Colourpop nemokamo siuntimo pirkiniai

by - 12:29



Pagaliau rodausi su saviškiais Colourpop pirkiniais iš tos nemokamo siuntimo „epidemijos“. Nieko ypatingai nereikėjo, tik žinojau, kad noriu daugiau Super Shock šešėlių, nes jie man labai patinka. Kadangi buvo nuolaidų dar prigriebiau ir daugiau lūpų produktų :)



Mano penkių Super Shock šešėlių kolekcija pasipildė dar šešiais - Wilshire, Crenshaw, Glow, Sunset Blvd, Cornelious ir La La. Kaip ir daugelis, taip ir aš su dažniausiai naudojamais ir lengviausiai pritaikomais nude atspalviais. Nors garantuotinai turiu visas šias spalvas standartinių šešėlių formulėse, man labai reikėjo šių, nes jais neįprastai lengva naudotis, ypač kai artėjant vasarai nėra tiek noro ilgai dažytis. Apie jų formulę išsamiau rašiau įraše Ką aš rekomenduoju iš Colourpop? :)





Colourpop mano mėgstamiausia lūpų dažų formulė yra matinė, tačiau rodos visas norėtas matines spalvas jau turiu, tad ką pirkti su akcija 3 lūpų dažai už 2 kainą buvo pakankamai sudėtinga, vis negalėjau išsirinkti. Nusprendžiau pabandyti Youtuberės KathleenLights išgirtą lūpų blizgesį Fairy Floss, taip pat jos sukurtą bendradarbiaujant su Colourpop Satin formulės lūpdažį - Aquarius, o iš matinių pasiemiau Airplane Mode. Mano įspūdžiai ir swatchai bus kiek žemiau :)



Colourpop Matte X formulės lippie stix pavadinimu Beeper yra mano dažniausiai naudojama spalva, nors pasiūla atrodo ir didelė, bet iš matte x linijos taip nieko ir neišsirinkau. Norėjosi kažko švelniai rausvo, tad išsirinkau spalvą Oh SnapMatte serijos - šios linijos lūpų dažai matiniai, bet ne tokie matiniai kaip iš matte x serijos. Kitas pirkinys - lūpų primeris, bazė. Susidomėjau dėl daug teigiamų atsiliepimų Colourpop svetainėje, turėtų drėkinti, saugoti lūpas nuo matinių lūpų dažų sausinimo, taip pat pailginti lūpų dažų išsilaikymą.



Štai kaip visi lūpų dažai atrodo ant lūpų ir ant rankos. Mažiausiai man įspūdį padarė Fairy Floss blizgesys - ant lūpų malonus, bet tirštokas, sunkokai dengiasi, beveik nepriduoda jokios spalvos ir subėga į lūpų raukšleles. Aquarius Satin ir Airplane Mode spalvos labai panašios, tik skiriasi formulės ir Aquarius yra kiek labiau į rausvą nude pusę, kai Airplane Mode kiek ryškesnis ir labiau persikinis. Aquarius pilnai ant lūpų nenudžiūna, kaip minėjau ankstesniuose įrašuose toks hibridas tarp įprasto lūpdažio ir skysto matinio, tad geriausiai būtų naudoti lūpų pieštuką, nes pabėga nuo linijos. Oh Snap lippie stix pakankamai lengvos formulės, spalva beveik identiška mano natūraliai lūpų spalvai, lengvai dengiasi, nesausina.



Na štai ir viskas šiam kartui. Kadangi Colourpop niekada nemiega ir per trumpą laiką išleidžia tiek daug produktų kaip nei viena kita kompanija vis kažko prisireikia. Sklando gandai, kad neužilgo pasirodys ir Colourpop maskuokliai ir pudros, kurios iš karto mano minčių norų sąraše dėl Colourpop puikios kokybės už žemą kainą.



Mano įsigytų produktų nuorodos :

Super Shock shadow
Wilshire
Crenshaw
Glow
Sunset Blvd
Cornelious
La La

Lūpų dažai
Ultra Glossy Fairy Floss
Ultra Satin Aquarius
Ultra Matte Airplane Mode

Lippie Stix
Primer
Oh Snap

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)