MAC kosmetika : ką verta pirkti? 2 dalis.

by - 18:37


Na ką gi - štai ir antroji dalis įrašo apie MAC kosmetiką. Pirmojoje dalyje aptariau savo turimus lūpų, bei akių produktus ir skaistalus (apžvalgą galite rasti paspaudę ČIA) o šioje dalyje labiausiai koncentruosiuosi į veidą - tai pudros, maskuokliai, fiksatorius, taip pat papasakosiu ir apie šepetėlių valiklį.



MAC PROLONGWEAR CONCEALER


Pro longwear maskuoklius turiu du - vieną iššviesinimui, kitą kontūravimui. Tai bene patys populiariausi ir geriausiai maskuojantys MAC maskuokliai. Kažkada jie tikrai buvo mano labai mėgstami, iššviesinimo maskuoklį kartoju antrą kartą, tačiau kaip minėjau jau pirmame įraše - atsiranda vis daugiau naujovių ir vis daugiau geresnių produktų. Esu padariusi palyginimą tarp populiariausių maskuoklių, tarp jų ir MAC - tad šiame įraše, galite rasti labai daug informacijos apie šį ir kitus maskuoklius. Jei trumpai - sakyčiau verta, tik tuomet, jei norite vidutinio maskavimo ir sausinimas jums netrukdo.


Kompaktinė pudra
MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL



Tai kaitintų mineralų (baked) kompaktinė pudra. Vėl gi viena iš populiariausių ir konsultančių siūlomų pudrų sausiaodėms merginoms. Nors mineralize skaistalai man ne itin patiko, ši tos pačios linijos pudra pateisino lūkesčius. Mano oda linkusi sausėti ir ši pudra odos visiškai nesausina, turi satininį užbaigimą (pernelyg neužmatizuoja veido). Ji prideda veidui maskavimo, yra pakankamai pigmentuota, bet ne per daug. Savyje turi mikro blizgių dalelyčių, kurios pačioje pudroje ar net swatchinant nesimato, tačiau ant veido, saulės šviesoje ar fotografuojant blykste jos pasimato, tad siūlyčiau jos nepadauginti.





Kompaktinė pudra
MAC STUDIO CAREBLEND PRESSED



Turbūt iš nuotraukos aišku, koks mano mylimiausias MAC produktas.. Taip, tai Studio careblend pressed kompaktinė pudra. Ši pudra puikiai tinka sausai ir normaliai odai. Riebiai odai, deja, bus per maža matiškumo ir užtvirtinimo, pradės greitai riebaluotis. Tai viena iš pačių lengviausių, švelniausių pudrų, ji beveik neturi jokio maskavimo, visiškai nesausina, neapkrauna ir neapsunkina veido ir atrodo labai natūraliai, nesimato jokio pudriškumo ir faktiškai nepakeičia to, kaip makiažo pagrindas atrodo prieš tai - jeigu jis matinis, toks ir liks, jeigu gaivus ir švytintis taip pat toks ir liks, nes ši pudra. kaip minėjau. įtin lengva. Ją pirkau ne Lietuvoje ir jos douglas.lt neradau, tad kas tiksliai žinote ar šią pudrą turime MAC salėlese, prašau informuokit mane :) Atnaujinimas : Mac salelėse ši pudra yra ir jos kaina 27 eurai.





MAC Prep+Prime FIX+


Tai įžymusis MAC „fiksatorius“, kuris iš tiesų makiažo visiškai nefiksuoja, tačiau tai puiki, universali priemonė. Jį galima naudoti ir prieš makiažą, papurškus odą taip ji paruošiama makiažui, yra sudrėkinama. Po makiažo - šis purškiklis suteikia gaivumo, skaistumo, tarsi geriau sulies visą makiažą. Jeigu padauginate kompaktinės pudros jis nuims dalį to miltiškumo ir sumažins kaukės efektą. Karštomis vasaros dienomis ar žiemai, kai oda linkusi sausėti puikus produktas atgaivinti veidui. Taip pat galima juo papurkšti ant šepetėlio ir tuomet imti blizgų šešėlį, birius šešėlius ar highlighterį, tuomet priemonės ant veido atrodis intensyvesnės, turės metališkumo, labiau prilips prie odos. Šis purškiklis sudėtyje turi naudingų medžiagų - glicerino,  agurkų, ramunėlių, žaliosios arbatos ekstrakto. Sudėtyje nėra alkoholio :) Turi šiokį tokį kvapą, tad labai jautrioms kvapams, gal ir nepatiks. Aš kvapams esu pakankamai jautri, dėl to ilgainiui naudojant kvapas pradeda erzinti, todėl darau pertrauką ir vietoj jo naudoju terminį vandenį - terminis vanduo savyje neturi nei glicerino, nei ekstraktų, tačiau atlieka panašią funkciją apipurškus visą veidą, tiesa, šešėlių ar highlighterio purkšti terminiu vandeniu nelabai rekomenduoju, nes tada jie kartais pradeda dengtis tarsi gabaliukais, nelygiai (priklauso nuo produkto formulės).



MAC BRUSH CLEANSER


Tai MAC valiklis, skirtas šepetėliams valyti. Jis yra švelniai rožinės spalvos, nufotografavau jau tuščią, tačiau naujas jau pakeliui pas mane. Tai man yra nepakeičiama priemonė ir esu sunaudojusi jau tokius tris. Tai alkoholinio pagrindo valiklis, kuriam nereikia vandens ir kartu dezinfekcinė priemonė. Viso buteliuko valiklio užtenka labai ilgam, o ir susitaupo daug laiko, nes plovimas vandeniu ir šampūnu dažnai užima ilgą laiką. Šį valiklį aš naudoju taip - į plastikinį indelį įpilu produkto ir pasiruošiu tris arba keturis popierinio rankšluosčio lapus (juos sudedu vienas ant kito). Paėmus šepetėlį užtenka lengvai šerelių viršūnes įmerkti jį į valiklį ir šepetėlį sukamaisiais judesiais valyti į popierinį rankšluostį. Šis valymas yra pats greičiausias ir vienam šepetėliui išvalyti reikia vos poros sekundžių, o šepetėlius naudoti vėl galima beveik iš karto - ypač akių šepetėliai išdžiūna beveik iš karto, veido šepetėliai yra didesni, tad džiūna ilgiau.

Ar turite savo mėgstamiausių MAC produktų sąrašą? O galbūt esate susidarę wishlist'ą, ką norėtumėte įsigyti? :) Pasidalinkite!

Nuorodos :
Pro longwear maskuokliai
Mineralize skinfinish natural kompaktinė pudra
Fix+ purškiklis
Šepetėlių valiklis

Besame 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)