Kilig Urban naujiena : Anti Pollution Drėkinamoji veido dulksna

by - 07:00



Jei matėte, lietuviškas ženklas Kilig (prieš tai buvę BIOK, Rasa ir Aras) išleido naują odos priežiūros liniją pavadinimu Urban, kuri skirta veido odai paveiktai oro taršos ir visa siejasi atviromis ryškiai tamsiai mėlynomis pakuotėmis ir neoninio švytinčio efekto spalvų pavadinimais. Ir nors pakuotės kam gražios, kam negražios, bet tikrai išskirtinės ir nesunku jas pamatyti lentynose tarp kitų produktų, tik nieko apie šią liniją nežinodama užmetusi akį laisvai pagalvočiau : „o, nauja vyriška linija“, ir neatkreipčiau daugiau dėmesio. Tai gali būti truputį misleading dėl paprasčiausių stereotipų. Naktinę veido kaukę - gelį ir burbuliuojančią veido kaukę man atsiuntė išbandyti, bet iš šios linijos mane labiausiai suintrigavo Drėkinamoji veido dulksna Misteria, kurią su dar vienu produktu aš nusipirkau, ir iš keturių šios linijos produktų ji mane sužavėjo labiausiai.


Neperrašinėsiu viso aprašymo, jį galite pasiskaityti čia, bet iš esmės ši dulksna tinka visiems odos tipams, tinkama naudoti su makiažu ir be, o jos pagrindinė paskirtis - atgaivinti, drėkinti ir saugoti odą nuo neigiamo oro taršos poveikio. Džiugu, kad tai ne koks prekybinis triukas, visi linijos produktai yra su anti-pollution ingredientu URBALYS®, kurį sudaro propanediolis, vanduo ir kininis citrinvytis. Dulksnoje yra ir kitas ElfaMoist® vadinamas švelnus, bet stiprus drėkiklis, kuris turėtų odą drėkinti net iki 30 valandų. Dar yra hialurono rūgšties, saldynmedžio šaknų ekstraktas.. Žodžiu pagal sudėtį dulksna tikrai turi drėkinančių, raminančių, apsaugančių odą savybių. Tai tokios tokelės teorijoje.

Dulksnos buteliukas nemažas, 100ml, kaip ir MAC Fix+. Nežinau ar jie norėjo padaryti kažką panašaus į jį, bet ši dulksna švelnumu, tuo, kad primena tiesiog vandenį su vitaminais ir drėkina yra panaši. Man labiausiai patiko purkštukas, tikrai nustebino, nes daugumoje pigesnių dulksnų jie būna labai paprasti ir spjaudosi, purškia netolygiai ar stambiais lašais. Tačiau čia super duper, jis tarsi prailginto veikimo, paspaudus tolygiai ir lėtai išpurškia pakankamą kiekį tokios smulkios smulkios dulksnos, bet pakankamai stipriai, tai ji nenusėda tik kaip koks rūkas. Vieno - dviejų papurškimų ant veido sočiai. Suteikia vėsumo, gaivumo jausmo, drėkina, nesugadina makiažo, o jį pagyvina, turi panašių savybių kaip ir fix+, šiek tiek viską sulieja, suintensyvina. Visa Urban linija turi gana įdomų kvapą, nėra labai intensyvus, bet tikrai jaučiamas, toks lyg gaiviai saldus, kaip kokios saldintos  mėtinės arbatos.


Apie sudėtį jau pašnekėjau, tai tik paeiliui išvardinu : vanduo, ElfaMoist® drėkiklis (neradau pakankamai informacijos, kadangi kaip suprantu tai gana naujas ingredientas, bet pagal prielaidas manau, kad saugus), URBALYS®, saldymedžio šaknų ekstraktas, hidrolizuota hialurono rūgštis, akrilato ir silikono kopolimeras - sudaro plėvelę, emulsikliai,konservantai ir kvepalai. 

Aqua, Acetamidoethoxyethanol, PropanediolSchisandra Chinensis Fruit Extract, Dipotassium Glycyrrhizinate, Hydrolized Hyaluronic Acid, Acrylates / Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Laureth-1 Phosphate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNeužtenka informacijos


Įsigyti kolkas mačiau tik Drogas (be nuolaidų 12.99€, su -40% iki 05.05 7.79€), taip pat pigu.lt už 15.91€.

Oro tarša platus terminas, šiuo laikotarpiu lauke ji didelė, bet ir namuose nuolat kepam, verdam, tvarkome su įvairiais valikliais ir kartais nespėjam sužiūrėti visų dulkių. Todėl smagu, kad atsirado tokių naujienų, kurios dėl to odai padeda, tik tiek, kad toks efektas iš karto nepasimato. Ši dulksna iš ketverto Urban naujienų man labiausiai patiko ir prilipo, net lyginant mintyse su kitomis dulksnomis ši puiki ir man atrodo tikrai verta dėmesio. Jei tik traukia tai tikrai bandykit :)

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)