Nauja ♡ ? Olaplex No. 4 Bond Maintenance šampūnas

by - 02:00


Na gi, rodos tik sumirksėsim ir jau bus Kalėdos. Keista, ką? Šiais metais neturėjau jokio advento kalendoriaus, sniego praktiškai nebuvo nei dienai, tai tas savotiškas laukimas tapo kiek nykokas. Apie vėluojančius ir sugadintus siuntinius jau net nepradėsiu :D Tačiau man beliko supakuoti tik kelias dovanelės, bet čia lengviausia dalis, nes poto  greitai įsisuksiu į tvarkymąsi,  maisto ir visokių kepinių gaminimą šventiniam stalui., galop lauksiu svečių. O kaip jūs? Žinau, kad dabar visi užsiemę visokiais reikalais, tad ir į blogą užsukančių mažiau, bet nesinorėjo nuskriausti ir tų kurie užsuka ir neranda naujos apžvalgos :)  Tad yay! Pakalbėkime apie Olaplex dar kartą. Rugsėjį pasakojau apie žymiausią jų No.3 Hair Perfector ir kaip jau kažkur minėjau turbūt sunku išbandžius tokį gerą produktą neužsinorėti išbandyti iš Olaplex kažko daugiau. Todėl jau kurį laiką naudoju ir jų No. 4 Bond Maintenance šampūną, o dabar dar ir kondicionieriaus labai noriu :) Bet kolkas papasakosiu apie šampūną!


Šampūnas padeda atstatyti pažeistų ir chemiškai nualintų plaukų struktūrą iš vidaus, atstato drėgmės balansą ir užtikrina ilgalaikį drėkinimą. Naudojant priemonę plaukai taps tvirtesni, elastingesni, labiau blizgės. Užtikrina plaukams apsaugą nuo kenksmingos ir žalingos aplinkos poveikio ir tinka visiems plaukų tipams.

Kas yra, kaip ir kodėl veikia plaukus atstatydamas žymusis Olaplex patentuotas ingredientas aš pasakojau praeitame Olaplex įraše, tad jei ši dalis įdomi užsukit paskaityti ten. Pats šampūnas kreminės spalvos ir iš tirštesnių, tačiau putoja ohoho! Taupiausias mano turėtas šampūnas, nes kuo daugiau vandens tuo daugiau putų su juo. Turbūt iš karto smalsu ar šampūnas po plovimo plaukams suteikia tokį patį efektą kaip pavyzdžiui tas no.3 perfektorius, tai žinokit, nea, bentjau ne tokį stiprų. Bet tai ir nebūtų realu vien dėl to, kad plovimas trunka labai trumpai, o ir jo pirminė paskirtis yra tiesiog išplauti. Tačiau išplauna plaukus itin švariai, lengvai ir greitai. Po plovimo plaukai būna purūs, minkšti, atrodo sveikesni. Su situacija riebus skalpas - sausi galiukai susitvarko puikiai, plaukai lieka sudrėkinti, tikrai ne kaip šiaudai, daug švelnesni nei plaunant su daugeliu kitų šampūnų, per greitai nesusiriebaluoja. Na, aš kaip įprastai plaunu kas antrą dieną, nes su retu šampūnu galiu ištempti ilgiau. Kas mano jautriam ir išrankiam skalpui patiko, tai, jog šampūnas nesukelia jokio galvos niežtėjimo, pleiskanų ar kitokių problemų, kas man itin svarbu, nes problemų nekeliančių šampūnų man apskritai sunku rasti. Beje ir kvapą turi vos juntamą.


Kas man pasirodė kiek keista, tai, kad sudėtys nurodytos svetainėse beveik visiškai neatitinka tos, kuri ant etiketės. O ji labai labai ilga. Tas patentuotas plaukus atkuriantis ingredientas sudėtyje yra dešimtas, už vandens ir skirtingų ploviklių. Kadangi jo koncentracija nerašoma, aš nemanau, kad jo bus daugiau nei 10%, nes nuo jo einančių ingredientų įprastinė koncentracija jau būna nedidelė. Tačiau šampūne labai daug kondicionuojančių, maitinančių medžiagų, ekstraktų, kurie gali saugoti plaukų spalvą nuo išblukimo, yra ir aliejų, keli vitaminai. Yra ir dvi silikono pagrindo medžiagos, bei nemažai tokių, kurios suformuoja plėvelę, kuri kaip rašo aprašyme suteikia apsaugą nuo kenksmingos ir žalingos aplinkos poveikio ir kaip manau prisideda prie dekoratyvinio, gražesnio, laikino efekto.

Pilna sudėtis : Vanduo, šeši skirtingi plovikliai - valikliai, drėkikliai, olaplex patentuota medžiaga BADD (paryškinta), tirpiklis ( 1-10%), acai (0.5 - 5%) , granatų, rozmarino, bananų, oregano, morindos vaisių ir varnalėšų šaknų ekstraktai, kvepalai, dar keli valikliai, pantenolis, rišikliai, abrikosų kauliukų aliejus, migdolų ir kininių arbatmedžių fermentų filtratai, kondicionuojančios medžiagos, antistatikai (keli iš jų silikono pagrindo), ph reguliatoriai, emulsikliai, kvapikliai, konservantai, drėkikliai, kondicionieriai, plastifikatorius, hialurono rūgštis, E vitaminas ir biotinas, saulėgrąžų sėklų ekstraktas ir saulėgrąžų aliejus.
Water(Aqua), Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Potassium Cocoyl Glycinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Potassium Cocoate, Decyl Glucoside, Glycereth-26, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate*, Propanediol, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Punica Granatum Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Arctium Lappa Root Extract, Fragrance (Parfum), Cocamidopropylamine Oxide, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Panthenol, Glycol Distearate, Sodium Cocoyl Glutamate, Methyl Gluceth-20, Acrylates Copolymer, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Pseudozyma Epicola/Argania Spinosa Kernel Oil Ferment Filtrate, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Amodimethicone, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Polyquaternium-11, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Glycerin, Trideceth-12, Hexyl Cinnamal, Limonene, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Acetic Acid, Citral, Benzoic Acid, Tetrasodium EDTA, Pentasodium Triphosphate, Sodium Polyacrylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Quaternium-95, PEG-8, PEG-8/SMDI Copolymer, Palmitoyl Myristyl Serinate, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Biotin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Helianthus Annuus(Sunflower) Seed Oil *The exact percentage (concentration) of composition has been withheld as a trade secret. ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



250ml. priemonės vidutiniškai kainuoja apie 28€. Įsigyti galima iš lietuviškų puslapių klipshop.ltpigu.lt, taip pat parsisiųsti iš lookfantastic.comcultbeauty.co.uk. Pagamintas JAV.

Šampūnas vienas pats niekada neatstos kažkokių kaukių ar treatment'ų, bet tai puikus šampūnas, kuris pažymi praktiškai visas mano varneles :  🗹 neturi erzinančio kvapo ; 🗹 gerai putoja ; 🗹 gana saugi sudėtis ; 🗹 neerzina skalpo ; 🗹 neišsausina, padaro plaukus švelnius, purius. Iki tobulumo trūktų jeigu man plaukus užtektų plauti nors dukart į savaitę :D Reziumuojant, man atrodo verta dėmesio priemonė, net ne vien tik nualintiems plaukams ar į kompaniją naudojančioms kitus Olaplex produktus, bet ir apskritai visiems, jei tik nebaido kaina ar truputį sudėtis, na  juk visiškoms natūralistėms nelabai tiks. 

♡ gražių švenčių, susitiksim po Kalėdų!

 sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. Pritariu paminėtiems privalumams dėl skalsumo, mažo kvapo ir ramaus skalpo. Nekartoju kol kas, vien dėl mažo minusėlio - yra silikonų, nors ir nedaug. Tiesa, dabar persimečiau ant Kevin Murphy testavimo (Plumping serijos šampūno ir kondicionieriaus), bet čia irgi yra silikonų, o ir kvapas kur kas intensyvesnis... :( Žodžiu, ieškosiu dar kažko naujo :)

    AtsakytiPanaikinti