Kylie Cosmetics Vacation Edition / Take Me On Vacation šešėlių paletės apžvalga

by - 16:01


Jeigu neklystu, tai jau trečias įrašas, kuriame rašau apie Kylie Cosmetics. Prikaupusi nemažai jos lūpdažių pagaliau susidomėjau ir kažkuo kitu - Vacation Edition kolekcija. Akį labai patraukė highlighteriai ir šešėlių paletė, tik kadangi paskutinę šešėlių paletę pirkau jau laaabai senai pagalvojau, kad tikrai norisi kažko naujo, o ir spalvos šioje paletėje man lipo. Tikrai sau sakiau, kad iš pradžių lauksiu atsiliepimų apie ją, nes kas domisi, tas žino, kad Kylie produkcija labai nevientisos kokybės, tad už pakankamai didelę kainą nesinori pirkti katės maiše. Bet taip ir būna, kad planuoji vienaip, o gaunasi kitaip - pasižiūrėjusi/paskaitinėjusi vos kelias apžvalgas tų, kas gavo šią kolekciją iš ankščiau surizikavau užsisakyti ir dabar pakankamai pasižaidusi su Take Me On Vacation Palette šešėlių palete pateikiu jums savo nuomonę :)


Paletė supakuota kaip įprasta - kartono dėžutėje, čia ji su subtiliu kamufliažiniu pamarginimu ir auksiniais, metališkais užrašais.  Pati paletė iš labai storo kartono, viršus panašus į dėžutės, tik be kamufliažo, o toks tiesiog nude. Iš tiesų prie pakuotės nėra kaip prisikabinti - man gražus ir dizainas ir matosi puiki kokybė, jokių netolygumų, susilamdymų, patys šešėliai įstatyti lygiai ir paletė ypač sunki. Įdomumo dėliai net pasvėriau ir iš visų mano turimų palečių ji tik vos lengvesnė už Morphe 35 šešėlių paletę, o Kylie paletėje šešėlių skaičius daugiau nei per pus mažesnis - 16.



Paletės vidus taip pat šviesios nude spalvos ir puoštas aukso spalvos taškeliais. Super, kad paletė su dideliu veidrodžiu, man tai visada labai patogu. Užsidaro magnetu, kuris yra labai stiprus, net buvau prisispaudusi pirštą :D Dar paletėje įdėtas dvipusis šepetėlis, bet apie jį truputėlį vėliau.

Visos 16 spalvų derinasi tarpusavyje,  kai kurios pakankamai pastelinės, man ji atrodo tokia romantiškai mergaitiška ir vasariška, iš pažiūros spalvų koloritas puikus - yra ir žemiškų rudų atspalvių, ir šviesesnių, tamsesnių spalvų, kelios ryškesnės spalvos, 9 matiniai ir 7 blizgūs šešėliai, Kylie Cosmetics teigė, kad tai nauja, patobulinta, geresnė šešėlių formulė. Kiekviena spalva turi savo pavadinimą, tik man kiek gaila, kad pavadinimai neparašyti šalia šešėlių, o yra tik paletės nugarinėje dalyje. Šešėlių pavadinimai : First Class (matinė, pastelinė šviesi levandų), Summer'17 (blizgi persikinė-aukso), Piña Colada (matinė, pastelinė geltona), Starfish (matinė, šviesi papajos), Island Girl (blizgi žydra), Sail Away (blizgi, tamsaus aukso), Aloha (šviesi, matinė pastelinė, persikinė), Palm Tree (matinė tamsiai ruda), Sea Breeze (matinė, šviesi smėlio), Coconut (matinė, purvinai pilkšva), Paradise (bligi, varinio aukso), On The Rocks (matinė, pilkai levandinė), Sunset (satininė, raudono vario), Spray Tan (matinė ruda), Luxury (blizgi, rubino bronzinė), Surfboard (blizgi, pilkai žalsva).







Mano swatch'ai daryti per vieną iš daugelio lietingų dienų, tad apšvietimas gal nebus pats geriausias, bet stengiausi kaip tik įmanoma. Visur rodau kaip spalvos pasidengia per vieną vienintelį kartą imant spalvą. Po savo swatchų dar įkelsiu pačios Kylie darytus swatchus ir instagram trendmood swatch'us. Tiesa sakant pasižiūrėjusi atsiliepimus ir turėdama omenyje pačios Kylie pateiktą pasiūlymą imti blizgias spalvas tik užpurškus Mac fix plus ar kito purškiklio, žodžiu šlapiai, kad būtų intensyvesnės tikėjausi blogiau, nei kad yra. Mano pastebėjimas, kad blizgios spalvos praktiškai niekam tikę tik imant jas su šepetėliu - jos išvis sunkiai pasiema, yra neintensyvios, mažai metališkumo ir blizgėjimo, sausokos. Imant su pirštu nėra tiek problemų - tepant ant voko galbūt ir reikia dėti kelis kartus, bet tuomet laisvai išgaunu tokią pačią pigmentaciją ir blizgumą kaip su Makeup Geek, Abh ar Morphe šešėliais, vienintelė spalva su kuria reikia kiek pavargti ir tepti bent tris - keturis kartus, kad išgauti ryškumą, koks yra paletėje yra žydra spalva - Island Girl.


Apskritai šešėlių pigmentacija nėra kažkas neregėto ar įstabaus, bet jokiu būdu nėra ir bloga. Keletas spalvų paletėje labai panašios į ABH Modern Renaissance paletėje esančias, tad bandžiau vieną akį dažytis su viena palete, o kitą su kita ir gavau identišką rezultatą. Kai kurios spalvos ABH paletėje pigmentuotos tikrai kur kas labiau, bet visumoje nėra labai drastiško skirtumo, nes matinės spalvos Kylie paletėje taip pat dengiasi ant akių vokų puikiai, sklaidosi lengvai ir lygiai. Dar svarbus dalykas - tai pakankamai birūs šešėliai, imant su šepetėliu tikrai apibyra paletėje ir čia vėl galėčiau sulyginti su ABH - byrėjimas panašus.


Dėl šešėlių išsilaikymo jokių problemų neturiu, bet man dauguma šešėlių laikosi nedingę ir nesubėgę tol, kol jų nenuvalau (kaip bazę visuomet naudoju Mac Paint Pot). Vėl kalbant apie swatch'us realistiškiausi yra trendmood - gyvai, prie normalaus apšvietimo panašiai taip ir atrodo. Kylie, žinoma, suinteresuota parduoti, bet spalvos tikrai nėra ant tiek pigmentuotos, tiek kreminės, kad taip tolygiai tokį plotą uždengtų vienu dengimu, turbūt kažkokios papildomos priemonės buvo pasitelktos į pagalbą.


Kaip minėjau, kartu su palete gauname ir dvipusį šepetėlį, kuris tikrai atrodo ir gražiai ir gerai, nes dauguma su paletėmis ateinančių šepetėlių bent man pasitaiko net juokingi ir nenaudojami. Čia, tikrai populiarių ir dažniausiai naudojamų formų šepetėliai - vienoje pusėje plokščias purus, primenantis MAC 217, Zoeva 227 ar Sigma E25 šepetėlis, kitoje - ilgesnis, purus, Sigma E35, MAC 221, Morphe M441 atitikmuo. Iš pažiūros atrodo gerai, liečiant abu šepetėliai minkšti, bet jis, skirtingai nuo pačios paletės yra labai lengvas, kaip besvoris ir dirbant ant akių vokų vis dėlto truputį šiurkštokas, dėl to bent man nėra labai malonu su juo dirbti, bet dirbti tikrai galima.


Ieškant priekabių iš mano asmeninės pusės, man kliūna, kad paletėje nėra juodos spalvos, o dar blogiau, kad nėra šviesios gelsvo tono blizgios spalvos įdėjimui į akies kamputį ar iššviesinti po antakiu. Visgi jei tai vasariška, kelionės tematiką atspindinti paletė galėtų ir būti tokios dažniau naudojamos spalvos, nes dabar keliaudama manau neišsiversčiau su ja viena. Taip pat man truputį trūksta vidutinio šviesumo rudos - persikinės spalvos, kurią galima būtų naudoti kaip pirmąją perėjimo spalvą ant voko, nes dabar viena spalva per šviesi, kita per šalta, o dar kita jau tamsoka.

Prieš perkant taip pat visiškai nežinojau ko tikėtis iš sudėties, nes niekur jos neradau, tad apžvelgusi ją kiek nustebau. Skirtingų spalvų sudėtys išvardintos atskirai, t.y matinės kiek skiriasi nuo blizgių, tačiau prie visų tas pats prierašas su galimai esančiais kosmetiniais dažikliais. Matinių ir dviejų blizgių šešėlių sudėtyje vietoj įprastai šešėliuose pirmose vietose egzistuojančio talko ar žėručio čia pagrindas boro nitridas. Sudėtyse taip pat yra populiarusis pavojingas konservantas fenoksietanolis. Ingredientų saugumo tikri margumynai, iš tiesų galbūt net daugokai vidutiniškai saugių ingredientų, ypač žiūrint į išvardintą didelę krūvą kosmetinių dažiklių, kurie gali būti sudėtyje. Gaila, kad pirmasis iš jų yra žalingas, toksiškas odai ir plaučiams  Chromo hidroksidas ir chromo oksidas žymimi kaip vidutiniškai saugūs dažikliai, bet jie irgi toksiški, kaupiasi organizme, dar vienas ingredientas už jų taip pat galimai toksiškas. Blizgių šešėlių sudėtyse taip pat yra ir teflono - bent man tušuose esantis šis ingredientas alergizuoja akis. Iš geresnių naujienų galiu įvardinti tai, kad talkas yra tik blizgiuose šešėliuose ir labiau link antrosios sudėties dalies. Yra lašelis kokosų aliejaus, naudingų odai kaprio trigliceridų.

First Class, On The Rocks, Sea Breeze, Pina Colada, Starfish, Aloha, Spray Tan, Coconut, Palm Tree Ingredients : Boron NitrideAluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Lauroyl Lysine, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol.

Sunset, Luxury Ingredients : Boron Nitride, Silica, Synthetic Fluorphlogopite, Lauroyl Lysine, Caprylic/Capric TriglycerideTalc, Cetyl DimethiconePTFEPhenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Dimethicone, Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol.

Summer'17, Surfboard, Sail Away, Paradise, Island Girl Ingredients : Synthetic Fluorphlogopite, Magnesium MyristateCaprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecyl Steardyl Stearate, Boron Nitride, Silica, Lauryl Laurate, Lauroyl LysineTalcPTFE, Cocos Nutifera (Coconut) Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Dimethicone

May Contain : Aluminum Powder (CI 77000)Bismuth Oxychloride (CI 77163)Blue 1 Lake (CI 42090)Carmine (CI 75470)Chromium Hydroxide Green (CI 77289)Chromium Oxide Greens (CI 77288), Ferric Ferrocyanide (CI 77510)Iron Oxides (CI 77491, CI 77499, CI 77499)Manganese Violet (CI 77742)Mica (CI 77019)Red 40 Lake (CI 16035)Titanium Dioxide (CI 77891)Ultramarines (CI 77007)Yellow 5 Lake (CI 19140)

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų



Vienas šešėlis paletėje sveria 0,7g. Paletė pagaminta JAV, galiojimas nuo atidarymo 24 mėnesiai.
Paletės kaina 52$, eurais gaunasi apie 45,55. Šiuo metu Kylie Cosmetics taiko nemokamą tarptautinį siuntimą perkant už 60$ arba daugiau, neviršijant šios sumos taikomas 14.95$ siuntimo mokestis. Svarbu nepamiršti, kad tai yra JAV svetainė ir siunčiantis į Lietuvą viršijant 22 eurų sumą yra taikomas 21% pvm mokestis nuo visos prekės sumos (įskaičiuojant ir siuntimo mokestį) ir 8,69 eur deklaravimo paslaugos mokestis paštui. Paletės nuoroda - Take me on vacation kyshadow palettePrimenu, kad originalias prekes galima įsigyti tik iš kyliecosmetics.com!

Su tiesioginiu siuntimu į Lietuvą ir visais mokesčiais paletės kaina išauga iki beveik 90 eurų, kas tikrai tikrai absolučiai neatitinka paletės vertės. Už tokius pinigus paletė turėtų būti visiškai ideali, o dabar tikrai yra minusų pradedant nuo sudėties, kelių spalvų trūkumo (bent man) ar netobulos pigmentacijos. Iš esmės paletė man patinka - vasariškos pastelinės spalvos ir šiltų/šaltų spalvų miksas šioks toks atotrūkis nuo šiltų raudonų, burgundiškų ir oranžinių spalvų. Dengiasi ir sklaidosi puikiai, gražus dizainas ir kokybiška pakuotė, bet nuspręsti ar jums jos reikia galite tik pačios. Aš ją nusipirkusi nesigailiu. :)


 Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)