The Balm skysti matiniai lūpų dažai Meet Matt(e) Hughes

by - 15:04


Po netikėto vasario mėnėsio atradimo - The Balm Girls My Billsbepaid lūpų dažų praėjus kuriam laikui pagalvojau, kad nors ir turiu pakankamai lūpdažių dar nei karto nesuteikiau šanso The Balm skystiems matiniams lūpų dažams, nors esu iš anksčiau girdėjusi, kaip merginos juos vadindavo geriausiais, nesausinančiais. Iš tiesų dar nei karto nesunaudojau pilno tokio tipo lūpdažio ar net lūpų blizgio, todėl pagal kainos ir kiekio santykį geriausias variantas man pasirodė šis Meet Matt(e) Hughes miniukų rinkinys.


Rinkinį sudaro 6 skirtingi skysti matiniai lūpų dažai, kuriame vienos iš populiariausių pilno dydžio spalvų - Charming, Sincere, Committed, Doting, Dedicated ir Loyal. The Balm skysti matiniai lūpų dažai egzistuoja tikrai jau pakankamai ilgą laiką, tad manau daugelis jau tikrai su jais pažįstami ir jei dar kaip aš nebandę, tai bent jau girdėję. Pati dėžutė gan plono kartono, retro tematikos, bet pagal kitas The Balm pakuotes neįspūdinga.




Realiai lūpdažiai šiame rinkinyje tikrai yra labai nedidukai - vos 1,2ml, pilno dydžio pakuotė - 7,4ml. Jeigu norite tik vienos spalvos, tai tikrai apsimokiau pirkti tik ją vieną. Pakuotė plastikinė, atsisuka su labai nedideliu pilku kamštuku. Aplikatorius standartinis, kiek pūkuotas, dėl to sunku nubrėžti tiesią, lygią liniją. Bentjau miniukuose ant aplikatoriaus pasiema kur kas per daug produkto ir darosi labai netvarkinga, dėl to kiekvieną kartą dažantis perteklių reikia nuvalyti į lūpdažio pakuotės kraštus.



Šiame rinkinyje spalvos turbūt kiekvieno skoniui, iš visų 6 spalvų bent kažkuri viena tikrai turėtų patikti, yra ir paprastesnių, dieninių spalvų, yra kelios ir ryškesnės. Kalbant apie formulės tekstūrą, man labai primena NYX Soft Matte Lip Cream, ABH, Dose of Colors, Stila skystus matinius lūpų dažus - tekstūra tokia labai kreminė, lengva, minkšta, lyg putų konsistencijos. Deja, šie The Balm lūpų dažai man sausina lūpas kur kas labiau negu jie. Vienu potėpiu spalvos dengiasi vientisai ir lygiai, yra tikrai smarkiai pigmentuotos (vienintelė prasčiau dengiasi spalva Doting). Kvapas pakankamai stiprus - mėtinis, mane asmeniškai erzinantis. Nors mano mylimi The Balm Girls My Billsbepaid lūpų dažai irgi turi mėtos kvapą jis kur kas švelnesnis ir trumpesnį laiką jaučiasi ant lūpų. Užtepus ant lūpų Meet Matt(e) Hughejaučiasi lipnumas ir suglaudus lūpas dar kurį laiką tikrai labai limpa, poto tas lipnumas pradingsta. Išsilaikymas manęs nesužavėjo, kažkodėl ant manęs laikosi prastai, po kelių valandų nuo užtepimo pavalgius praktiškai nelieka jokių žymių, nors ant puodelio krašto žymių nepalieka, tiesiog blunka ir pradingsta, gerai tai, kad nesusigumuluoja ir netrupa. Beje, tai man vieni iš lengviausiai nusivalančių skystų matinių lūpų dažų - Biodermos micelinis vanduo nuvalo akimirksniu.


Charming pirmoji spalva rinkinyje, apibūdinčiau ją kaip vidutinio tamsumo rusvą spalvą su šiek tiek rudumo. Spalva visai graži, bet man labiau rudeniška, dabar kasdienai kiek tamsoka.
Sincere spalva panaši į Charming, tik kiek šviesesnė, šiltesnė ir labiau linksta į persikinę - nude pusę, ant mano lūpų atrodo kiek linksta į rudumą.
Commited spalva yra prigesinta rožinė, ant lūpų atrodo pakankamai ryški. Interneto swatch'uose ji atrodė kaip rausva nude, bet realybėje ji visiškai rožinė.
Doting nuotraukose atrodo labai gražiai, bet realybėje ji dar šviesesnė ir net sakyčiau kiek neoninė koralinė, ryški, nėra prigesinta kaip atrodo nuotraukose. Iš šito rinkinio ji mažiausiai pigmentuota ir reikia dengti pora kartų, kad pasidengtų tolygiai.
Dedicated šalto, melsvo tono turinti raudonai avietinė spalva, ant mano lūpų atrodo labiau į violetinę. Tai pati ryškiausia spalva rinkinyje.
Loyal apibūdinčiau kaip visiškai tradicinę, klasikinę ryškiai raudoną spalvą.

Sudėtis manau būdinga The Balm produkcijai - stengiamasi kiek įmanoma išlaikyti saugesnę. Pirmieji ingredientai saugūs minkštikliai, tirštikliai, silikonas, po jų kiti rišikliai ir minkštikliai, emulsikliai, klampumą reguliuojančios medžiagos, vanilinas ir žymimas vidutiniškai saugiu pipirmėčių aliejus. Po jų vėl keletas saugių minkštiklių ir panašių medžiagų, dar įeina nelabai saugus kvapiklis. Kaip ir daugumoje spalvotų priemonių išvardinti ir dažikliai - visi saugūs, tik vienas vidutiniškai saugus, gali būti toksiškas.

Sudėtis : ISODODECANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYBUTENE, ISONONYL ISONONANOATE, TRIBEHENIN, PROPYLENE CARBONATE, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, ETHYL VANILLIN, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, STEARALKONIUM HECTORITE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, LIMONENE. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)RED 7 LAKE (CI 15850), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), RED 6 LAKE (CI 15850), BLUE 1 LAKE (CI 42090)]

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų



Pagaminta JAV, galiojimas po atidarymo 12 mėnėsių. Miniukų Meet Matt(e) Hughes rinkinio kaina vidutiniškai apie 30 eurų, pilno dydžio vienos spalvos kaina 16-18 eurų be nuolaidų. Miniukų rinkinys šiuo metu visur išparduotas :( The Balm produkciją galima įsigyti iš UK svetainių lookfantastic.comfeelunique.com (šiuo metu pilno dydžio lūpų dažai su nuolaida - 9,90€, einant per šią nuorodą gausite 10£ nuolaidą, kad kuponas veiktų, reikia pirkti ne mažiau nei už 30£ ir pirkti pirmą kartą arba prisiregistruoti iš naujo), Lietuvoje The Balm kosmetiką galima įsigyti iš save24.ltdijora.lttopbeauty.lt.


Kažkodėl swatch'inant ant rankos spalvos man atrodo gražesnės nei ant mano lūpų. Gaila, bet man nei viena spalva neprilipo labai smarkiai - nors kelios ir visai nieko, bet mane per daug erzina jų stiprus mėtinis kvapas ir net toks mėtos graužimo/dilgčiojimo jausmas užtepus ant lūpų. Taip pat erzina ir bent pusvalandį po aplikavimo besitęsiantis lipnumas. Nežinau, kokius dar be šių skystų matinių lūpų dažų merginos bandė, bet man jie visai nepanašūs į geriausius ir į nesausinančius. Tikėjausi kažko kur kas daugiau ir išbandžiusi juos žinau, kad pilno dydžio tikrai nepirksiu, o ir šiuos turbūt perleisiu, nes turiu kur kas geresnių. Niekada nesinori įrašo pabaigti neigiamais dalykais, bet kartais taip jau gaunasi, tam ir yra tokia plati kosmetikos įvairovė, kad rastume kažką tinkamo sau, juk visi esame skirtingi. Jeigu bandėte juos, naudojote, pasidalinkite ir savo įspūdžiais!


Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)