Deciem /'stemm/ plaukų linijos apžvalga

by - 10:00


/'stemm/ arba tiesiog Stemm yra viena iš Deciem, įžymiojo The Ordinary gamintojo linija, skirta plaukams. Ji netradicinė, brangios kokybiškos sudėties, tad ir kaina buvo labai aukšta. Pasak Deciem įkūrėjo, tai nepasiteisino ir jie šią liniją paleido net 70% pigiau! Tuomet ir aš skalambijau per savo soc. tinklus ir skelbiau šią akciją bei įsigijau Stemm priemones pati. Kaip suprantu, šių produktų likučiai yra išpardavinėjami ir kai išsiparduos - daugiau nebegryš, todėl kol pardavime dar šis bei tas yra, skubu jums papasakoti pirminius savo įspūdžius, nes viską bandžiau dar tik po tris kartus.

Kas nesidomėjote, šiek tiek pavertėjauju ką /'stemm/ žada apie savo priemones : Stemm tai kasdienės priežiūros ir gydančių priemonių grupė, siekianti palaikyti sveikus folikulus, galvos odą ir plaukus. Tradicinės plaukų priežiūros priemonės skirtos tai plaukų daliai, kuri negyvena, pačiam plaukų pluoštui. Stemm pripažįsta, kad plauko grožis, tankumas ir storis prasideda nuo šaknies ir ši linija orientuojasi į plauko sveikatos palaikymą nuo šaknies, o tuo pačiu jų formulės nuo įvairios žalos apsaugo ir visus plaukus  Suderinus tradicines maistingas medžiagas kaip juodoji fulviko rūgštis, varnalėšos šaknis, gvazdikėliai ir didelis kompleksas aminorūgščių ir mineralinių medžiagų su itin pažangiomis kofeino, kreatino, didelio stabilumo sieros ir augalų peptidų izioliatų formomis, Stemm sukuria optimalią terpę sveikiems plaukams, nuo jų folikulų iki pluoštų. Tam tikra prasme, Stemm yra odos priežiūra plaukams (skincare for hair).


/'stemm/ High-Amino Shampoo (8.70€ ; buvo 29€ už 480ml) pristatomas kaip Amino rūgštimis praturtintas šampūnas, puoselėjantis plaukų tankumą ir sveiką žvilgesį. Švelniai išvalo plauką nuo šaknų iki galiukų jų nepažeisdamas.  Tradiciniai šampūnai gali išsausinti plauką bei pažeisti jo struktūrą, todėl ši pažangi plauko struktūrą tausojanti formulė prisotina plaukus ir galvos odą  būtiniausiomis medžiagomis, kurios skatina plaukų tankumą ir augimą. Sudėtyje yra natūralių amino rūgščių (arginino, glicino, alanino, serino, valino, prolino, treonino, izoleucino, histidino, fenilalanino), išgrynintų mėlynių polifenolių, varnalėšos šaknies ekstrakto, kreatino, biotino, gvazdikėlio.


Greitai noriu dar paliaupsinti visos linijas pakuotes ir įpakavimus. Viskas labai originalu ir estetiškai gražu. Šampūnas ir kondicionierius turi pompas - dozatorius. Išties, šampūno konsistencija keista, spalva ir tokiu permatomumu primena medų. Yra labai prastai putojantis, turbūt prasčiausiai iš visų kada nors bandytų šampūnų ir kartu toks tirštas, kad ir sklaidosi labai sunkiai. Jame nėra SLS ar kitų šiurkšlių ploviklių, tad to ir reikia tikėtis. Plaunant galvą turėjau nuolat šlapinti rankas, kad šampūnas geriau pasisklaidytų, o dėl to neputojimo jo susinaudoja turbūt trigubai daugiau nei įprastų šampūnų. Švaros jausmo tikrai trūko, bet galutiniam rezultate išplauna plaukus gerai, tik tai užima daugiau laiko nei plaunant su įprastiniais šampūnais. Išplovus iš plaukų šampūną jie net girgžda, ir atrodo tarsi kažkokie sausi, bet panaudojus kondicionierių ir plaukams išdžiūvus viskas būna gerai. 


Tiesa, tiek šampūnas, tiek kondicionierius turi gerai jaučiamą, bet kolkas neerzinantį keistoką kvapą, tokį lyg žolelinį, lyg kačių šlapimo (:D) tiesa sakant nežinau, galbūt tai varnalėšų ir kiek gvazdikėlių kvapas, tiksliai pasakyti net negaliu. Beje, mano plaukų šaknys riebaluojasi labai greitai, tad bent kolkas su šiuo šampūnu plaukus plauti turiu kas antrą dieną.


/'stemm/ Black Fulvic Conditioner (9.90€ ; buvo 33€ už 480ml) pristatomas kaip Nuplaunamas plaukų kodicionierius, kuris skatina plaukų augimą ir užkerta kelią plaukų slinkimui. Plaukų slinkimas dažniausiai pasitaiko naudojant tradicines plaukų priežiūros priemones, kuriose esantys ingredientai kemša galvos odą. Speciali formulė, praturtinta reikalingiausiomis  veikliosiomis medžiagomis, veikia tik pažeistus plotus, kartu skatindama plaukų atsinaujinimą, tankumą ir žvilgesį. Naudojant šį kondicionierių plaukai bus sveiki ir žvilgantys. Kondicionieriaus sudėtyje yra grynosios Jodosios Fulvinės rūgšties, kuri gali paveikti šviesius plaukus, patamsindama plaukų toną. Tad šviesiaplaukėms rekomenduojamas kitas, Gold Fulvic pavadinimo kondicionierius.

Šio kondicionieriaus tekstūrą matėte ankstesnėje nuotraukoje. Neatrodo labai estetiškai, bet realybėje labai primena purvą ar tas pastaruoju metu populiarias molio kaukes. Tikrai tirštas ir sunkokas kondicionierius, ne toks slidus kaip kiti, bet ant plaukų pasiskirsto lengvai. Po trijų naudojimų nedaug  ką galiu pasakyti apie poveikį, aprašyme minima, jog skatina plaukų atsinaujinimą, mažina slinkimą, tad tas efektas greičiausiai bus tik naudojant ilgesnį laiką. Mano plaukai linkę slinkti, tad tikrai rezultatus turėčiau pastebėti. Kolkas tikrai labai gerai suminkština plaukus, ypač palaikant jį ilgiau ant plaukų - manau, kad atstoja tikrai labai gerą plaukų kaukę.
  


/'stemm/ Density Stimuli (12.90€ ; buvo 43€ už 60ml) pristatomas kaip Plaukų augimą skatinantis serumas, kurio dėka plaukai tampa storesni, tankesni ir sveikesni. Ypatinga serumo formulė apjungia platų spektrą vitaminų, mineralų, amino rūgščių, peptidų, polifenolių ir kitų vertingų medžiagų, kurios padeda išlaikyti plaukus sveikus, tankius ir žvilgančius. Naudojimas: Kartą per dieną, geriausia prieš miegą, įtrinkite į sausą galvos odą. Po procedūros neplaukite galvos.

Kiekis nedidukas, vos 60ml, tad pilna kaina labai didelė. Prie šio produkto pridėta pipetė ir kitas atsisukantis antgalis, tad galima užlašinimui ant galvos odos naudoti tą, kas patogiau. Density Stimuli turi tokį patį kvapą kaip ir šampūnas bei kondicionierius, tik čia jis kur kas stipresnis ir tiesa sakant jau erzina, nes tenka miegoti kaip katės apsisiotai. Po užsitepimo būtinai nusiplaunu rankas, bet dar kokias geras penkiolika minučių tą kvapą užuodžiu. Poto arba prasivėdina arba priprantu :) Šis serumas tikrai nėra aliejinis, o labai skystas, vandens konsistencijos, tarsi koks ekstraktas. Deja, užsidėjus ant šaknų vistiek plaukus sulipina, tad pvz užsitepus nakčiai, ryte reikia plauti galvą.   

Pykit nepykit, bet sudėčių jau nenagrinėsiu, nes jos labai ilgos, o ir produktai trys. Galite jas išsinagrinėti savarankiškai, o aš pasakysiu tik tiek, kad sudėtys tikrai geros ir naudingos, kaip ir aprašymai žada yra labai daug aminorūgščių, vitaminų, peptidų, naudingų rūgščių, augalų ir vaisių ekstraktų ir įvairiausių kitų medžiagų. Visa linija tikrai neįprastinė, netradicinė tiek išskirtinėmis sudėtimis tiek konsistencijomis ir turbūt savo veikimu, tad priprasti prie jos tikrai reikia laiko. Aš visgi už tai, kad šią liniją pabandyti verta, ypač todėl, kad 70% nuolaida retai pasitaiko, o už SLS, silikonų, druskų ir kvepalų neprigrūstą šampūną ir kondicionierių mokėti grubiai po 9 eurus tikrai nėra daug, ypač, kad ir kiekis beveik puslitris.

Nuorodos :
Density Stimuli
Black Fulvic Conditioner
High-Amino Shampoo

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)