Nauja meilė - Gigi Hadid x Maybelline East Coast Glam - lūpų dažai ir pieštukas Taura

by - 10:00


Prieš pora mėnesių JAV kosmetikos lentynas papildė Gigi Hadid x Maybelline kolekcija. Džiugu, kad ji kiek vėliau atsirado ir pas mus, tiesa, ne fizinėse parduotuvėse, o pigu.lt. Nežinau kodėl mes netekome galimybės kolekciją pamatyti ir pačiupinėti gyvai. O kolekcija nemaža - na, realiai dvi kolekcijos, kur viena atspindi rytinę pakrantę, o kita vakarinę. Dalis produktų yra visiškai nauji, tačiau kai kurie tai tik perpakuoti jau esami Maybelline produktai. Pati iš amerikiečių atsiliepimų susidariau įspūdį, kad kolekcija labai nevientisa, yra ir šaunių produktų, bet yra visai niekam tikusių. Aš įsigijau produktus, kurie labiausiai traukė - lūpų dažus ir lūpų pieštuką, kurių spalva yra Taura


Mačiau, kad JAV šios priemonės dar įpakuotos holografinėse dėžutėse, deja, pas mus, kaip ir dažniausiai, produktai be jokių papildomų įpakavimų, na, bent aš tokius gavau. Visos priemonės švelniai nude spalvos pakuotėse su baltais ir holografiniais užrašais, kurie nenusitrina. Primena KKW ir Fenty Beauty pakuotes, bet tai dabar ant bangos ir manau, kad pakuotės nuostabios, tokios švelnios ir malonios akiai. 


Lūpų pieštukas ne drožiamas, o išsukamas. Išties tai pirmas automatinis pieštukas man per ilgą laiką. Patogu, kad nereikia drožti, tačiau kalbant konkrečiai apie šitą pieštuką jis kiek storokas ir panaudojus pasidaro bukas, todėl nerealiai tiksli, griežta linija kaip ir nenusibrėžia, bet šiaip problemų apsibrėžti lūpų kontūrą neturiu. Formulė - puiki, į minkštesnę pusę, bet ne per minkšta, puikios pigmentacijos, spalva brėžiasi lygiai. 


Lūpų dažų pakuotę ir dizainą matėte aukščiau - ji labai graži. Tačiau ji ir pats mechanizmas (visas dangtelis atsikelia) yra tipinė Maybelline matinių lūpdažių pakuotė, kaip ir lūpdažio formulė bei kvapas. Nežinau ką jie dedą į tuos lūpdažius, bet kvapas man nelabai patinka, o ir nežinau kaip jį apibūdinti, bet su Maybelline matiniais lūpų dažais turbūt daugelis pažįstami. Ši formulė matinė, bet nėra per daug matinė, gerai pigmentuota, kaip ir pieštukas lygiai dengiasi, yra kreminė, žodžiu verta dėmėsio. Minusai - kiek sausina lūpas ir lūpų dažai nėra ilgalaikiai. Pirmą kartą šiuo lūpdažiu ir pieštuku pasidažiau eidama į kino teatrą. Filmo viduryje mano lūpos pradėjo jaustis taip sausai, kad jas ėmė traukti ir buvo labai nemalonu, o grįžus namo pamačiau, kad lūpų dažų praktiškai nebelikę, nors aišku galima kiek kaltinti ir popcornus bei gėrimą per šiaudelį, bet lūpų dažai neatlaikė ne keturių valandų. Jie tikrai nusivalgo, nusivalo vien sausa servetėle, tepa ir dingsta nuo lūpų šiek tiek greičiau nei norėtųsi.   



Tačiau, ši spalva tiesiog verta grieko! Pieštuko ir lūpdažio spalvos nesiskiria, abi jos vienodos. Išties, su spalva kažkas mistiško, nes prie kiekvieno apšvietimo atrodo vis kitaip. Vieną kart atrodo šaltesnė, kitą kart šiltesnė, tai į rudą toną, tai į rausvą, kartais net į pilką. Taip kiekvieną kartą besidažydama ir nustembu. Spalva vidutinio šviesumo, tamsesnė už mano natūralią lūpų spalvą, bet nėra tamsi, įsipaišo į nude šeimą. 


Ant pačios Gigi ši spalva atrodo taip :


Žinot kaip aš mėgstu kabinėtis prie sudėčių :) Čia vėl galėčiau pasakyt, kad sudėtys galėtų būti geresnės, bet iš tiesų ir taip pakankamai geros. Nesaugių medžiagų nėra daug, ir abiejuose produktuose nėra mano nemėgstamo konservanto fenoksietanolio!! Pieštuko sudėtyje pagrindą sudaro silikonas, sintetinis vaškas, emulsikliai, yra polietilenas, minkštikliai, C ir E vitaminai, lecitinas, dažikliai.
DIMETHICONE, SYNTHETIC WAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATEPOLYETHYLENE, DICALCIUM PHOSPHATE, DISILOXANE, ALUMINA, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ASCORBYL PALMITATE, BHT, CAPRYLYL TRIMETHICONE, CITRIC ACID, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LECITHIN, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHEROL [+/- MAY CONTAIN / Dažikliai : CI 15850 / RED 6, CI 15850 / RED 7 LAKE, CI 17200 / RED 33 LAKE, CI 19140 / YELLOW 5 LAKE, CI 42090 / BLUE 1 LAKE, CI 45410 / RED 28 LAKE, CI 77120 / BARIUM SULFATE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77742 / MANGANESE VIOLET, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA

Lūpų dažų sudėtis : minkštiklis, riebusis alkoholis (gali erzinti odą), pigmentas, bičių vaškas, mikrokristalinis vaškas (iš naftos), sintetinis vaškas, sezamo aliejus, baltasis molis, silikonas, E vitaminas, pavojingas konservantas - benzilo alkoholis, už jo medus, kvepalai.
ISONONYL ISONONANOATE, OCTYLDODECANOL, OLEYL ERUCATE, SILICA, CERA ALBA, PHENYL TRIMETHICONEMICROCRYSTALLINE WAX, SYNTHETIC WAX, SESAMUM INDICUM OIL, PEG-45/DODECYL GLYCOL COPOLYMER, KAOLIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ALUMINA, BENZYL ALCOHOL, HONEY, PARFUM. [+/- MAY CONTAIN/ Dažikliai : MICA, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77499/IRON OXIDES, CI 15850/RED 7, CI 45410/RED 28 LAKE, CI 45380/RED 22 LAKE, CI 15985/YELLOW 6 LAKE, CI 42090/BLUE 1 LAKE]

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Pastaruoju metu pastebėjau, kad tų visų Maybelline, L'Oreal ir panašių prekinių ženklų kainos žvėriškai pakilusios.. Ši kolekcija jau JAV sukėlė sambrūzdį, nes ji brangesnė nei kitos Maybelline priemonės, tačiau pas mus kainos dar didesnės negu JAV. Šiuo metu lūpų dažai ir pieštukas pigu.lt kainuoja atitinkamai 10.79€ ir 8.37€. Abiejų galiojimas yra du metai nuo atidarymo.


Abi priemonės, ypač jų abiejų kombinacija yra kažkas wow! Man ypač patinka pieštuko formulė, prie jo neturiu priekabių. Lūpų dažai galėtų ilgiau laikytis ant lūpų ir nesausinti, bet, et, juk daug matinių lūpdažių sausina. Dėl sudėties - na, tobulumui ribų nėra. Bet po tikrai gana ilgo laikotarpio nusivylimų Maybelline produkcija labai smagu atrasti produktus, kurie tikrai patinka, sužavi ir sugeba vėl pavergti širdį :) Manau Taura duetas dabar kurį laiką bus mano go-to! Ar bandėte ką nors iš Gigi Hadid x Maybelline? Kokia jūsų nuomonė apie šią kolekciją? :)

Besame ❤ 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)