Atradimas : Wet n Wild Color Icon™ Bronzer bronzeris

by - 07:00


Man labai patinka bronzeriai (bronzantai, bronzinančios pudros, kaip juos vadinate?) ir apskritai kontūravimo ir iššviesinimo priemonės. Nesvarbu nei sezonas nei makiažo ryškumas, kažką visuomet aš naudoju. O jau kurį laiką tapęs mano go-to bronzeriu yra naujasis Wet n Wild Color Icon Bronzer. Kompanija jų turėjo ir seniau, tačiau išemė iš prekybos ir atnaujino, pakeitė pakuotę, formulę ir produktą dabar galima rinktis iš keturių skirtingų spalvų. Maniškė vadinasi Sunset Striptease.


Kompanija sako, kad bronzerių formulė yra su geliu, ilgai išliekanti ir leidžianti odai atrodyti spindinčia su saulės pabučiuotu švytėjimu. Priemonė liečiant pirštu išties yra labai švelni ir minkšta, šilkinė, labai panaši į Physicians Formula bronzerių, jei kada lietėte. Išties jaučiasi aukštos kokybės, neturi daug byrėjimo, taip pat nesijaučia ir jokio kvapo, tik prikišus nosį galima užuosti tokį tiesiog kosmetinį. Maniškė spalva Sunset Striptease yra tobula - gana neutrali, nėra nei per šilta oranžinė, nei per daug šalta, ne per tamsi. Bronzeris nėra pilnai matinis, savyje turi mikro švytinčių dalelių, kurios suteikia tą vadinamą saulės nubučiuotos odos efektą, tačiau jos nėra pavienės ar pabirios, tad bronzeris atrodo tiesiog daugiau satininis


Ant veido bronzerį dengiu puriu šepetėliu, kuris matosi pagrindinėje nuotraukoje ir kaip pastebėjote iš pavadinimo ir įžangos, man jis labai patinka! Lengvai ir lygiai pasidengia, gerai pigmentuotas, puiki neutrali spalva, atspalvis tinkantis mano šviesiai odai. Vienintelis dalykas prie kurio prisikabinčiau tai tiesiog nelabai išvaizdi, pigi pakuotė ir jos kokybė, kadangi bronzerio apžvalgai tik gavusi nenufotografau, matote kaip jau apsitrynė priekinis dangtelis.


Sudėtį sudaro pigmentai, minkštikliai, įvairios klampumo reguliavimo medžiagos, tirštikliai, konservantai, dažikliai, yra silikono ir net gi vandens! Sudėtis išties saugi, nėra talko, parabenų, kurie pasitaiko pigesniose priemonėse.

Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Boron Nitride, Microcrystalline Cellulose, Silica, Magnesium Myristate, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Lauroyl Lysine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Water, o-Cymen-5-ol, Triethoxycaprylylsilane, Tin Oxide, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Titanium Dioxide/CI 77891.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Bronzerio yra 11g., rašomas galiojimas nuo atidarymo 18mėn. Pagamintas, deja, Kinijoje. Man jį nemokamai išbandyti atsiuntė Eurokos, o įsigyti galima Eurokos el. parduotuvėje už 5.99€. 

Pasitaikius progai, manau pati įsigyčiau dar ir kitą spalvą, nors daugiau bronzerių man tikrai nereikia, bet et, tas smalsumas :D Manau šis bronzeris geras analogas (dupe) Physicians Formula Butter Bronzer bronzeriams, nes jų formulė išties labai panaši, tik Wet n Wild neturi tokio stipraus kvapo. Bet nesuklyskit, spalvos skiriasi :) Man jis patinka labai, apskritai iš drugstore kompanijų Wet n Wild man atrodo viena iš labiausiai vertų dėmesio pagal kokybės-sudėties-kainos atžvilgį. 


♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤





You May Also Like

0 komentarai (-ų)