Touch In Sol „No Poreblem“ poras slepiantis makiažo primeris - ar jis veiksmingas?

by - 10:00



Touch In Sol tai korėjiečių prekinis ženklas, kuris pastaruoju metu lyg ir pakankamai populiarus, bet nėra populiarumo viršūnėse. Apie šį, šelmiško pavadinimo No Poreblem Primer išgirdau ne viename Youtube video, merginos jį gyrė ir teigė, kad tai viena iš pačių geriausių silikoninių makiažo bazių poroms slėpti. Juokinga tai, kad galima sakyti, silikoninių makiažo bazių aš net nemėgstu, bet girdėjau, kad ši šiek tiek kitokia, tad, et, surizikavau pabandyti.


Primeris tikrai sunkiame ir storame, matinio stiklo buteliuke su dozatoriumi. Man patinka, kad dozatorius puikiai veikiantis, nes galima reguliuoti norimą išspausti kiekį ir nebūtinai spausti pilną išspaudimą. Rašoma, kad šis makiažo primeris tinka visiems odos tipams, yra lengvas ir šilkinis, suteikia tarsi nematomą maskavimą paslėpdamas poras, raukšleles ir odos nelygumus, taip pat sukuria sluoksnį, kuris veikia kaip barjeras nuo aplinkos elementų. Palieka odą velvetinę, švelnią bei gaivią, tobulai paruoštą nepriekaištingam makiažo pasidengimui, kuris išsilaikys ilgiau

Išties, šią bazę galėčiau sulyginti su The Ordinary silikonine baze ir net nukopijuoti dalį įspūdžių. Abi jos lengvesnės silikoninės bazės, yra skystesnės už kitasnedidelio kiekio užtenka pilnai padengti veidą, sklaidosi labai lengvai, išsklaidžius lieka tas švelnus, slidus, glitokas jausmas, kuris nepradingsta ir į odą nesusigeria, bet užtepus makiažo pagrindą visai pamirštu, kad tas primeris teptas, t.y sunkiai nesijaučia. Didesni skirtumai tie, kad šis produktas nėra permatomas, o švelniai rausvos spalvos, taip pat vos vos drėkinantis ir švelnesnės, tarsi pienelio konsistencijos, ne visai gelinis, turi lengvą uogų kvapą.


Užtepus ant veido jis šiek tiek matizuoja, kadangi mano oda sausa ir nesiriebaluoja, deja, negaliu pakomentuoti ar išlaiko veidą matinį. Kalbant apie jo pagrindines funkcijas - porų, raukšlelių ir nelygumų paslėpimą, išties kaip ir beveik su visais kitais silikoniniais primeriais, nepastebiu nieko. Išbandinėjau įvairiais būdais, dengiau ant vienos veido pusės, kitą palikdama be bazės ir nemačiau jokių skirtumų nei trūkūmų paslėpime nei makiažo išsilaikyme. Tačiau, internete dauguma atsiliepimų apie šią bazę tiesiog fantastiški! Mano veido poros ir taip nėra labai didelės, tad gal dėl to nematau to efekto, yra tikimybė, kad tam, kas turi riebią odą su didelėmis poromis ir ryškia tekstūra jis gali padėti, tačiau didesniam efektui galbūt reiktų kažko rimtesnio, nes, kaip minėjau, ši priemonė pakankamai lengva ir švelni.


Apie sudėtį net neturiu labai ką pasakoti, pagrindas yra įvairiausi silikonai (baigiasi galūnėmis -cone,-xane), dažnai sutinkami minkštikliai, tirštikliai, žodžiu nieko ypatingo. Iš įdomesnių ingredientų pačiame gale dar yra žaliosios arbatos arbatžolių ekstrakto ir kolageno. Džiugu, kad sudėtis pakankamai gera - saugi :)

Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Water/Aqua, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Dipropylene Glycol, Silica, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Fragrance(Parfum), Methyl Methacrylate Crosspolymer, Titanium Dioxide (CI 77891), Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Butylene Glycol, Iron Oxides (CI 77491), Soluble Collagen, Red 30 Lake (CI 73360), Camellia Sinensis Leaf Extract, TriethoxyCaprylylsilane


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



No Poreblem primeris pagamintas Korėjoje, kiekis 30ml, galioja 12 mėnesių nuo atidarymo. Cruelty free, tinkamas veganams bei hipoalerginis. Parsisiųsti galima patogiai iš UK svetainių cultbeauty.co.uk ir asos.com - nėra jokių muitų ir papildomų mokesčių, siunčia per kurjerius, tad ir ateina greitai. Kaina 15£.

Gaila, bet manęs jis nesužavėjo, nors nėra kažkoks baisus produktas, pudra dengiasi ant jo gerai ir išsilaiko tiek pat kaip įprastai, tiesiog trūksta to žadamo poras ir raukšleles slepiančio, ilgiau makiažą išlaikančio efekto. Išties 90% silikoninių makiažo bazių ant manęs neveikia, tad net ir nežinau kodėl jį pirkau - žodžiu, pirkinys nepasiteisino. Manau, kad rinkoje yra tikrai kur kas puikesnių poras pildančių bazių :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)