2019 atradimai ir mėgstamiausi

by - 14:00


Jaučiau, kad metų mėgstamiausių įrašas kaip ir nelabai reikalingas, nes turėtumėt beveik viską žinoti iš apžvalgų ir pabaigtų produktų apžvalgų, bet oh, well, gal kažką praleidote ir šiaip susisteminta informacija vistiek yra gerai! Mačiau, kad šventiniu laikotarpiu nemažai kas pasidarė pertrauką nuo daug ko, tame tarpe ir aš, nebuvau aktyvi nei bloge nei soc. tinkluose, nors myliu savo blogą, bet tos pertraukos man labai reikėjo. Šventinis periodas man nebuvo labai smagus, kaip tyčia užklupo ir ilgą laiką tesęsi nerimas, jaučiausi liūdnai ir nesavai, todėl po Kalėdų neverčiau savęs nieko daryti ir norėjosi tiesiog atkentėti ir išlaukti kol bus geriau :) Beje, kaip namuose buvo tamsu - mėgstamiausius fotografavau du kartus ir nuotraukos man vistiek nepatinka, tačiau nebesiryžau perfotografuoti trečią kartą, nes nemanau, kad gausis geriau. Žinau, ne negatyvo atėjot paskaityti, o apie mėgstamiausius - tai važiuojam!

Kadangi beveik visos priemonės turi atskiras apžvalgas, tai paspaudus ant rožinių jų pavadinimų jus ten ir nukreips, o apžvalgose rasite informaciją kur ir už kiek viską galima įsigyti :)


Veido priežiūros kategorijoje labiausiai mylėjau keturis produktus. Metų atradimu tapo KILIG WOMAN micelinis vanduo, kuris ne tik dvigubai pigesnis už Bioderma, bet nemažiau švelnus, dar minkštesnis ir saugios sudėties. SUMMER FRIDAYS Jet Lag Mask kaukė/kremas vienas iš pačių geriausių produktų ever. Per metus sunaudojau dvi pilno dydžio pakuotes ir dabar įpusėjau mini, nes pilno dydžio tuo metu nebuvo pardavime. Ji man sutvarko beveik visas odos problemas! Džiaugiuosi, kad atradau Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream veido kremą, nes dingus Physiogel neįsivaizdavau ką naudosiu. O Drunk Elephant kremas mano sausai odai patiko, kartoju antrą kartą, puiki sudėtis, be kvapo ir gerai maitina odą, labai patinka higieniška pakuotė. Visgi, šiais metais norėčiau išbandyti ir kitų kremų, gal rasiu ką nors panašiai gero, bet pigesnio. Kalbant apie veido prausiklius, sunaudojau nemažai skirtingų ir prie pačių mėgstamiausių galėčiau įtraukti dar ir La Roche Posay Toleriane - jis labai kreminis ir švelnus sausai odai, tik makiažo gerai nenuplauna. O visų galų meistras ir antros metų pusės favoritas man jau trečią kartą (po dviejų mini dydžių) kartojamas Fresh Soy Face Cleanser. Nors ir nemanau, kad kam nors reikia prausiklio už 30£, nes yra puikių ir pigesnių, bet šis man labai patinka, nes nėra aršus, bet viską nuplauna puikiai ir neišsausina odos.


Taip pat prie mėgstamiausių norėčiau paminėti veido serumą, kurio šiuo metu neturiu - Volition Strawberry-C Brightening Serum. Tai C vitamino serumas, sietas ne su apelsinais, o braškėmis. Kai jį naudojau net jokių pabėrimų nebuvo. Žadu kartoti šiemet!


Metų atradimas plaukams - Olaplex! Šampūnas puikiai tiko mano riebiems plaukams ir išrankiam skalpui, o nr. 3 treatment'ui nėra lygių, tikrai pastebimai pagražina plaukus. Kaip kondicionierių itin dažnai naudojau Green Feel's intensyviai maitinančią plaukų kaukė su kokosų aliejumi - per praeitus metus sunaudojau jų net 10! Nors mano plaukai per trumpą laiką nėra linkę pasisavinti priemonių, bet man patinka šios kaukės riebumas ir sunkumas, tad efektas būna geresnis naudojant ją negu lengvesnes priemones. Klorane nenuplaunamas plaukų kremas su mangų sviestu taip pat vienas geriausių atradimų plaukams. Puikiai kvepia, gana prieinamos kainos ir pamaitina, suminkština plaukus, man labai padeda iššukavimui. Kadangi jau pabaigiau, tai kartosiu :)


Ne paslaptis, kad dekoratyvinės kosmetikos pirkau daug mažiau, todėl kai kurie produktai liko mėgstamiausi nuo pat 2018-ųjų - Too Faced Born This Way skysta pudra ir maskuoklis, Jouer highlighteris, Dr. Brandt bazė ir t.t. Bet turiu paminėti 7 naujus, labai prilipusius produktus! Pirmasis tai Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter, mano dažniausiai naudojama kaip suteikianti švytėjimo bazė. Suteikia žavaus švytėjimo, kuris po pudra veidą paverčia skaistesniu, neturi jokio kvapo ir nepalieka lipnumo, kas man dideli pliusai. Kitas pamėgtas Charlotte Tilbury produktas tai Legendary Lashes Volume 2 blakstienų tušas. Jis man primena Too Faced Better Than Sex, kuris mano visų laikų mėgstamiausias. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel gelis nukonkuravo visus antakių pieštukus ir pomade - nereikia kruopštumo, greitai dirbasi, puikiai suteikia antakiams spalvą ir laikosi tol, kol nenuplaunu. Bus kartojamas! Lūpdažis, kurio vis tiesėsi rankos jau antrus metus, tas pats MAC Blankety. Tai man tobula mano spalva, įdomu ar šiais metais bus nukonkuruotas!


Šauniausia šešėlių paletė visus metus buvo Huda Beauty The New Nude - daugelis matinių atspalvių paletėje puikiai dengiasi ir tinka dienai, blizgūs yra labai intensyvūs ir nors ne visai
visas spalvas naudojau, bet kai norėdavau dažytis šešėliais dažniausiai rinkdavausi ją. NARS Orgasm skaistalai taip pat puikiai įsipaišė į rausvą kompaniją, labai graži spalva ir suteikiamas švytėjimas :) Taip pat dar noriu paminėti Wet n Wild kempinėlę, ale beautyblenderį, ji itin kokybiška, minkšta, patogi ir man labai patiko, o aš esu žiauriai išranki kempinėlėms!


Dar vienas favoritas, kurį noriu paminėti yra Cultbeauty kosmetinė. Įprastai kosmetinės man nelabai reikalingos, bet šioje ant stalo aš laikau tuos kasdienius, mylimiausius, dažniausiai naudojamus dekoratyvinės kosmetikos produktus ir net šepetėlius, nes viskas būna vienoje vietoje po ranka,  neapdulka ir dar man patinka jog kosmetinė permatoma ir talpi. Tapo labai pasiteisinusiu dalyku!   


Daugelis kūno priežiūros priemonių neypatingai įsiminė, tad pasidalinsiu tik keliomis. Isle of Paradise Self Tanning Drops savaiminio įdegio lašiukai, kuriuos užtenka įmaišyti į įprastą kūno/veido kremą man pakeitė visas savaiminio įdegio putas ir tas greitai susidėvinčias pirštines. Be galo paprasta naudoti, beveik nėra kvapo, o efektas puikus. Taip pat pavasarį ir vasarą man pasiteisino Vita Liberata Body Blur momentinio poveikio nuplaunamas įdegio kremas, kuris kartu užmaskuoja odos trūkumus ir suteikia lengvo švytėjimo. Kūno prausimui, kaip matėsi iš tuštučių dažniausia rinkausi Green Feel's produktus, ypač Aš Ikona ir Riešutytė, tad prie mėgstamiausių galiu išskirti ir juos, lietuviški ir saugios sudėties :)


Negalėjau nepaminėti visų trijų lūpų balzamų. Laneige Lip Sleeping Mask man buvo pavasario ir vasaros uogomis kvepiantis favoritas, kurį vis dar naudoju prieš pat miegą (antrą pakuotę). Sušvelnina, sudrėkina lūpas, gelbėja nuo sausumo, puiki. O rudens ir žiemos favoritu tapo Fresh Sugar Caramel lūpų balzamas, kurio kvapas mane užburė, nes labai maloniai nuteikia. Poveikis taip pat puikus. Ir paskutinis mėgstamas lūpų balzamas, kurio išnaudojau gal šešias pakuotes iš Uoga Uoga - Slaptasis Pirato Receptas. Puikiai praversdavo kišenėje vedžiojant šunį, ar sėdint prie kompiuterio nuo stalo greit pasiemus pasitepti, nes išsukamas, paprastas. Taip pat puikiai padėdavo lūpoms. Kolkas juos atnaujino ir vyliuosi, kad į pardavimą griš ir ši, nutrauktos gamybos versija, nes naujoji be medaus ir bičių vaško man nepatiko. 

Tai ir turbūt visi mano mėgstamiausi? Ką praeitais metais atradote ar labiausiai mylėjote jūs? Linkiu, kad šie, naujieji metai visoms būtų laimingi ir pilni puikių kosmetikos atradimų ♡ O savo ruožtu, ačiū jums visoms skaitančioms, o ypač komentuojančioms ar susisiekiančioms privačiai pabendrauti apie kosmetiką ar apie orą. Esu taip pat labai dėkinga kompanijoms, kurios bendravo su manimi praeitais metais. Šiais metais aš labiausiai norėčiau praplėsti savo auditoriją - čia ne youtube, kad pažiūrėjus video apie kosmetiką išmestų kitus rekomenduojamus, tad kol blogo neparekomenduoja draugė ar nepagooglinat apie mano aptartą kosmetiką, blogą atrasti šansai yra maži. Kaip reklamuotis? Visur visko prikimšta ir kartais vien facebook paskelbtas įrašas apie naują apžvalgą pasiekia vos 20-30% jau puslapį sekančių žmonių. Pirkti reklamas yra pakankamai brangu ir juk mano blogas nėra susijęs su kažkokiu verslu ar darbu, tad išmesti iki 300 eurų per mėnesį reklamoms, kurie man finansiškai niekaip neatsipirks būtų utopija. Tad šiais metais kažkokiais būdais noriu išsiaiškinti geriausius būdus pakviesti čia skaitytojus ir padaryti taip, kad jie čia pasiliktų ir pasitikėtų. Idejų? O jūs galite prisidėti taip pat, nors paspaudžiant like facebook'e ar instagram :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)