Too Faced Better Than Sex - #1 blakstienų tušas Amerikoje ir mylimiausias man ❤

by - 10:00


Turbūt jau visos žinote, kad UK internetinė parduotuvė cultbeauty.co.uk pradėjo prekiauti Too Faced kosmetika, kas yra labai puiku, nes iki tol lietuvaičiams Too Faced prieinama buvo tik keliaujant ar perkant per tarpininkus, nes nebuvo tokios vietos, iš kurios būtų paprasta šios kompanijos produktus parsisiųsti į Lietuvą. Taip pat, prieš pora dienų visas mano instagram mirgėjo nuo šio Better Than Sex blakstienų tušo, nes Too Faced šventė nacionalinę jo dieną visur kartodami, kad tai #1 labiausiai perkamas prestižinis tušas Amerikoje ir jis parduodamas kas 7.4 sekundes! Ir žinoma... Toks nuostabus, kad geresnis už seksą.


Puikiai prisimenu kaip prieš kelis metus pirmą kartą pamačiau šį youtube video ir tiesiog parsidaviau, buvau visiškai papirkta ir iš karto privalėjau gauti šį tušą. Gavau ir poto dar gal keturis kartus kartojau :) Jis atsidūrė mano 2016-ųjų kosmetikos mėgstamiausiuose ir apskritai jį įvardinčiau savo visų laikų mėgstamiausiu tušu. Turiu jį tiek pilno, tiek mini, kelioninio dydžio. Pilnas dydis 8ml, o mažiukas 4.8ml ir išties, ir mažesnis kiekis man naudojasi ilgai, kadangi galiojimas tik 6 mėnesiai dažniau pirkdavau mažesnę versiją. Pakuotės panašios tik truputį, šiek tiek skiriasi spalvos ir užrašų stilius, pilno dydžio pakuotė kur kas sunkesnė, jaučiasi prabangiau.



Mini ir pilno dydžio tušų minimaliai skiriasi net ir šepetėliai, tačiau tai greičiausiai priklauso nuo tušo leidimo serijos. Šis tušas egzistuoja jau gal apie tris metus ir pastaruoju metu atsirado ypač daug tušų su panašaus smėlio laikrodžio formos šepetėliais, kad ir mano aptarti iš L'Oreal, Maybelline ar Lancome, bet iš tiesų, mano nuomone, dar niekam nepavyko dublikuoti šio tušo ir jiems iki šio toli.  


Man labai patinka tokio tipo šepetėliai, bet šiuo metu kai jau tiek daug analogų, Too Faced tušą išskirtiniu padaro jo formulė. Tai pats sausiausias mano turėtas tušas, kuris nei iš karto nei po pusmečio nuo atidarymo nepasidaro klampus, nekrauna košės ir neklampina blakstienų! Yra labai juodas, gan gerai užriečia blakstienas ir nerealiai smarkiai tankina ir pailgina. Be to klampumo jos atrodo idealiai, neapsunkintos, ilgos ir tankios. Rimtai, pažiūrėkit senesnes tušų apžvalgas - su nei vienu tušu mano blakstienos neatrodo taip gerai kaip su šiuo.  


Deja, tušas turi vieną minusą - dienos eigoje kiek trupa. Tad aš stengiuosi kuo mažiau liesti akis, o patrupėjimus nuo paakių pasivalau. Žinoma, šiek tiek erzina, tačiau efektas ant blakstienų atperka tai. Jeigu tušo trupėjimas jums didžiulis minusas, tuomet jo jums nerekomenduočiau.


Galite pastebėti, kad ant pakuotės tarp užrašų kitomis kalbomis esame neužmiršti ir mes :) Kalbant apie sudėtį, ji visai nieko - nėra jokių pavojingų ingredientų, bet yra šeši vidutiniškai saugūs. Sudėtį sudaro vanduo, sintetinis bičių vaškas, parafinas (iš naftos), minkštikliai, įvairūs vaškai, riebiosios rūgštys, rišikliai ir plėvelių sudarytojai, drėkikliai, pH reguliuojančios medžiagos, konservantai, dažikliai.

Aqua/Water/Eau, Synthetic Beeswax, Paraffin, Glyceryl Stearate, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Stearic Acid, Palmitic Acid, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Polyester-11PVPCellulose, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Propylene Glycol, Acacia Senegal Gum Extract,  Potassium SorbateDextranAcetyl Hexapeptide-1. May Contain (+/-) : Iron Oxides (CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Black 2 (CI 77266).

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Kaip jau minėjau, dabar lengvai galima parsisiųsti šį tušą ir kitą Too Faced produkciją iš svetainės cultbeauty.co.uk. Siunčia iš Anglijos per kurjerius, nėra jokių papildomų mokesčių. Better Than Sex tušo kaina 19£.

Asmeniškai, šį tušą tiesiog myliu ir jokios kitos labai artimos alternatyvos jam neradau. Tušų su panašiais šepetėliais yra dešimtys, tačiau tokios neklampios formulės neturi nei vienas. Tik dar kartą įspėju, kad jis linkęs trupėti! Jei tai jums netrugdo ir nemėgstat klampių tušų, tuomet labai rekomenduoju išbandyt :) O gal jau bandėte arba turite ką nors iš Too Faced? 

Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)