Visų laikų geriausias bronzeris : Make Up For Ever Pro►Bronze Fusion

by - 01:24



Make Up For Ever (MUFE) jau nuo 1984 metų gyvuojanti prancūzų kompanija, labai mylima vizažistų ir kosmetikos mylėtojų visame pasaulyje. MUFE pasiūla tokia beprotiškai didelė, kad aš nesu išbandžiusi turbūt nė dešimtadalio jų produkcijos, tačiau viena iš mano naudotų priemonių - šis Pro Bronze Fusion bronzeris labai greitai tapo mano pats mėgstamiausias ir nepakeičiamas.

Bronzeris juodoje dėžutėje, pats šilto šokolado spalvos veidrodinėje pakuotėje, turi veidrodėlį viduje. MUFE visada stengiasi išlaikyti bent minimalų prabangos jausmą, ir šio bronzerio pakuotė tikrai turi kažką tokio, yra labai kokybiška. Pro Bronze Fusion bronzerį galima įsigyti šešių skirtingų spalvų ir skirtingų savybių - vieni bronzeriai žymimi l raide, kuri reiškia luminous - kiek švytintys, turi blizgėjimo, ir m - matte, tai tie, kurie turėtų būti matiniai, tačiau net ir matiniuose tikrai yra šiek tiek spindėjimo. Mano turima spalva yra 30M.


Kai tik gavau savo bronzerį, neslėpsiu, labai labai nustebau, nes jis atrodė kaip netikras, kaip plastikinis! Tai pati keisčiausia iki šiol mano matyta formulė. Jis labai kietas ir neturi nei menkiausio byrėjimo ar pudriškumo, tiek liečiant paviršių pirštais, tiek šepetėliu persiduoda tik spalva ir nieko daugiau, jokios tekstūros. Dėl to ant veido atrodo labai natūraliai, tiesiog kaip tikra oda. Jo formulę apibūdinti išties labai sunku, tai nėra nei birus, pudrinis bronzeris, nei kreminis, pati MUFE įvardija jį kaip gelinės formos bronzerį. Džiugu ir tai, kad galima ir milijoną kartų jį išmesti iš rankų ir jis nesuduš. Iš pradžių naudoti šį bronzerį šiek tiek iššūkis, nes produktas pasiema tikrai labai sunkiai, geriausia naudoti tankų, kabuki tipo šepetėlį ir gerai, net gi sakyčiau iš jėgos, imti bronzerį, nes persiduoda labai nedidelis kiekis. Tačiau vėliau, nuėjus tam viršutiniam sluoksniui viskas tampa tvarkoje ir pigmentacija tampa žymiai geresnė, pasiema su lengvais, net duo fiber šepetėliais.

Turėjau išsisaugojusi nuotrauką, kaip mano bronzeris atrodė kai tik jį gavau - dekoruotas bangelėmis ir su iškiliu raštu. Dabar jau gerokai panaudotas tikrai taip gražiai nebeatrodo, bet be gražaus estetinio vaizdo jis vis dar toks pats puikus.


Be visų mano išvardintų savybių svarbu paminėti ir tai, kad jis yra atsparus vandeniui, prakaitui, nepersiduoda ant kitų paviršių ir išsilaiko puikiai ant visų odos tipų. O svarbiausia tai, jog jį sugebėtų naudoti greičiausiai bet kas, tai tas produktas, kuris ir dengiasi ir sklaidosi visiškai be problemų, be dryžių, be spalvos netolygumų. Tai lengviausiai besidengiantis ant veido bronzeris, kokį tik kada turėjau. 


Šis produktas yra skirtas suteikti įdegio efektą, ir visos Pro Bronze Fusion spalvos yra daugiau mažiau šilto atspalvio, tad jis ne kontūravimui. Mano turima 30M spalva yra viena iš tamsiausių spalvų, bet ant manęs ji žiūrėjosi gražiausiai, beje, lengva reguliuoti spalvos intensyvumą. Ši spalva šilta ir turi savyje kiek raudono atspalvio, bet nėra oranžinė, tačiau gražiai žiūrėsis tik ant šilto spalvinio tono merginų, tačiau kaip minėjau, yra net 6 spalvos, tad rinktis yra iš ko :)



Nežinau ar matosi swatchuose, bet bronzeris turi šiek tiek spindėjimo, minimaliai, bet tikrai yra tokių subtilių mikro spindinčių dalelių, kurios sukuria tą natūralumo vaizdą.


Kalbant apie sudėtį - ir ji yra puiki, tiesiog tai vienas iš tų retų produktų, prie kurio nėra kaip prisikabinti. Jau dabar jaučiuosi kaip prisukta kokios platinamos kosmetikos darbuotoja, tačiau manęs ir MUFE nesieja visiškai jokie ryšiai ir visose mano apžvalgose jūs skaitote tik tiesą apie produktus :) Į sudėtį įeina visokie minkštikliai, emulsikliai, antioksidantai, dažikliai - nei vienos blogietės, kenksmingos medžiagos. Pilną sudėtį su visais paaiškinimais yra išnagrinėjusi kosmetikosdnr, tad galite paskaityti plačiau ten.


Bronzerio 11g, naudojasi labai labai taupiai, tai jo tikrai bus sočiai ilgam laikui. Pagaminta Italijoje. Deja, MUFE nėra cruelty free kompanija, testuoja ant gyvūnų.

Kalbant apie kainą, MUFE tikrai nėra pigi kosmetika. Kai aš pirkau šį bronzerį, puikiai pamenu, jog mokėjau 28,99 euro, tačiau jį pirkau savikaina per užsakovus, pavyzdžiui douglas.lt jo kaina jau 45,95 euro. Realiai visose parduotuvėse MUFE kainos labai skirtingos, tad patariu pasieškoti kur kaina būtų priimtiniausia. 



Jau visus metus prašant mano rekomendacijų dėl bronzerio visuomet iš karto rekomenduoju Pro Bronze Fusion ir dar nei viena mergina neliko juo nesužavėta. Tai ypač bus puikus bronzeris toms, kurios nori turėti vieną gerą produktą, nes net neįsivaizduoju kiek metų reikėtų jį sunaudoti iki galo, nes jis labai lėtai naudojasi. Išskirtinė formulė su visais kitais pliusais negali palikti abejingų ir aš šį bronzerį daugiau nei rekomenduoju, aš tiesiog siūlau kiekvienai jį turėti, ypač artėjant vasarai, nes jis jums taps n e p a k e i č i a m a s :)

Besame  

You May Also Like

0 komentarai (-ų)