Ar veiksmingas? Uoga Uoga Laimės Raketa ekologiškas rutulinis pieštukas nuo spuogų

by - 07:00


Pavydu, jei jūsų karts nuo karto nepakankina koks nei iš šio nei iš to atsiradęs bjaurus spuogelis ar visas spuogas. Man kartais taip nutinka ir ilgą laiką tam specialiai nieko nenaudodavau, tiesiog išlaukdavau. Labai daug visokių spuogų naikintojų yra alkoholio pagrindu, ko man nesinorėjo, nes spirito užsitepti ir pati galiu, bet to aišku nedarau ir nerekomenduoju. Tačiau vieną dieną mano akys užkliuvo už Uoga Uoga Laimės Raketosekologiško rutulinio pieštuko su arbatmedžių ir puiklapių aliejais. Šis rutulinis pieštukas skirtas tik probleminėms vietoms tepti esant poreikiui, pavyzdžiui, pajutus, kad kyla arba jau iškilo spuogelis. Kaip rašo, rutulinio pieštuko sudėtyje esantys aliejai padeda paspartinti spuogelių susitraukimą ir nudžiūvimą bei odos gražėjimo procesą. 


Nors pieštukas žymimas kaip tinkantis tik mišriai, riebiai ir problematiškai odai, o mano oda sausa, bet aš tikrai nesu apsaugota nuo spuogelių, tai to pavadinimo visiškai tiesiogiai priimti nereikėtų. Pieštuko pagrindas tai puiklapių arba kitaip, tamanu, aliejus, kuris turi unikalią savybę skatinti naujų audinių formavimąsi, todėl greitina pažeistos odos atsistatymą, regeneruoja odą, o arbatmedžio aliejus turbūt jau visiems žinomas antiseptiniu, antimikrobiniu poveikiu. Rutulinio pieštuko pakuotė jau vis rečiau sutinkama, bet tokiam produktui man ji atrodo ideali, nes labai patogu naudotis, atidarai, patepi kur reikia ir viskas, nereikia nieko spaudinėti ar kišti ausų krapštukų jog paimti produktą. 

Priemonė turi tikrai stiprų specifinį kvapą dėl šių aliejų, bet po kurio laiko užtepusi jo nebeužuodžiu ir šiaip po truputį vis naudodama pripratau, bet jei esate labai jautrios kvapams pauostykite, pabandykite jų parduotuvėse. Aš jau jį bandau nuo rugsėjo pradžios, tai per šį laiką spėjau patepti gal penkis įvairius spuogus, tiek ant veido tiek ant kūno. Pasitepus nebūna jokio odos dirginimo ar deginimo, tiesiog jausmas lyg patepus aliejumi ir tiek. Jei spuogelis paviršinis, mažas, tai žinokit, tikrai ir per parą padeda jam užsitraukti. Jei didesnis ar po oda, aišku reikia ilgesnio laiko ir priklauso nuo spuogo, bet skirtumą galima pastebėti ir po nakties, o kartais prireikia ir penkių kol bent sumažėja, tampa nebeskaudantis. Visgi, kad ir šlykščiai skambės, bet jeigu išauga tikrai didelis prisirpęs spuogas tai geriau jo šia priemone netepti, o išspausti iš karto, nes pieštukas spuogo paviršių uždžiovins, o po oda liks pūliniai ir vistiek reikės spausti, tik bus skaudžiau ir sudėtingiau. Vieną kartą pajaučiau, kad kažkoks spuogas nori augti ir kelias dienas iš eilės patepus pieštuku niekas nebeišaugo, tad nežinau ar tai sutapimas ar ne, bet, rodos, ir spuogų prevencijai padeda. Mano tokia oda, kad jei išdygsta spuogelis, po jo likusi dėmelė gali laikytis ir visus metus, tad aš jų kaip įmanoma vengiu. Nors šis pieštukas turi tikimybę tam padėti, bet kolkas tepdama dėmeles pokyčių nepastebėjau, o jos lieka po kiekvieno spuogo, nesvarbu ką benaudočiau.


Sudėtis tokia paprasta, šiaip eterinių aliejų aš pakankamai vengiu, bet šie dažniausiai nėra smarkiai alergizuojantys ir jie čia juk įdėti ne be reikalo. 
INGREDIENTS: Calophyllum Inophyllum Seed Oil (puiklapių aliejus)*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (arbatmedžių eterinis aliejus)*, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Isoeugenol**. *Išauginta ekologiniame ūkyje. **Įeina į eterinių aliejų sudėtį. 100 % ekologiškų sudedamųjų dalių.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Uoga Uoga Laimės Raketa kainuoja 9.95€ už 10ml. Įsigyti galima jų parduotuvėse arba internetu uogauoga.lt. Kiekis kaip tokiam produktui man atrodo net per didelis, kolkas aš sunaudojau maždaug tik 1/6 produkto, o galiojimas iki gegužės, tai labai abejoju ar spėsiu visą sunaudoti. Produktas sertifikuotas COSMOS organic sertifikatu, beje, visur ant pakuotės yra įspėjimas prieš naudojimą išbandyti ant vidinės riešo pusės, ir jei atsirastų paraudimas, priemonės nenaudoti.

Nežinau ką daugiau bepasakyti, galiu tik pasikartoti, kad priemonė spuogeliams man pasirodė visai efektyvi. Nežinau ar būna tokių stebuklingų priemonių, kurias užtepus ant spuogo padaro taip, kaip, kad jo niekada nebūtų buvę. Taip, gali padėti uždžiovinti, sutraukti, natūraliai dezinfekuoti, bet juk dėmelė vistiek lieka, silpniau padeda poodiniams spuogams. Tiesa sakant, pats efektyviausias produktas nuo visų odos problemų man tapo Summer Fridays Jet Lag kaukė, kurią naudoju tiesiog kaip veido kremą. Bet jei ieškote specialios priemonės nuo spuogų už prieinamą kainą, be alkoholio, manau yra verta užmesti akį į Uoga Uoga pieštuką :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

5 komentarai (-ų)

  1. Man nuo spuogų labai padeda TO salicilo rūgšties serumas. Sumažina net giluminius skausmingus. Aišku, tai nėra stebuklas, kad op ir nebėra spuogo, bet poveikis akivaizdus. Ir, kai jau nėra nieko kito po ranka, grynas arbatmedis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebandžiau salicilo rūgšties, gal ir būtų visai įdomu, bet TO nebeperku, o ir turiu Cosrx BHA liquid, ten Betaine Salicylate 4% turėtų maždaug atstot 2% salicilį, tik švelniau ant odos veikti, mano kai sausa, tai bijočiau, kad salicilis per daug neišsausintų ir nesujautrintų 🤔

      Panaikinti
    2. Aš irgi turiu tą Cosrx, ne pirmą jau. Aš jį ant viso veido tepdavau kas dieną vakarais. Ne taip jis man veikia kaip salicilas :) Skystis labiau odos tekstūrai padėdavo ir nuo inkštirų.

      Panaikinti
  2. Man nepatiko, kad šis palieka žalsvą spalvą, o ir sunaudoti taip pat nespėjau viso, trečdalis gal liko, nelabai greit spuogą išdžiovindavo, man daug efektyvesnis Australian Body Care spot stick, tiesa, alkoholio ten yra, bet tepant tik ant spuogo, nesijaučia joks odos sausinimas (mano oda būtų sudrėkinta ir ne sausa tik jei kiekvieną dieną gulėčiau aliejaus vonioje). Perku eurovaistinėj, o labai dažnai būna nuolaida, todėl kainuoja tik 5eu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš nepastebėjau žalsvumo, o ir tik nakčiai naudojau :) In the long run, alkoholis tik žalos odai pridaro, nieko naudingo, dėl to nenaudočiau tokios priemonės, bet dėkui už rekomendaciją :)

      Panaikinti