Atradimas! Geriausias drugstore highlighteris - Catrice x Kaviar Gauche

by - 10:00


Ne vien tik atradimas, bet ir didžiausias mano turimas ir greičiausiai didžiausias kada nors matytas highlighteris! Kas sekate mane instagram, turėjote matyti kaip jį rodžiau - jis tiesiog delno dydžio ir jo kiekis 35,7g, kai kiti mano highlighteriai po 4-8g, bet prie to dar grįšiu vėliau. Iš pradžių susipažinkite, tai limituoto leidimo kolekcijos Catrice x Kaviar Gauche highlighteris. Pamačius jį stende mane tiesiog įtraukė ir net nepastebėjau, kaip nukeliavau su juo prie kasos, bet niekur niekada nebuvau jo mačiusi ir apie jį ką nors girdėjusi, tad net neįsivaizdavau ar jis man patiks, nes esu labai išranki highlighteriams. Bet kaip matote patiko (ir dar kaip) !


Kaviar Gauche yra viena iš populiariausių mados etikečių Vokietijoje, labiausiai žinoma dėl vestuvinių suknelių kūrimo. Radau informacijos, kad jie bendradarbiauja su Catrice jau trečią kartą, šį kartą mažą kolekciją sudaro keli makiažo šepetėliai, nedidelė šešėlių paletė ir šis highlighteris.  Tas romantiškumas matosi ir highlighterio dizaine. Tiek dangtelis, tiek pats highlighteris yra puoštas gelytėmis, highlighteryje jos iškilusios ir realybėje jis atrodo tūkstantį kartų gražiau nei per nuotraukas. Net neabejoju, kad pamatę gyvai įsimylėtumėt ir jūs!


Catrice highlighterį apibūdina kaip ultra šilkinę pudrą su šviesą atspindinčiais pigmentais, kurie sukuria didelį švytėjimą, o jo auksinė spalva tinka visiems odos tonams. Na, dėl auksinės spalvos nelabai pritarčiau, bet šio highlighterio spalva tokia unikali ir neįprasta, kad ir pati tiksliai negaliu jums apibūdinti. Gal arčiausiai tiesos būtų itin šviesi šampaninė spalva su šiek tiek persikinės spalvos, nors pakuotėje highlighteris atrodo net ir rausvokas. Gera žinia, kad jis tikrai persiduoda labai šviesus, tad tiks ir itin šviesiai odai.

Jo formulė vidutinio minkštumo, liečiant su pirštais nesijaučia kaip koks šlapias ar super sviestinis, bet persiduoda puikiai ir beveik neturi jokio byrėjimo, net imant su šepetėliu. Pigmentacija tikrai labai gera ir jaučiasi smulkus pudros sumalimas, odai perduoda daug švytėjimo, bet tokio elegantiško, nėra jokių didelių blizgučių. Kadangi prie jo kūrimo prisidėjo Kaviar Gauche, sakyčiau, kad jie padarė tobulą highlighterį nuotakoms. Išties dengiant jį trimis būdais (sausu šepetėliu; šepetėliu, sušlapintu su MAC Fix+ purškikliu; pirštais) gaunasi kiek skirtingas intensyvumas ir net minimaliai skiriasi spalva, bet visais būdais atrodo labai gražiai. Sakyčiau intensyvus, bet ne per daug intensyvus highlighteris, kuris tikrai tiks daugumai odos spalvų. Mano nuomone, tai geriausias highlighteris iš to, ką šiuo metu turime drugstore kosmetikos grupėje.  


Sudėtis trumpa ir nebloga : talkas, pigmentas, naudingi odai kaprilo/kaprio trigliceridai, silikonas, emulsiklis ir minkštiklis, E vitaminas, dar vienas minkštiklis, konservantas fenoksietanolis, skonį-kvapą suteikianti medžiaga ir dažikliai.

TalcMica, Caprylic/Capric TriglycerideDimethiconeZinc StearateBis - Diglyceryl Polyacyladipate-2Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, PhenoxyethanolAroma (Flavor)CI 77491, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kiekis kaip minėjau milžiniškas 35,7g! Rašomas galiojimas metai, tad per tiek laiko greičiausiai jo sunaudoti neįmanoma net naudojant ir kasdien. Kadangi jis delno dydžio, manau pirkėjams būtų geriau bent per pus mažesnis ir tuo pačiu per pus pigesnis, nes tokio didelio tikrai niekam nereikia, bet čia turbūt buvo ir noras išsiskirti :) Catrice - nebrangi kosmetika, šis highlighteris tekainavo šiek tiek daugiau nei 5 eurus. Pagaminta Kinijoje. Kadangi tai limituoto leidimo kolekcija negaliu užtikrinti, kad jį rasite visuose Catrice stenduose. Aš jį pirkau Vilniaus Gedimino pr. esančiame Droge ir jų ten buvo tikrai daug.

Nežinau ką ir pridurti, be to, kad nuo pat nusipirkimo negaliu paleisti jo iš rankų, ko dar nebuvo su nei vienu drugstore highlighteriu. Tikrai tikrai nuostabus ir jei dar norit jį rasti, siūlyčiau kuo greičiau perbėgti artimiausias parduotuves!

 Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)