Apie Secret Key Marine Racoony Hydrogel Eye & Multi Patch paakių kaukes

by - 07:00


Ar turite nemėgstamiausią mėnesį? Maniškis yra sausis. Per naujus metus visada tikiuosi ir linkiu sau dar geresnių metų, bet ateina sausis ir jis dažnai prasideda net blogiau nei tikėjausi. Tad ir grįžau ir vėl dingau, nes vis dar neturiu nuotaikos ir motyvacijos rašyti, bet kartu jau po truputį norisi įsivažiuoti, tai pagalvojau, kad pradėsiu nuo kažko paprasto. Manau daugelis yra naudoję ar nors girdėję apie hidrogelinius paakių padelius - kaukes. Aš esu naudojusi įvairių vienkartinių atskirų, bet labai norėjau įsigyti kokį indelį su didesniu kiekiu, nes taip ir ilgiau užtenka ir daaug pigiau. Iherb svetainėje žiūrinėjau tuos pačius populiariausius Petitfee auksinius ir juodus padelius, tačiau jų sudėtyse pamačiau alkoholio ir parabenų, o paakių sritis ne vien labai delikati, bet turiu ir jautrias akis, dėl kurių net daugelio paakių kremų negaliu naudoti, tad pagalvojau paieškoti kažko saugesnio. Tada akys užkliuvo už nerealiai mielos pakuotės, sudėtis įtiko, todėl ilgai negalvojusi šį meškėną nusprendžiau priglausti, o tiksliau korėjietiškos kompanijos Secret Key, Marine Racoony Hydrogel Eye & Multi Patch paakių kaukes.


Aš mėgstu gražias pakuotes ir ši man tokia faina, kad atsižiūrėti negaliu ir noriai naudojasi! Paakių kaukės yra su drėkinamąja esencija ir Super Marine jūriniu kompleksu iš Jeju - mažutės salos Pietų Korėjoje. Žada šaldantį, atgaivinantį efektą bei suteikia odai taip reikalingo drėkinimo. Dėžutėje yra pridėta mentelė, kuria rekomenduojama išimti kaukės lapelius ir uždėti ant paakių. Rekomenduoja laikyti pakankamai ilgai, 20-30 min. Tiesa, lapelius galima naudoti ir kitoms veido dalims. 

Lapelių yra 60 vienetų ir jie tamsios alyvuogių spalvos ir atidžiai žiūrint turi auksinių blizgių dalelių - sudėtyje yra ir žėručio ir koloidinio aukso, kuris turi savybę sužadinti kolageno ir elastino gamybą, atstatyti mikro pažeidimus odoje, todėl tikima, jog gali sumažinti raukšleles. Lapeliai plaukioja skystyje ir iš ties yra labai šlapi, išėmusi net švelniai perbraukiu per pakuotės šonus, kad nebūtų didelio serumo pertekliaus ir neslystų nuo veido. Su pridėta mentele, kurios kažkaip nenufotografavau man patogu ir higieniška atskirti ir paimti lapelius iš indelio.


Žinau, kad tokio tipo paakių kaukes daug kas laiko šaldytuve, nes atseit jie tampa dar vėsesni ir naudoti maloniau, tačiau su šiais lapeliais - ar naudoju juos tiesiai iš šaldytuvo ar iš stalčiaus didelio skirtumo nejaučiu, man jie visada vienodai šalti. Akivaizdu, kad dėl šios savybės atgaivina, gali nuimti patinimą, ramina, vėsina. Taip pat ir drėkina, ypač kol būna ant paakių ir kol nuėmus skystis dar nesusigėręs. Turi lengvą, gaivų, neerzinantį kvapą.


Sudėtis gana saugi, didžioji dalis ingredientų priekyje pakankamai paprasti, tad kažkokių stebuklų nepadarys. Įvairūs ekstraktai, kurių dauguma yra antioksidantai, drėkina, skatina odos atsinaujinimą, šviesina odą, turi antibakterinių savybių, taip pat ir aprašyme akcentuojamas jūrinis kompleksas tik antroje sudėties pusėje ar gale. 

Pilna sudėtis : vanduo, glicerinas, drėkiklis, kondicionuojanti medžiaga iš dumblių, gelifikantas, drėkikliai, hialurono rūgštis, klampumo reguliavimo medžiagos, koloidinis auksas, guma, minkštiklis, žėrutis ir dažiklis, klampumo reguliavimo medžiagos, kvepalai, alavijo lapų ekstraktas, citrinmedžio žievelės ekstraktas, žaliosios arbatos arbatžolių ekstraktas, dumblių, rožių, ramunėlių, granatų, arbatmedžio, eukalipto ekstraktai, hidrolizuotas kolagenas, įvairių dumblių ekstraktai ir keli dažikliai.

WaterGlycerin, Dipropylene Glycol, Carrageenan, Ceratonia Siliqua Gum, Butylene Glycol, Glucose, Sodium Hyaluronate, Potassium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Gold Colloid(100pprn diluted solution 0.01%), Guar Gum, EthylhexylglycerinMica, Chromium Oxide Greens,
Synthetic FluorphlogopiteDisodium EDTA, Fragrance, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Algae Extract, Rose ExtractChamomilla Recutita (Matricaria) Leaf ExtractPunica Granatum Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Hydrolized Collagen, Soybean Seed Extract, CI 77499, Ecklonia Cava Extract, Gelidium Amansii Extract, Hizikia Fusiforme Extract, Sargassum Fulvellum Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Titanium Dioxide.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


60 Marine Racoony lapelių iherb.com kainuoja apie 14€. Pasinaudoję mano kodu BES1709 galite gauti dar 10% nuolaidą. Paieškojusi, šias kaukytes taip pat radau ir lietuviškoje mrwoo.lt svetainėje už 18.95€, jų taip pat yra ir ebay.

Šias kaukes užsidedu beveik kasdien, nes malonu ir dar neatsibodo. Šiaip dauguma tokio tipo hidrogelinių kaukių yra panašios, jos vėsina, gaivina ir padrėkina, tad realiai galite rinktis tas, kurios labiausiai limpa. O šį meškėną aš taip pat rekomenduoju!

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. aš pastebėjau, kad korėjietiška kosmetika tikrai turi savo perliukų, ir tiek sudėtim, tiek poveikiu, tiek kaina dažnai lenkia kitus gamintojus

    AtsakytiPanaikinti