BH Cosmetics x Carli Bybel šešėlių ir highlighterių paletė

by - 16:55


Pagalvojau, kad jau gal net daugiau nei pora mėnesių neapžvelgiau jokios akių šešėlių paletės, todėl išsitraukiau šią, dar mano bloge niekur neminėtą, bet manau tikrai vertą dėmėsio BH Cosmetics Carli Bybel šešėlių paletę (kas nežinote, Carli Bybel yra populiari amerikiečių youtuberė, šiuo metu turinti virš 5 milijonų prenumeratorių). Ši paletė tikrai jokia ne naujiena, ji buvo išleista į prekybą 2015 metų pabaigoje, tad jau išties pakankamai senai. Ji limituoto leidimo, o nesenai Carli Bybel su BH Cosmetics vėl išleido naują paletę, tarsi patobulintą šios pirmosios paletės variantą, tad pati proga prisiminti šią paletę, kol ji dar yra pardavime, nes manau jau kai išsiparduos tai tikrai į prekybą ir nebegrįš :)


Pati paletė iš storo kartono ir tokia labai patogaus dydžio - nei per didelė nei per maža, su veidrodžiu. Ją sudaro 10 akių šešėlių ir 4 veidui skirti highlighteriai, juos, beje, irgi galima naudoti kaip šešėlius. Akių šešėliai šioje paletėje kiek mažesni už standartinio dydžio vienetinius šešėlius kaip MAC, Makeup Geek, Morphe ir t.t, bet nemanau, kad tai sudaro kažkokią problemą. Tai tikrai pačią Carli Bybel atspindinti nudinė šešėlių/highlighterių paletė, su 5 matinėmis ir 5 blizgiomis šešėlių spalvomis ir žinoma tais keturiais highlighteriais.



Kalbant apie bendrą vaizdą ir pačios paletės (ne šešėlių) kokybę, bent maniškėje paletėje jos tikrai labai trūksta. Pats kartonas kai kur nelygiai priklijuotas, aplamdytas, o dalis šešėlių į paletę įstatyti nelygiai, kreivokai, atrodo, kad gaminta per skubėjimą. Vaizdas įspūdžio nesudaro, tačiau manau ta pačios paletės kokybė bus kaip kam papuola - mačiau ir tikrai idealiai atrodančių.

Paletės nugarinėje dalyje mus pasitinka šioks toks aprašymas : Grožio ekspertė ir YouTube žvaigždė Carli Bybel sukūrė šią universalią 14 spalvų akių šešėlių ir highlighterių paletę, kad pridėtų naujų prieskonių ir įspūdžių į jūsų makiažą. Carli prašmatnus skonis ir moderni elegancija įkvėpė ją pasirinkti neutralius žemės tonus ir slyviniua atspalvius, kurie papildyti keturiais highlighteriais, kurie tiks visiems odos atspalviams. Matinių ir blizgių spalvų miksas tiks ir vakariniams ir dieniniams makiažams.



Rodau jums swatchus ant rankos darytus su pirštais :




Realiai dengiant tiek su pirštais tiek su šepetėliu šešėlių spalvos persiduoda tikrai gerai. Kaip ir visų šešėlių blizgios spalvos pasidengia ant akių vokų su pirštu arba sušlapinus šepetėlį intensyviau, nes šiaip kiek trūksta joms to metališkumo, šlapesnio efekto. Visos spalvos labai minkštos, kreminės, malonios liesti, pigmentacija tikrai visai gera. Sklaidosi lengvai ir tolygiai, nėra jokių problemų. Pora minusų galiu įvardinti tokių, kad tai beprotiškai birūs šešėliai, vos paėmus su šepetėliu visur prikrenta, tas pats ir dažant akis, jeigu šepetėlio prieš tai gerai nenupurtau. Manau, kad tai labiausiai byrantys šešėliai iš visų kiek esu turėjusi. Kitas dalykas - kai kurios spalvos ant akių atrodo beveik identiškai, pati paletė man kiek primena Urban Decay Naked 3, toks pats rausvų ir šviesių blizgių šešėlių vaibas. Pati tamsiausia ruda spalva paletėje ir net ant rankos swatchinant atrodo tikrai tamsi, tačiau dengiant ant akių vokų su šepetėliu tas tamsumas tiesiog išgaruoja, labai sunku iš jos išgauti tą tamsią, šokoladinę rudą spalva, kokia ji ir turėtų būti.

Dėl highlighterių galiu prisipažinti, kad juos naudoju retai, nes turiu mylimesnių. Daugiausiai mano naudojama spalva iš šios paletės buvo antroji, nes pirmoji man kiek per rožinė, o paskutinės dvi yra gerokai per tamsios ir tinkamos tik kaip šešėliai. Na, bet paletė orientuota į visus odos atspalvius ir man atrodo, kad tai yra puiku. Pačių highlighterių formulė kiek skiriasi nuo šioje paletėje esančių blizgių šešėlių - taip pat gana stipriai byra, tačiau highlighteriai yra intensyvesni nei šešėliai, sušlapinus šepetėlį išvis galima išgauti labai stiprų švytėjimą.


Sudėtis neilga ir tikrai nėra kažkokia išskirtinė. Pagrindinė šešėlių sudedamoji dalis talkas, tai dažniausiai naudojama ir pigiausia medžiaga šešėliams gaminti. Toliau sudetyje silikonas, mineralas, minkštikliai-rišikliai, naudingas odai skvalenas, vitaminas E. Pabaigoje kenksmingas populiarusis konservantas fenoksietanolis ir kitas saugus konservanto ir minkštiklio darbą atliekantis ingredientas. Dar išvardinti galimai sudėtyje esantys įvairūs pigmentai, dažikliai, keli iš jų yra vidutiniškai saugūs.

Talc, Dimethicone, Silica, Isopropyl Palmitate, Diisostearyl Malate, Squalane, Magnesium StearateTocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. May Contain/Peut Contenir [+/-: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891)Chromium Oxide Green (CI 77288)Chromium Xydroxide Green (CI 77289), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Yellow 5 Lake (CI 19140:1), Blue 1 Lake (CI 42090:2)Ultramarines (CI 77007).

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų


BH Cosmetics Carli Bybel paletė pagaminta Kinijoje. Iš viso paletėje yra 47,6g produkto. Galiojimas 24 mėnesiai nuo atidarymo. Netestuota ant gyvūnų.

Patogiausia įsigyti ją iš UK puslapio beautybay.com - šiai paletei siuntimas nemokamas, o jos kaina čia 21.70€, nėra jokių papildų mokesčių. Dar vienas variantas siųstis iš oficialaus BH Cosmetics tinklapio Vokietijoje - čia jos kaina 17.50€. 

Manau, kad paletė pagal kainą tikrai yra šauni, paletė kompaktiška, gražus dizainas, gera šešėlių ir highlighterių kokybė. Na, maniškės bendras vaizdas netobulas, bet tikiuosi, kad tai tiesiog pasitaikęs nedidelis brokas. Nepasakyčiau, kad tai ta paletė be kurios negalėčiau, bet dėmėsio ji tikrai verta, ypač nude spalvas mėgstančioms merginoms ar žinoma Carli Bybel gerbėjoms :) Imkit kol dar yra!



 Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)