Legenda / Benefit The POREfessional porų užpildas. Ar vertas vardo?

by - 07:00


Jeigu reikėtų išvardinti oldschool'inius, ankstesniais youtube laikais populiarius produktus, tai man Benefit The Porefessional būtų tikrai vienas iš jų, kartu su Benefit Hoola ir Urban Decay Naked paletėmis. Na jau atrodo ant tiek aptarti, atsibodę, gal net atgyvenę ar morališkai pasenę su tomis pačiomis pakuotėmis ir nieko patobulinto per tiek metų. Na gerai, truputį meluoju, UD savo pirmąją paletę kaip tik nesenai atnaujino, bet visa kita kolkas stovi vietoje, kaip ir Benefit. Šio produkto man net nereikėjo, nes vis dar labai myliu tikrai puikiai poras išblurinantį Dr. Brandt Pores No More, bet po apžvalgos gavau klausimų ar nebandžiau Porefessional, ar gi jis ne geriausias, todėl gyvai Douglas pamačiusi Benefit stendą iš smalsumo nusipirkau ir jį. Juk įdomu palyginti?


Poreffesional yra makiažo bazė, kuri turėtų suteikti odai glotnumo, sumažinti poras bei raukšleles ir padėti makiažui išlikti ilgiau, gali būti naudojamas ir prieš makiažą ir dienos eigoje ant makiažo. Na, iš esmės tai porų filleris, užpildas ir čia jo pagrindinė paskirtis, bet jis kartu ir švelniai matizuoja, tik, kad ilgiau išlieka silikoninis, kelias minutes palieka tą slidžią, riebią plėvelę. Mano oda sausa, tad per visą veidą jo nenaudoju, dedu tik ten, kur ryškiausiai matosi poros, tą rekomenduočiau ir jums.


Porefessional lygiai kaip ir Pores No More turi tą tamsoką, rusvą spalvą, kuri betapšnojant į veidą visiškai pranyksta, tik ant veido ilgiau išlieka slidus ir taip smarkiai neužmatizuoja ir nesugeria riebalų. Net sakyčiau, kad šis labiau tiktų normaliai ir sausai odai, o tas - riebiai. Porefessional taip pat geriau tepti labai nedidelį kiekį ir netrinti, o įtapšnoti į poras su pirštais. 



Mano oda nėra labai tekstūringa ir paskutiniu metu poros bent man atrodo ganėtinai mažos, tad gal ir nesu pats geriausias modelis tokiam produktui, bet šioks toks efektas matosi. Pores No More visgi blurina stipriau ir geriau, pasiemus veidrodėlį ir prisikišus žiūrint į poras matosi ir aišku, kuri pusė patinka labiau, bet jei lyginti iš normalaus atstumo ar su visu makiažu tuomet bent aš skirtumo tarp jų abiejų jau nepastebiu.


Sudėtis pakankamai paprasta didžioji dalis yra daug įvairių silikonų : trys silikonai, antistatikas - minkštiklis, pigmentas, silikonas, minkštiklis ir tuomet konservantas fenoksietanolis. Pagal EU reguliavimus jo leidžiama iki 1% visai sudėčiai, tad už jo einantys ingredientai turėtų užimti dar mažiau : plėvelę sudaranti medžiaga, dažiklis, silikonas, vitaminas E, kvepalai ir dažikliai, rišiklis ir konservantas.

CyclopentasiloxaneDimethiconeDimethicone/Vinyl Dimethicone CrosspolymerIsononyl IsononanoateSilicaDimethicone Crosspolymer, IsododecanePhenoxyethanolPolymethyl MethacrylateTitanium Dioxide (Ci 77891)CyclohexasiloxaneTocopheryl AcetateFragrance (Parfum)MicaIron Oxides (Ci 77492), LimoneneIron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77499)TriethoxycaprylylsilaneBht.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Benefit Porefessional yra trijų skirtingų kiekių ir kainos svyruoja pagal tai, nusipirkti galima Douglas, taip pat parsisiųsti iš asos.comlookfantastic.com, cultbeauty.co.uk. Pagaminta JAV, galioja 12mėn. nuo atidarymo.

Tikrai manau, kad tiek Porefessional tiek Pores No More kiek skirtingai veiktų ant kiekvieno, ypač būtų įdomu pabandyti ant riebios, labai tekstūruotos, porėtos odos. Man jie pakankamai panašūs, tik tiek, kad Dr. Brandt padaro kiek geresnį darbą ir yra agresyvesnis, stipresnis, o taip pat ir labiau matizuojantis. Jei turit kažkurį vieną tai tikrai nereikia bėgti pirkti kito, nors mano favoritas lieka Pores No More, tačiau kai nesinori odos sausinti mieliau renkuosi The Porefessional :)

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤





You May Also Like

0 komentarai (-ų)