Gudraus L'Oréal marketingo kūdikis - Lancôme Monsieur Big blakstienų tušas

by - 16:07


Nežinau kodėl vieni produktai dar prieš pasirodant rinkoje arba tik ką pasirodę tampa labai populiarūs. Nebūtinai giriami ar teisiami, kartais jie tiesiog šmėžuoja visur kur pažiūrėsi. Šis produktas tikrai nėra vienas iš tų, tai labiau naujiena, kurią tiesiog gali atrasti stenduose netikėtai užmetus žvilgsnį, nes internete kalbų apie jį beveik visai nebuvo. Tai naujas Lancôme Monsieur Big blakstienų tušas. Man tai buvo pirkinys, kurį įvardinčiau impulsyviu, nes tik pasižiūrėjusi kaip atrodo šepetėlis jį nusipirkau - nežiūrėjau anei vienos apžvalgos.


Tušo pakuotė neįspūdinga, tiesi juodos spalvos tūbelė, kaip ir gana įprasta Lancôme, tačiau kažkodėl dar sugalvojo įterpti akį rėžiančios ryškiai rožinės spalvos. Žinoma, kiekvieno skonis skirtingas, bet man atrodo neskoningai ir pigiai - realiai kažkas tokio, ką galima būtų rasti pigios kosmetikos lentynose. Na, bet kaip visuomet žvelgiu į gerąją pusę, juk svarbu pats produktas.

Apie tušą Lancôme skelbia taip : Monsieur Big blakstienų tušas turi didelį šepetėlį bei yra itin komfortiškos kreminės tekstūros. Blakstienas padengia tarsi šilkiniu sluoksniu, suteikia apimties iki 12 kartų, išsilaiko iki 24 valandų. Puikiai išsilaiko visos dienos metu - ilgai išliekanti formulė nenubėga ir neišsitepa. Blakstienų tušo šepetėlis pagamintas iš švelnių banguotų šerelių – padengia reikiamu sluoksniu jau po pirmojo perbraukimo! Formulės sudėtyje esantys polimerai ir vaškas suteikia ilgai išliekantį efektą.

Kaip jau minėjau, mane sudomino šepetėlis. Nors daugelis labiau mėgsta silikoninius, aš esu natūralių šerelių megėja, o ypač tokio tipo - trumpais, netvarkingais, tankiais šereliais. Bandžiau jums nufotografuoti šepetėlį iš visų pusių ir šiek tiek matosi, kad šereliai nėra visur tolygūs.


Lancôme Monsieur Big tušo šereliai labai minkšti ir malonūs, šepetėlis tikrai nėra didelis, o visiškai normalaus, gan standartinio dydžio. Tušas labai juodas, puikiai užkabina ir nudažo kiekvieną blakstieną nuo šaknų. Suteikia ir apimties ir ilgio, dedant vieną sluoksnį blakstienų visiškai nesuklampina, tačiau dedant antrą klampumas atsiranda, tad aš dedu tik vieną. Tušo formulė pakankamai skysta, bet kartu ir sausoka - šepetėlis nepaima per daug produkto ir todėl neapkrauna blakstienų tokia klampia koše kaip būna, tačiau paima užtektinai, kad puikiai jas nudažytų. Mano blakstienos nėra nei labai ilgios nei tankios, todėl efektas ant įspūdingesnių blakstienų būtų dar geresnis. Aš mėgstu tankių, juodų ir pakankamai natūralių blakstienų efektą, tad šiuo tušu esu labai patenkinta! Nors šepetėlis tiesus, bet užriečia blakstienas, man nedirgina akių, išsilaiko visą dieną ir visiškai netrupa.


Jeigu skaitote mano įrašus ilgiau turbūt žinote, kad mano mėgstamiausias blakstienų tušas Too Faced Better Than Sex, o neseniai aprašinėjau ir populiarųjį L'Oréal Lash Paradise, kuris įgavo Too Faced tušo analogo etiketę. Vis dėl to yra panašumų tarp visų trijų tušų, o labiausiai man norėjosi palyginti Lancôme tušą su minėtu L'Oréal.


Pakuočių išvaizda panašumo neturi, tačiau šepetėliai pakankamai panašūs. L'Oréal tušas turi nežymią smėlio laikrodžio formą, kai Lancôme šepetėlis tiesus, tačiau abiejų šereliai natūralūs ir labai tankūs. Jeigu domitės kosmetika, turbūt žinote, kad Lancôme jau nuo senų senovės priklauso L'Oréaliui. Todėl panagrinėjusi abiejų tušų sudėtis likau kiek šokiruota - pirmi 11 ingredientų abiejuose tušuose yra lygiai tokie patys, vienodu eiliškumu, o dar 18 ingredientų taip pat yra abejuose tušuose, tačiau skirtingai išsidėstę. Tad Lancôme tuše įdėti tik 6 nauji ingredientai. Tikrai yra tam tikri ingredientai, kurie nuolatos kartojasi visuose tušuose, bet 29 tų pačių ingredientų sutapimo dar neteko matyti, todėl aš tikrai nemanau, kad tai tik sutapimas. Liaudiškai tariant, manau, kad L'Oréal pakoregavo Lash Paradise formulę, pakeitė šepetėlį, pakuotės dizainą, vardą - ir štai lentynose kelis kartus daugiau kainuojantis Lancôme Monsieur Big blakstienų tušas. Taip tikrai nutinka tarp tų dukterinių kompanijų ir ne visada yra blogai. Tiesa sakant, Lancôme tušas man prilipo labiau - efektas kiek didesnis ir formulė labiau patiko - L'Oréal tušas paima ir krauna kiek per daug košės ant blakstienų, tad jas palipdo. Pilna jo apžvalga čia.




Lancôme tušo pilna sudėtis : vanduo, parafinas (iš naftos), emulsiklis, karnaubo vaškas, rišikliai, natūralus ir sintetinis bičių vaškas, minkštikliai, rišikliai, silikonas, emulsikliai, guma iš džiovinto akacijos medžio, vėl minkštiklis (gali erzinti akis), SLS - (apie jį visą informaciją galite rasti kosmetikos pradžiamokslis įraše čia), mineralas, saugus konservantas, hidrogenizuotas jojobos ir palmių aliejus. Toliau minkštikliai, rišikliai, drėkikliai, bht - konservantas, gali būti toksiškas, kancerogeniškas, antioksidantas, du saugūs konservantai ir nesaugus konservantas fenoksietanolis, kosmetiniai dažikliai.

Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Cera Alba / Beeswax, Synthetic Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Cetyl Alcohol, Divinyldimethicone/dimethicone copolymerSteareth-20, Glyceryl Dibehenate Steareth-2, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, TribeheninAcacia Senegal Gum, Glyceryl BehenateSodium Laureth Sulfate, Silica, Disodium Edta, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl GlycolTetrasodium EDTA, Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Butylene GlycolBht, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, [+/- May Contain, Ci 75470 / CarmineCi 77007 / Ultramarines, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides].

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų


Tušo kiekis nemažas - 10ml, galiojimo laikas 6 mėnesiai nuo atidarymo, pagaminta Prancūzijoje. Lancôme kaip ir L'Oréal testuoja ant gyvūnų. Aš jį pirkau Douglas (douglas.lt tušo nuoroda), jo kaina be nuolaidų 27,95€.

Ne vieną dieną galvojau kaip čia įrašą užbaigti, juk realiai tai tarsi marketingo triukas, tarsi maža užslėpta apgavystė pirkėjų atžvilgiu... Bet esmė ta, kad tušas tikrai geras ir bent man dar geresnis už taip internete išliaupsintą L'Oréal Lash Paradise, šioks toks performulavimas 6 nauji ingredientai vis dėlto viską pakeitė į gerą. Tam, kas mėgsta tokio tipo natūralius šepetėlius laaabai rekomenduočiau pabandyt :)

Besame ❤



You May Also Like

0 komentarai (-ų)