Fresh Soy Face Cleanser - idealus veido prausiklis visiems?

by - 06:00



Dažnai aš čia rašau apie tokius produktus, kurių paprastai užbėgęs į pardę nenusipirksi (bent Lietuvoj), tai va, šiandien ir vėl vienas iš tokių. Fresh - amerikiečių kompanija, kuri specializuojasi veido ir kūno priežiūros priemonėse ir yra tikrai gerai vertinama. Fresh Soy Face Cleanser vienas iš jų bestselerių - viską atliekantis veido prausiklis visiems odos tipams, kuris šiurkštus makiažui, bet švelnus odai.


Kitaip tariant, rašoma, kad prausiklis pašalina nešvarumus ir makiažą (ir tušą) neišsausindamas ir nesudirgindamas odos. Dėl amino rūgščių turinčių sojos proteinų, raminančio agurkų ekstrakto ir balansuojančio rožių vandens prausiklis tonizuoja, ramina, švelnina. Aprašymas tik toks - trumpas ir aiškus, o mano nuomonė irgi tokia pati :) Prausiklis puikus! Labiau kreminis negu gelinis ir neįtikėtinai švelnus poveikiu ir tekstūra. Juo prausiantis atrodo, kad oda patenka į nerealią oazę tarp šimtų pūkuotų kačiukų :) Švelnutėlis lieka ir veidas, puikiai nuprausia odą ir su makiažu ir be jo. Visiškai nedirgina odos, nei trupučio nesausina, negraužia akių. Turi neryškų agurkų kvapą, kuris bent man malonus. Tad dėl poveikio negaliu skųstis, o gal tiksliau negaliu jums skųsti šio produkto niekuo - viskas puikiai!


Sudėtis ilgoka ir nors nėra visai žalia, bet aš ją vertinčiau gerai. Akcentuojamos sojos, agurkų ekstraktas ir rožių vanduo paryškinti. Visa sudėtis : vanduo, valiklis, glicerinas, drėkiklis-tirpiklis, valiklis, rišiklis, po jo prasideda naudingi ingredientai - sojų aliejus (minkštiklis, drėkiklis, antioksidantas), saulėgrąžų sėklų aliejus (minkštiklis, kondicionuoja odą, sukuria apsauginį sluoksnį), agurklių sėklų aliejus (antioksidantas), alavijo lapų sultys (drėkina ir ramina), agurko ekstraktas, rožių žiedų vanduo, hidrolizuoti sojų baltymai, rugiagėlių ekstraktas,  rožių žiedų aliejus, ženšenio ir dedešvų ekstraktas - visi tie ingredientai taip pat pasižymi drėkinimu, odos raminamu, gydomuoju poveikiu, kai kurie iš jų antioksidantai. Toliau dvi vitamino E formos ir vitamino A forma, valikliai ir emulsikliai, dar keli drėkikliai, klampumo reguliavimo medžiagos, minkštikliai, konservantai.

Water, Coco-Glucoside, Glycerin, Butylene Glycol, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Xanthan Gum, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Hydrolyzed Soy Protein, Centaurea Cyanus Flower Extract, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Rosa Damascena Flower Oil, Panax Ginseng Root Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Caprylic/Capric Triglyceride, Polymethyl Methacrylate, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Citric Acid, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lecithin, Pentylene Glycol, Caramel, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Didžiausia problema ta, kad prausiklis brangus - 15$ vos už 50ml, arba pilnas dydis 150ml už 38$.  Jo nuoroda Sephoroje čia. Dabar jau galima atsisiųsti ir iš cultbeauty.co.uk. (P.S galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną - tik tam reikia įvesti naują emailą, kuriuo dar nesate prisiregistravę šioje svetainėje).

Apart probleminės kainos ir parsisiuntimo, Fresh Soy Face Cleanser 10 balų. Ir manau, kad idealiai tiktų labai jautriai, pažeistai, ypatingai sausai odai, riebiai, bet dehidratuotai ir apskritai visiems tipams. Jei jums sunkiai sekasi su prausikliais, tikrai rekomenduoju pabandyti šį, pats švelniausias odai ir labiausiai raminantis, kokį bandžiau :)

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)