L'Oréal Paris bestseleris - Voluminous Lash Paradise blakstienų tušas

by - 15:29


Turbūt visos kosmetikos mylėtojos jau girdėjo su kokiu trenksmu į kosmetikos pasaulį atėjo L'Oréal Paris Voluminous Lash Paradise blakstienų tušas - ūžia visas youtubas ir amerikietiškose svetainėse šis tušas jau žymimas kaip bestseleris. Iš pačios Amerikos ir pas mane jis atkeliavo, kolkas nei Lietuvoje nei UK svetainėse jo dar nėra, bet manau tik laiko klausimas kada jis atsiras ir pas mus.


Bent amerikietiškas įpakavimas tikrai ir dailus ir protingas, nes tušas saugiai įpakuotas ir tikrai žinome, kad nebuvo niekieno pradarytas išbandyti ar pasižiūrėti, kaip pas mus dažnai pasitaiko. Maniškis įpakavimas atvyko pasilamdęs, bet nebėda, vistiek bus išmestas. Ant dėžutės puikuojasi prieš ir po paveikslėlis bei statistika - 91% naudojusių žmonių pastebėjo intensyvesnes ir tankesnes blakstienas, 98% ilgesnes blakstienas, bei 87% gražesnes blakstienas. Ant kitos pakuotės pusės rašoma, kad tai pirmasis toks L'Oréal tušas, suteikiantis tokį intensyvų tankinimą ir ilginimą, tušo šepetėlis sudarytas iš daugiau nei 200 šerelių, padengia kiekvieną blakstieną. Dar teigiama, kad tušas lengvai nusiplauna su muilu ir vandeniu, tinka jautrioms akims.



L'Oréal Paris Voluminous Lash Paradise greitai gavo Too Faced Better Than Sex blakstienų tušo analogo (dupe) etiketę, nes tiek pakuotė, tiek šepetėlis, tiek pažadai labai panašūs. Man tai puiki naujiena, nes Too Faced tušas yra vienas iš pačių mano mėgstamiausių. Lyginant juos abu - pakuotės rausvos spalvos beveik identiškos, tik Too Faced tušo pakuotė kur kas sunkesnė, kiek didesnė ir šepetėlis labiau lenktas per vidurį, t.y aiškesnė smėlio laikrodžio forma, plius šiek tiek ilgesni šereliai.



Natūralių šerelių šepetėliai man patinka labiausiai, labai mėgstu Too Faced tušą, o kur dar visos pagyros L'Oréal Paris Voluminous Lash Paradise tušui youtube, tad ir mano lūkesčiai jam tikrai buvo dideli. Aš neturiu ilgų blakstienų, tai dar niekada neradau tokio tušo, kuris blakstienas man užkeltų beveik iki antakių ir nemanau, kad tokį atrasiu, nes tai paprasčiausiai nerealu. Natūraliai mano blakstienos tokios pilkšvos spalvos ir L'Oréal tušas padaro labai gerą darbą jas visas ryškiai pajuodindamas (mano spalva Blackest Black). Tikrai tikėjausi sausesnės tušo formulės (Too Faced tušo formulė labai sausa), bet bent kolkas, kol naujas tikrai yra šlapias ir ima daug tušo, tad kiek palipdo blakstienas, tikiuosi po kokio mėnesio, kai truputį pradžius bus geriau. Prisidėčiau prie tos L'Oréal statistikos - tikrai matau ir ilgesnes ir tankesnes blakstienas, bet prisipažįstu, kad nebuvau pakerėta ar labai sužavėta. Tušas geras, kai truputį padžius tikiuosi bus dar geresnis, bet kolkas man jis ne puikus ir Too Faced man patinka labiau, nes turi sausesnę formulę, visiškai nelipdo blakstienų ir su juo man efektas šiek tiek geresnis - daugiau tankumo ir truputėlį daugiau ilgio. Gera žinia ta, kad nors L'Oréal Lash Paradise tušas nėra atsparus vandeniui laikosi tikrai labai gerai, visiškai dienos eigoje nenubyra, netepa. Nusiplauna tikrai lengvai su veido prausikliu. Nuotraukos ant manęs :


Taip pat noriu jums parodyti ir dviejų populiarių youtubo merginų išgyrusių šį tušą nuotraukas, kur jos juo pasidažiusios - na, atrodo tikrai įspūdingiau nei ant manęs, tad viskas priklauso tik nuo nedažytų blakstienų būklės. Pilnų video nuorodos - KathleenLighs ir Tati.


Mano akys pakankamai jautrios ir gera žinia, kad nuo šio tušo man nekilo alergija, bet pastarasias dienas nuo ryto iki vakaro su juo būnant vakare tikrai akys pasidarė sausesnės ir net kažkodėl truputį skaudančios (nežinau ar tai galėtų būti sutapimas), sudėtyje tikrai yra keli ingredientai nedraugiški akims - keli turėtų erzini, o kitas pripažintas toksišku akims. Sudėties pradžioje vanduo, parafinas, emulsiklis, karnaubo vaškas, rišikliai, natūralus ir sintetinis bičių vaškas. Toliau seka minkštikliai, rišikliai, pavojingas konservantas fenoksietanolis ir vėl nemažai visokių minkštiklių, rišiklių, klampumą reguliuojančių medžiagų, yra hidrogenizuoto jojobos ir palmių aliejaus. Keista, kad sudėtyje yra SLS - daugumoje šampūnų esančios medžiagos, sudarančios putas, ji taip pat galimai erzina akis.

Man bent džiugu, kad nėra jokių parabenų ir ptfe - teflono, nuo pastarojo ingrediento tušuose man kyla alergija. Kita žinia ta, kad šis tušas nėra veganiškas, yra iš gyvūnų išgaunamų ingredientų.

Aqua / Water / Eau, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax / Cire De Carnauba, Ethylene / Acrylic Acid CopolymerStyrene / Acrylates / Ammonium Methacrylate Copolymer, Cera Alba / Beeswax / Cire Dabeille, Synthetic Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Cetyl AlcoholSteareth-20, Glyceryl DibehenateSteareth-2, Phenoxyethanol, HydroxyethylcelluloseAcacia Senegal Gum, Tribehenin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Behenate, Sodium Dehydroacetate, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Disodium EDTA, Butylene GlycolSodium Laureth Sulfate, SilicaTetrasodium EDTA (toksiškas akims), Potassium SorbateBHT (gali būti toksiškas, kancerogeniškas). May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron OxidesCI 77007 / Ultramarines.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų

Nežinau kaip čia taip yra, bet nei ant pačio tušo, nei ant dėžutės neradau užrašo kiek laiko tušas galioja, tad kažkaip keista. Pagamintas JAV.  Tušo kaina perkant JAV maždaug 7-10$, deja nei viena svetainė į Lietuvą nesiunčia. Jeigu kas norite įsigyti anksčiau nei atsiras Lietuvos ar Europos rinkose, suradau kelias nuorodas ebay iš patikimų JAV pardavėjų, tiesa sumokėti teks kiek daugiau :
Nuoroda 1 (12,79$ + siuntimas 7,95$)
Nuoroda 2 (13.98$ + siuntimas 3.98$)

Po kokio mėnėsio kuriame kitame įraše apie mėgstamiausius arba nemėgstamiausius informuosiu kaip man toliau su L'Oréal Paris Voluminous Lash Paradise tušu seksis . Labai viliuosi, kad kai kiek pradžius patiks labiau. Kaip ir minėjau - tušas geras, na, bet man nėra geriausias pasaulyje.

 Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)