Apie Green Feel's Aš Ikona plaukų priežiūros naujienas

by - 07:00


Lietuvišką Green Feel's kosmetiką aš labai pamilau išbandžiusi jų pirmuosius Aš Ikona produktus ir Special Line liniją, tai nenuostabu, kad iš karto susigundžiau jų neseniai išleistomis Aš Ikona naujienomis - intensyviai drėkinančia plaukų kauke su hidrolizuotu šilku ir miceliniu plaukų šampūnu su drėkiklių kompleksu. Abi priemones naudojau dar tik po tris kartus ir gal pagalvosit, kad dar per anksti apžvalgai, bet, kaip minėjau vinted, jau po vieno panaudojimo su šiais produktais man buvo viskas pažįstama, o, kodėl tuoj papasakosiu.


Pakuotės puikios - šampūnas gerai dozuojasi, kaukės viršus nusisuka ir patogu kabinti pirštais, o millennial pink spalva man patinka, tai dar vienas pliusas ir už mielą dizainą. Aš Ikona micelinis šampūnas žada rūpintis kiekvienos plaukais, valyti ir drėkinti išsausėjusius, nusilpusius ir besiveliančius plaukus, yra praturtintas glicerinu, kviečių ekstraktu bei hidrolizuotu šilku, o plaukų kaukė, taip pat su hidrolizuotu šilku, žada intensyviai drėkinti, maitinti ir padėti atkurti itin sausus, nusilpusius ir žvilgesį praradusius plaukus. 


Aš esu Green Feel's kokosinės plaukų kaukės fanė - gi sunaudojau jas jau šešias! Todėl jau tikrai gerai pažįstu. Ir atsidariusi naująją Aš Ikona kaukę negalėjau nepastebėti kokios jos abi yra panašios ta riebia konsistencija. Tada peržvelgiau abiejų kaukių ingredientus ir viskas pasidarė daug aiškiau, nes kaukių sudėtis yra ta pati, išskyrus tai, kad hidrolizuotas keratinas Aš Ikona kaukėje yra pakeistas hidrolizuotu šilku ir pačiame gale yra įdėta daugiau konservantų. Į sudėtis galite pasižiūrėti pačios :


Tikiu, kad beveik visos mane skaitančios jau bandėte tą kokosinę kaukę, tai ar patiko jums ji ar ne, galiu pasakyti, kad Aš Ikona kaukė duos lygiai tokį patį efektą. Tiesa, pastarojoje kokosų kvapo nelabai likę, tikrai kvepia tarsi pasiflorais. Jeigu vis dėlto kokosinės kaukės nesat bandę, jei įdomu jos apžvalgą rasite čia, nes apie Aš Ikona kaukę atsiliepčiau lygiai taip pat ir būtų keista, jei būtų kitaip - man irgi patinka.


Na o dabar truputį apie plaukų šampūną, su kuriuo taip pat turime identišką situaciją. Jeigu bandėte kokosinį šampūną, tai Aš Ikona šampūnas bus labai pažįstamas. Pirmieji devyni ingredientai yra tie patys, ta pačia seka. Aš Ikona šampūne yra vienu tirštikliu mažiau, įdėta hidrolizuoto šilko, vitamino E, druskos, citrinos rūgšties ir padidintas konservantų kiekis. Lyginant su kauke, čia pokyčių daugiau, bet jie visi neturėtų siekti daugiau 1% ar kelių % sudėtyje. 

Kokosinio šampūno aš esu sunaudojusi vieną buteliuką. Iš pradžių turėjau love-hate situaciją, nes mano plaukai greitai riebaluojasi, o šis šampūnas yra švelnus, maitinantis, tad tą riebalavimąsi tik dar labiau paskatindavo. Tačiau patiko maloni tekstūra, kvapas, sudėtis. Ir kuo toliau aš jį naudojau tuo labiau patiko jog neišsausindavo plaukų, nesuerzindavo mano jautraus skalpo. Sakiau, kad dar įsigysiu pakartoti ir va taip nežinodama praktiškai kartoju :D Na gerai, Aš Ikona šampūnas man pasirodė vos mažiau tirštesnis, bet vistiek toks pat riebus, vidutiniškai putojantis. Iš plaukų reikia gerai išplauti, nes gali juos apsunkinti. Kvapas lyg ir turėtų būti pasiflorų, bet aš neužuodžiu praktiškai jokio, tai patiktų jautrioms nosims. O kas liečia miceles, nes tai pavadinime įvardintas kaip micelinis šampūnas, tai nėra jokia naujiena, nes tiesiog daugumą šampūnų galima taip įvardinti - bet kokios paviršiaus aktyvumo medžiagos, surfaktantai rišantys tarpusavyje aliejų ir vandenį gali būti taip pavadinti.


Aš Ikona šampūną ir plaukų kaukę rasite didžiosiose parduotuvėse. Be nuolaidų kiekvienas kainuoja po 6.99€. Saviškius pirkau Maxima grožio mugėje (vyksta iki 11.20), tai dar galite spėti įsigyti visą Green Feel's produkciją su -40% nuolaida, o šios priemonės su nuolaida kainavo po 4.19€. Visgi, kokosinę produkciją galima įsigyti beveik per pus pigiau - po 3.99€ be nuolaidos, arba už 2.39€ su -40%. Produktai pagaminti Lietuvoje.

Jeigu nemėgstate kokosų kvapo ar Aš Ikona pakuotės mielesnės širdžiai, tai tikrai šie produktai bus labiau jūsų. Man labai patinka Aš Ikona linija ir norėjosi išbandyti kažką naujo, bet nors produktai ir nauji, taip nesijaučiau. Visgi, šiaip ar taip priemonės yra geros, malonios ir fainos, tik nepykit Green Feel's, nemanau, kad yra vertos permokėjimo, kai efektas ir sudėtys beveik tokios pačios kaip kokosinių priemonių :) Nebent, žinoma, jums laabai smalsu pabandyti!

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

8 komentarai (-ų)

  1. Tokia pati situacija ir su Aš ikona "naujuoju" miceliniu vandeniu ir kremu. Man taip pat jau kuris laikas keletas Green Feel's ir Aš ikona produktų yra must-have ir visada kartojami, tačiau mane ypatingai piktina tokia įmonių politika, kai siekiant pelno pardavinėjami tie patys produktai išpilstyti į skirtingas pakuotes ir vos pakeitus kvapus. Gaila, kaip taip elgiasi dauguma ir dar labiau gaila, kad tuo pačiu keliu pasuko ir Green feel's.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O iš kurių produktų perdaryti kremas ir micelinis? :) Spėju, kad iš tų su sakurom, bet nesidomėjau apie juos dar 🤭 Iš esmės tai tikrai gaila dėl šių produktų, bet didelė dalis nei ten domisi tomis sudėtimis nei ką, manau kokosinė linija puikiai parsiduoda, tai tas mažas pakeitimas jiems labai protingas biznio sprendimas. Net ir aš prašiau ir laukiau kol išleis kitokio kvapo kokosinę kaukę, bet special line tęsinio tikėjausi :) O dabar mane ne tai, kad sudėtis papiktino, o tas tarsi nuslėpimas ir nežinia už ką pakelta kaina, kaip bene atviriausia kosmetika Lietuvoje galėjo kažką nors soc. tinkluose papasakoti, bet čia vėl, iš pardavimų pusės nenaudinga 😄 Šiaip geri tie jų produktai, tik truputį nuliūdino tokia politika ir mane :)

      Panaikinti
    2. Taip, iš sakurų. Dėl kokosų kaukės tai tyliai viliausi ir aš, kad atsiras kitas kvapas, nes pati kaukė man ir kaip kondicionierius pasitarnauja, tačiau esu labai nepakanti kokosų kvapui. Tačiau dabar lyg iš principo nenoriu pirkti ir Ikonos kaukės, vien todėl, kad tas pats, o moki daugiau dėl rožinių pakuočių :D

      Panaikinti
    3. Na, bent jausmas ir efektas tai man tikrai tas pats.. Pagal juos pačius tai tik bazė ta pati :)

      Panaikinti
  2. kaip man vienoje vykusioje mugėje paaiškino jų konsultantė/pardavėja kainos skiriasi tik todėl, kad tai vardas IKONA..o sudėtys beveik tos pačios ir IKONA kremų :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai jau mes susipratom ir taip, bet faina, kad pasakė, gal pati Justė buvo? :)

      Panaikinti
  3. ne į temą, bet kaip šiemet dėl black fridays? :) gal pasidalinsi, kokias nuolaidas žada kosmetikos parduotuvės? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinoma, bus pildomas įrašas kaip ir kiekvienais metais :) laukiu nekantrauju :D

      Panaikinti