lietuvą, bet palikus svarų valiutą)
Asos advento kalendorius jau dabar greitai parduodamas, nes pagal jų kainas šis už £57.14 pripildytas gana įdomiais produktais. Tikrai neblogas, traukia akį. O ir supakuota įdomiai, visas dėžutes galima panaudoti antrą kartą DIY kalendoriui ar šiaip smulkmenoms susikrauti.
asos.com | £28.20 (pakeitus šalį į Lietuvą, bet palikus svarų valiutą)
Asos išleido ir 12 dienų advento kalendorių vyriškiams. Nu tie vyrai visada nuskriausti, kodėl tik 12?

feelunique.com | £79 ir £45
Feelunique išleis du kalendorius, įkvėptus šiaurės pašvaistės. Didesnis 24 dienų už
£79 (vertė £256) ir mažesnis 12 dienų už £45 (vertė £120). Sudėti visai neblogi skirtingų kompanijų produktai, bet aš mieliau nusipirkčiau tuos kelis, kurie tikrai rūpi pabandyti. Prekyboje atsiras spalį.

MAC | £129 IŠPARDUOTA
MAC advento kalendorius buvo mano praeitų metų svajonė, bet kaip greitai išpirko taip ir nebegrįžo. Buvo pirkti lookfantastic.com, bus ten pat ir šiemet. Kalendoriuje 25 produktai, dauguma mini dydžio, bet tikrai manau patiktų ne vien MAC gerbėjoms, bet ir apskritai visiems, kas myli dekoratyvinę kosmetiką. O ir dizainas wow :)


The Body Shop | 139€; 99€; 79€
The Body Shop kalendorių trijulė jau prekyboje ir Lietuvoje. Yra trys skirtingi. Brangiausias praeitais metais iš lentynų dingo greičiausiai, tai jei kas norit nesnauskit ilgai :) Praeitų metų pats kalendorių įpakavimas man buvo mielesnis, o šiais metais tokie tipiniai kalėdiniai namukai su Kalėdų seniais :) Bet produktai viduje visai gal ir nieko, ypač didžiojo kalendoriaus.

Rituals | £59.90; £89.90
Rituals kalendoriai, kaip ir praeitais metais patalpinti eglutėse. Dvi versijos - klasikinė  £59.90 ir 3D £89.90. Buvo labai perkami ir populiarūs tada, manau bus tokie patys ir dabar, ypač Rituals fanėms. Klasikinį galima atsisiųsti iš lookfantastic.com už €65.95, Lietuvoje galima įsigyti raudoną už 89.90€.
L'Occitane | 49€; 99€
L'Occitane advento kalendoriai taip pat visišku praeitų metų principu, tik kitos spalvinės gamos. Klasikinė versija ir luxury versija. Produktų miniukai nelabai kuo pasikeitę - L'Occitane kalendorių turėjau praeitais metais, tai dabar bent manęs visiškai nedomina. Kolkas dar ne pardavime.


Charlotte Tilbury | £150
Mėlynas Charlotte Tilbury advento kalendorius bus su keturiais pilno dydžio produktais ir aštuoniomis miniatūromis, tad produktų 12. Vertės nerašo, bet už tokią kainą man norėtųsi daugiau?
Yra pardavime cultbeautyfeelunique.com ir oficialioje CT svetainėje.

Clinique | 78,95€ ir Lancome | 199€
Abu skirtingų kompanijų kalendoriai yra tiek su odos priežiūros priemonėmis tiek dekoratyvine kosmetika. Ir rožiniai :) Abu yra Douglas. Lancome vertė rašoma 450€, o Clinique - 218.95€.

Makeup Revolution | €59.95 IŠPARDUOTA
Revolution kalendorius vien tik iš dekoratyvinės kosmetikos ir su viena eskliuzyvine šiam kalendoriui šešėlių palete. Ne mano skonio, mieliau susipirkčiau šios kompanijos norimus išbandyti produktus atskirai, o su akcijomis gal ir ne kažin ar daug brangiau gautųsi. Jau parduodamas beautybay.com.

Elemis £89 | Nuxe €68.95 | Decleor €98.95 | Lumene £89.90
Visi turbūt tik išskirtinai šių kompanijų produktų fanėms arba labai norinčioms išbandyti asortimentą? Visi kalendoriai atsiras spalio mėnesį lookfantastic ir feelunique svetainėse. Dar mačiau, kad ten pat bus ir Clarins, Essie, Cowshed, Ciate London advento kalendoriai.
Maybelline |
Maybelline ir šiais metais turės advento kalendorių. Šįkart su 24 pilno dydžio produktais. Nemažai nagų lakų ir blakstienų tušų. Ar verta? Kaina kolkas neaiški. Dar turėtų atsirasti asos.com parduotuvėje.

NYX | 25£ ir 50£
NYX turės du advento kalendorius šiais metais - didysis kalendorius kainuos £60 su 24 pilno dydžio produktais bei mažesnis su 12 pilno dydžio produktų už £35. Atsirado pardavime lookfantastic, feelunique.com, asoscultbeauty.co.uk

Catrice | 34,99 €
Eurokos atsirado Catrice DIY advento kalendorius, t.y 24 produktai ir lankstymui paruoštos dėžutės, į kurias reikia viską susidėti pačiam. Sau perkant net mažiausios staigmenos nelieka, bet pagal Catrice idėją tokį kalendorių jau paruoštą galima kam nors padovanoti.
Essence | 29,99 €
Vienas iš labiausiai nuviliančių kalendorių (bent man). Sudėtyje 6 nagų lakai, laikinos tatuiruotės, kažkokie lipdukai.. Gal tik labai ankstyvoms paauglėms, nors jau mano keturiolikmetė dukterėčia tokio nebenorėtų.

Ciaté London | €58.45
Jeigu jūs labai mėgstate nagų lagus galit pasižvalgyti į Ciaté London advento kalendorių, nors kiek ir monotoniška 24 dienas traukti to paties prekinio ženklo, tik skirtingų spalvų nagų lakus.

bareMinerals | £79.56
asos.com atsirado Bare Minerals kosmetikos kalendorius. Man atrodo visai fainas, esu keletą jų produktų bandžiusi ir man visai patiko. Jeigu žavitės šia kompanija ar mineraline kosmetika, visai verta užmesti akį. Gal tik lūpų dažų daugokai :)


Taip pat asos atsiradęs Disney Minės advento kalendorius. Iš pradžių pasirodė juokingas, o poto fainas. Aišku sau nepirkčiau, bet jei namuose turite tikrai mažų panelių manau šis kalendorius būtų kažkas įspūdingo. Gaila, kad tik nėra paskelbtų sudėčių, bet priemonės atrodo draugiškos vaikams - vanilinės ir braškinės vonios putos, lūpų balzamai, vonios bombos ir pan. Cute ir kaina labai gera.


Tęsiant, kolkas paskutinis kalendorius iš asos ir aš gerai apsvarstyčiau prieš perkant, nes tiek daug šešėlių palečių, kurios man  atrodo įtartinos kokybės.


Douglas | 29.95€ - 42.95€
Douglas galima rasti net 6 skirtingus advento kalendorius, iš kurių vienas vyrams. Visi jie vien su pačios Douglas produkcija, išskyrus vieną, kuris nuotraukoje apačioje kairėje. Nuorodoje rasite juos visus. Nors vertes rašo tris kartus didesnes, man iš šių kalendorių nei vienas neatrodo vertas dėmesio, praeitais metais panašiais jų kalendoriais daug kas buvo nusivylę.

Eurokos ir vėl turi advento kalendorių, kuris primena praeitų metų, nes kartojasi visokie Mercedes- Benz, Cottage ir Vandini. Produktų sąrašas išvardintas, bet nuotraukų nėra, tad gal didesnė staigmena.


BIOTHERM | 68,95 €
Douglas atsirado vien Biotherm kompanijos advento kalendorius. Specifinis, manau vėl arba šios firmos mylėtojoms arba labai norinčioms išbandyti.

PAUL & JOE | € 89
Išties aš pirmą kartą girdžiu šią kompaniją, gal jūs apie ją daugiau žinote? Advento kalendorių sudaro 24 įvairūs produktai, yra ir kūno priežiūros ir dekoratyvinės kosmetikos.

Jo Malone London Advent Calendar | €371.95 IŠPARDUOTA
O čia turbūt pats brangiausias ir prabangiausias šių metų kosmetikos advento kalendorius, bet ko tikėtis iš Jo Malone? Kalendoriuje 24 produktai, žinoma, dauguma iš jų kvepalai. 


Molton Brown | €203.45
Teigiama vertė apie £262.50, bet už tokią kainą man neatrodo labai geras deal'as. Nors kalendoriaus įpakavimas man vienas iš gražesnių, toks prabangiai dailus.

Rodial | €113.95
Su šia kompanija aš nesu pažįstama, nieko nesu bandžiusi, bet pakuotės atrodo skaniai. Kalendorių sudaro tik 12 priemonių.


ASOS | £25
Asos įkėlė dar vieną, 12 dienų advento kalendorių, kuriame įvairių produktų miniatiūros.

Kolkas turbūt tiek? Kalendorių, kuriuos sunku parsisiųsti į Lietuvą į įrašą nekėliau. Mane labai įtraukė domėjimasis kalendoriais, bet apie juos savo aiškias mintis buvau išdėsčiusi praeitų metų įrašo apie L'Occitane kalendoriaus įspūdžius įžangoje ir mano nuomonė vis dar nepasikeitė, tad nesikartosiu, nes geriau nepasakysiu. Šiaip mano favoritai iš asos, cultbeauty ir mac. O jūs ar jau ką nors nusižiūrėjote? 

P.S žinau, kad įrašus apie advento kalendorius daro daug blogerių, tai sorry, jeigu kartojuosi ar atseit kažką nukopijavau - tokia  tema juk originalūs nebūsi. Svetainė, kuri labai padėjo man rašyti šį įrašą - beautyadventcalendar.net, tad galite dar ir ten pašmirinėti, ypač gyvenančios užsienyje, nes ten yra daug kalendorių mums, lietuvėms, neprieinamų :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

19 komentarai (-ų)

  1. Kai kurių kainos tai kosminės :). Beje, turiu panašų tekstą juodraščiuose su kuriuo galvojau iki spalio ištempt, kad kažkaip "padoriau" apie kalėdas šnekėti būtų. Ale dabar jei paskelbsiu tai būsiu kaip ir nukopijavusi :):):):)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi tikrai ne, juk daug kas apie tuos kalendorius rašo, o beto tu jau ne pirmus metus :) Įdomu bus paskaityt!

      Panaikinti
  2. Tos kainos tai baisu �� Pries Kaledas ir taip dovanoms kiek issileidzia, o cia dar sau pora simtu ant kalendoriu �� pavydziu kas gali sau leist. Galetu kokie tikrai geri dealai but kaip boxycharm, kur vertes tikrai virs 100, o kainuoja 20 :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pvz neišleidžiu tiek dovanoms, bet save kaip tik norėčiau džiuginti. Pernai galvojau, kad susitaupysiu TBS didžiąjam, o dabar noru naujų Martensų... Jau tie prioritetai :)

      Panaikinti
    2. Na reikia pasidaryt kažkaip jog ir save ir kitus tuo laikotarpiu gautųsi pradžiuginti :D

      Panaikinti
  3. Užpernai turėjau didįjį TBS kalendorių, tai taip nusivyliau, kad iki šiol neatleidžiu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Norėjau to džiaugsmo ir staigmenos atidarant kiekvieną dėžutę, tai nežiūrėjau turinio prieš perkant, tačiau beveik kiekvieną dieną atidarius kalendorių pasidarydavo liūdna :D Tiesiog, kaina berods buvo 139 eur, o sudėta tas, kas niekam nereikalinga. Pvz buvo dvi dėžutės su blizgučių indeliais - nei kam jie, nei kur juos naudoti neaišku (vieną kartą rožinius nagams panaudojau). Arba juosta, kad plaukai nekristų į akis??? Plaušinė, medinis kauliukas, nepopuliarių kvapų miniukai ir dar daug ko neatsimenu, bet pusė dalykų net nepanaudojau. Žiūrint į šių metų turinį, panašu kad pasitaisė :)

      Panaikinti
    2. Na tie pigūs menkniekiai sumokėjus tiek už kalendorių tikiu, kad baisiai nervina 🙈 Bet gi gal buvo ir geresnių dalykų? Vinted sekiau praeitų metų advento kalendorių temą, tai lyg ir daug kas TBS patenkinti buvo :)

      Panaikinti
    3. Tai gal po tokio feilo pasitaisė :D Arba gal čia man tik nepatiko. Iš to kalendoriaus tai kas įsiminė - kokosų rankų kremas (nes patinka kokosai), skysti lūpų dažai (pataikė spalvą, o ir šiaip geri), kūno sviestas (nebuvau prieš tai bandžius, ir kvapas visai nieko), kaukė veidui (nors ir rezultato akivaizdaus nėra, jaučiasi jog kažką daro). Visa kita arba netiko, arba be ryšio produktai.

      Panaikinti
    4. Na, ką čia papasakojot, tai tikrai ne apie didijį TBS kalendorių, nes nebuvo jame nei blizgučių, nei kokosinio rankų kremo (buvo mini mango ir didelis british rose), nei plaušinių, etc :) Turėjau, tikrai žiauriai geras dalykas buvo, beveik viską sunaudojau, o ko nesunaudojau, perleidau/ padovanojau. Pirkau peržiūrėjus turinį, tai ir nusivilt neteko, žinojau, kad man tiks ir patiks :) šiemet tuo pačiu principu užsisakiau Yesstyle Kosmetopia kalendorių, nes paskutiniu metu domiuosi korėjietiška kosmetika. Rinkausi tarp jo ir Beauty Expert, šiame tik 12 produktų, beveik visi pilno dydžio, bet šiemet jo turinys man so-so, tai gal kitais metais bandysiu :)

      Panaikinti
    5. Tai gal apie pernykštį šnekate :D

      Panaikinti
  4. Ačiū labai už pasidalijimą! :) o siunčiantis iš cultbeauty taikomi muitai ir pvm?:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašom! :) Ne, perkant iš cultbeauty jokių muitų nebus! Tai UK svetainė. Muitai ir pvm taikomi tik šalims ne ES, pvz JAV, Kinijai.

      Panaikinti
    2. O jei įvyksta Brexit, ir išstotų iš sąjungos? Tada jau tektų mokėti ir muito mokęsčius?

      Panaikinti
    3. Tai, kad tik spėlioti kolkas galima :) Man atrodo cultbeauty siuntas aš išvis dažniausiai gaunu iš Nyderlandų, kaip ir asos siuntos dažniausiai atkeliauja iš Vokietijos, nors abi svetainės UK.

      Panaikinti
  5. Besame, jeigu neklystu, pernai po kaledu uzsisakei kazkoki advento kalendroriu, tik jau pigiau. Gal gali pasidalinti koks kalendorius tai buvo, nes labai suzavejo!! Tikiuosi su niekuo kitu taves nemaisau.

    AtsakytiPanaikinti