Atradimų atradimas - magiškas gelinis veido šveitiklis be granulių!

by - 19:28


Tokie įrašai visada susilaukia mažiausiai skaitytojų - natūralu, niekada negirdėta firma, neįspūdingas įpakavimas, bet gal pabandykim tai pakeisti, nes manau šis produktas turėtų būti kiekvieno namuose!

Papasakosiu trumpą priešistorę - žodžiu Akropolyje mane „pagavo“ konsultantas iš Premier kosmetikos ir minimum 20 minučių pasakojo apie Obey your body gėrį - veido šveitiklį be jokių granulių, kuris pašalina negyvą odą nepažeisdamas jos, mat visos granulės skatina kapiliarų trūkinėjimą, pažeidžia odą ir yra didelis blogis. Reklamuojamo šveitiklio kaina buvo įvardinta 100€, kuri vėliau su visomis įmanomomis nuolaidomis nukrito iki 60€, bet tikrai nei akimirkai nesusivyliojau, nes kaina man atrodo neadekvati. Tikrai pagalvojau, kad atsibodo visi tie šveitikliai su granulėmis, su plastikinėmis mikrodalelėmis išvis nerekomenduočiau, nes tai kenkia aplinkai, tad nuo tada prasidėjo mano paieškos rasti kažką panašaus į tą reklamuotą gelinį šveitiklį už priimtiną kainą ir pakankamai gerą sudėtį, kas nebuvo labai lengva. Vėliau visai netyčia beklaidžiojant po buzzfeed platybes užtikau straipsnį su pavadinimu Here’s The Deal With The Magical Peeling Face Gel Everyone Loves ir jį perskaičius iš karto keliavau į ebay ir pasinagrinėjus sudėtį (kuri mane labai nustebino!) užsisakiau šį magišką veido šveitiklį.


Tai produktas iš pat Korėjos, ten ir gaminamas, o kompanijos pilnas pavadinimas kiek juokingas - Dr. G Gowoonsesang. Pakuotė nėra pati gražiausia ir nėra labai „fotogeniška“, tad truputį sunku jums įmatyti per nuotraukas informaciją ant dėžutės. Šiaip didžioji dalis aprašyta tikriausiai korėjietiškai, bet anglų kalba taip pat yra informacijos - apie šį Brightening Peeling Gel rašoma, kad jis tinkamas visiems odos tipams, yra pagamintas su natūralia celiulioze, kuri švelniai pašalina negyvos odos ląsteles, taip pat sudėtyje esantys vitaminai C ir E bei natūralus medvilnės ekstraktas suteikia odai drėkinimo ir švytėjimo. Naudojimas paprastas - nusivalius veidą užtepti šio gelio ant drėgnos odos ir švelniai masažuoti, o vėliau nuplauti.



Negaliu nenukopijuoti, kas buvo rašyta buzzfeed apžvalgoje : „The first time I used it, I had my head down as I was rinsing it off, and when I finished and raised my head up, I actually said "holy shit" out loud to the mirror. My skin was straight-up glowing and I expected a chorus of angels to show up behind me at any moment. No other skincare product I've ever tried has produced an effect quite like this. I was shocked.“, nesuprantantiems angliškai truputį pavertėjausiu, kad mergina panaudojusi produktą ir pažiurėjusi į veidrodį liko nustebusi ir šokiruota, nes po pirmo šio produkto panaudojimo oda tapo spindinti ir ji tikėjosi išvysti už savęs angelų chorą - joks kitas odos priežiūros produktas nebuvo suteikęs iš karto tokio efektyvaus rezultato. Iš tiesų mane labai pralinksmino ir sujuokino - kai gavau produktą ir pati pabandžiau vis sukosi tos merginos įspūdžiai galvoje ir aš tikėjausi už savęs išvysti angelų chorą su nušvitimu dainuojantį „aaaaaaaa..“. Tikrai įspūdį padarė ir man - pirmą kartą naudojau tokį šveitiklį be grūdelių ir buvau sužavėta kaip greitai iš skysto, tarsi kremo konsistencijos produkto patrynus pasidarė tiesiog gumuliukai/vamzdeliai ir jį nusiplovus oda tikrai buvo šviesesnė, gaivesnė, spindinti, švaresnė ir mano galvoje irgi sukosi angelų choras ir džiaugsmas, kad produktas man tiko ir kad sugebėjau jį atrasti. Šioks toks veikimo demo ant rankos, bei youtube galite pažiūrėti kažkieno trumpą demo video :



Galima pagalvoti, kad produkto toks veikimo principas, nesvarbu ant kokio pagrindo jį tepant - kai jį triname jis pradeda gumuliuotis ir nešalina jokios negyvos odos, tiesiog „naikina“ pats save. Buvo šovusi man ši mintis, tad pabandžiau jo užpilti ant metalinės lekštelės ir jį trinti - niekas nepradėjo darytis, produktas atrodė tarsi išterliotas kremas ar prausiklis ir tiek. Vienintelis dalykas, kuris man jame nelabai patinka yra kvapas - lyg alijošiaus kvapo, žodžiu toks truputėlį žolelinis. O šiaip jį naudoju jau virš mėnėsio ir per tiek laiko pastebėjau gražesnę ir švaresnę odą, bei kas kart naudojant šį gelinį šveitiklį nueina vis mažiau tų gumulėlių, negyvų odos ląstelių.

Sudėtis ilgoka - vanduo, celiuliozė, tirpiklis/drėkiklis, augalinis cukrus, kuris palaiko drėgmę, butileno glikolis taip pat atlieka tirpiklio ir drėkiklio funkcijas. Toliau seka nelabai smagiai nuteikiantis grybų ekstraktas, po jo kito augalo - svilarožės ekstraktas, tiesa sakant pati pirmą kartą apie tokią gėlę išgirdau, bet pagooglinus teigiama, kad tai puikus ingredientas kosmetikoje, ramina ir gydo odą. Toliau jau dažniau kosmetikoje sutinkamas alijošiaus lapų ekstraktas, kuris taip pat drėkina, ramina, gaivina odą. Rytinių persimonų ekstraktą taip pat pirmą kartą sutinku kosmetikoje, kaip ir po jo sekantį Rhus Semialata Gall Extract - žodžiu ekstraktas būtent iš kiniško augalo, kurio pavadinimo lietuviškai net neradau, bet tas ekstraktas imamas būtent iš to augalo lapų vietų, kurias apgraužia parazitai, truputį keistoka, ar ne? Toliau odai naudingas japoninio baltojo beržo žievės ekstraktas, medaus ekstraktas, saldymedžio šaknų ekstraktas - gydo, šviesina odą, juodojo beržo žievės ekstraktas, E ir C vitaminai, saugus konservantas, minkštikliai-drėkikliai, hidrintas ricinos aliejus, mažinantis alergijas ir gydantis alantoinas, emulsiją stabilizuojanti medžiaga, kvepalai, kalio hidroksidas - gali būti toksiškas, erzinti akis, ir pabaigoje saugus konservantas.

Džiugiausia, kad visi 4 vidutiniškai saugūs ingredientai yra link pabaigos (vitaminas E taip klasifikuojamas dėl galimų pasitaikyti priemaišų). Susitelkus į gerąją pusę, kurios čia yra tiek daug kyla net nuostaba juk tiek negirdėtų, dalinai egzotiškų, užsienietiškų ingredientų, kurie visi daro kažką labai gero mūsų odai - dauguma klasifikuojami kaip antioksidantai, raminantys, gydantys, priešuždegimiškai veikiantys. Manau sudėtis tikrai labai puiki.

Water, Cellulose, Dipropylene Glycol, Trehalose, Butylene Glycol, Fornes Officinalis (Mushroom) Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Rhus Semialata Gall Extract, Betula Platyphylla Japonica Bark Extract, Honey Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Salix Nigra (Willow) Bark ExtractTocopheryl Acetate, Ascorbyl Glucoside, Chlorphenesin, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, GlycerinPEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Acrylates/Cl0-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, FragrancePotassium Hydroxide, Disodium EDTA

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų



Šio gelio 120ml, pagaminta Korėjoje. Kaina apie 13$ (apie 11,40€) - aš pirkau iš ebay, atkeliavo maždaug per mėnesį. Nuoroda iš kurios pirkau - ČIA (pardavėjas lovelypeople). REDAGAVIMAS : pas tą pardavėją ebay pirkti nebėra, galite pirkti iš kitų pardavėjų, tačiau šis Dr G šveitiklis jau atsirado gerai žinomoje iherb parduotuvėje! Jo nuoroda - ČIA, perkant pasinaudoję kodu BES1709 dar gausite papildomą nuolaidą!

Nežinau ar po šios apžvalgos jums dar kyla klausimų, nes jūsų vietoje jau įpusėjus apžvalgai jį būčiau nusipirkusi. Man net sunku apsakyti, kaip man jis patinka, jei jo būtų didesnis kiekis tai tiesiog juo išsišveisčiau visą kūną! Tai nerealiai puikus produktas su puikia sudėtimi, gera kaina ir šie dalykai tik dar kartą įrodo kokie tie korėjiečiai puikūs odos priežiūros srityje. Svarbiausia, kad šis Dr. G Brightening Peeling Gel jums nepakenks, neišsausins, neišriebins, o tik pagražins odą ir nekenksite jūros gyventojų aplinkai su mikrogranulėmis iš įprasto tipo šveitiklių. Nupirkit ir mamoms ir tetoms :)


Besame ❤

You May Also Like

6 komentarai (-ų)

  1. tiande kompanijos visi pilingai veikia tokiu pagrindu. Ir dar pigiau 8 - 9 Eur, 120 g. O ir sudėtis trumpesnė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sudėties trumpumas ar ilgumas nieko nenusako, svarbiausia kokie ingredientai ten :)

      Panaikinti
  2. cia kazkas panasaus, naudoju - kolkas patenkinta :) http://cascada.lt/Kosmetika-veidui/Pilingai-veidui/Gelinis-veido-sveitiklis-Mizon-Apple-Juicy-Peeling-Gel-MIZ000002138-su-obuoliu-ekstraktu-120-ml.html

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai Mizon vertas dėmesio prekinis ženklas, bet konkrečiai šis produktas.. nežinau :) iš internete esančios sudėties alkoholis labai aukštai, kuris sausina, parabenai(!), yra rūgščių. Dr G daug švelnesnė sudėtis, Mizon galbūt nebent riebesnei odai labiau 🤔 o koks jūsų odos tipas? :)

      Panaikinti
  3. Labai neseniai užtikau šitą tinklaraštį ir labai susigundžiau įsigyti šitą šveitiklį. Gaila, bet abi pateiktos nuorodos nebegalioja :( Ar įmanoma dar kur jį rasti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, galite įsigyti iš yesstyle puslapio :) https://www.yesstyle.com/en/dr-g-brightening-peeling-gel-120g/info.html/pid.1066131823

      Panaikinti