Geriausios paieškose : Jouer Overnight Conditioning & Repairing Lip Mask lūpų kaukė

by - 07:00



Na, kaip turėjote suprasti iš Kiehl's lūpų kaukės apžvalgos, tai nebuvo vienintelė mano bandoma lūpų kaukė ir kaip mažytė serija „geriausios paieškose“ dar turėtų turėti ne vieną tęsinį! Kaip gi žinoti, kuri geriausia, neišbandžius... hmm, gal tikrai ne visų, bet bent jau keletos. Tai šiandien vėl apie nefotogenišką produktą iš Jouer, Overnight Conditioning & Repairing Lip Mask lūpų kaukę.

Pasirodė prekyboje ji tik visai nesenai, rodos vasario gale. Pamačiau kaip naujieną cultbeauty, pora dienų paabejojau, bet vis dėlto nusprendžiau įsigyti ir gerai padariau, nes kaip tik tuo metu visai ją išpirko.


Kaukė ir su dėžute ir tokioje pusiau atspindinčioje rausvoje nude pakuotėje, kuri plastikinė ir išties viena iš didžiausių, lyginant su kitomis lūpų kaukėmis. Į viršų nesusiaurėja ir nėra labai gili, kas man patiko, nes labai patogu priemonę paimti pirštu. Jei įdomu, tai kaukė kaip ir daugelis žada giliai pamaitinti ir atnaujinti lūpas per naktį ar dienos metu, tad jos iš sausų ir sutrūkinėjusių virsta sveikomis, sudrėkintomis, putliomis ir kūdikio švelnumo. Akcentuojama hialurono rūgštis, vynuogių kauliukų aliejus ir E vitaminas, kurie padeda užrakinti drėgmę ir palieka lūpas švelnias, lygias ir glotnias. 


Kaukė baltutėlė ir pradedant naudoti išlenda toks lengvas kaukės švytėjimas indelyje, tekstūra laabai balzaminė, švelni ir itin minkšta. Galima net pavadinti tižia, vengčiau palikinėti karštoje vietoje. Man asmeniškai nelabai yra skirtumas ar kaukė kieta ar minkšta, svarbu, kad gerai išsisklaidytų ant lūpų ir jaustusi poveikis. O čia jis tikrai yra! Aišku, daug kas priklauso nuo to kas jums patinka, tai gal ir ši kaukė patiks ne visoms, nes ji sunkesnė, iš riebesnių, nėra tokia slidi, ne aliejinė, kad suglaudus lūpas galima būtų jas be jokios trinties slankioti. Ji nėra nei lipni nei klampi, bet ant lūpų išlieka ilgai, ne taip lengvai persiduoda ant kitų paviršių. Aš va, kažko tokio ir ieškojau. Tas jausmas šiek tiek primena MAC lūpų blizgius. Beje, ar minėjau, kad ši kaukė įvardinta kaip vanilla? Kolkas ji vienintėlė Jouer asortimente, bet dėl to užvardinimo susidaro įspūdis, kad galbūt ateityje išleis ir kitų kvapų/skonių. Kvapas tikrai vanilės, bet labai lengvas ir ne per saldus, o skonio neturi jokio, nėra karti.


Na ir svarbiausia dalis - tai kaip gi veikia lūpas? Dėl tų aspektų, kuriuos prieš tai išvardinau kaukė ilgai geriasi į lūpas, tikrai išgelbėja nuo sausumo, padaro jas žymiai švelnesnes ir minkštesnes, natūraliai putlesnes. Ypač puikiai suveikia paliekant kokiam pusvalandžiui ar valandai, dėl to super gerai užsitepti prieš dažantis ir taip paruošti lūpas lūpų dažams! Su naktiniu naudojimu truputį sunkiau, nes jei ir užsitepu po 8 valandų dažnai atsikeliu jau sausokomis lūpomis. Gal per ilgas laiko tarpas ar kur į pagalvę miegodama nusitrinu, nes vėl gi, jei pabundu valanda prieš kėlimąsi ir patepu lūpas, tai prabundu su dešimtbalėm, būna lygios, glotnios ir visi išsausėjimai, šerpetojimai būna išgaravę.


Kaip jau rašiau, dėl kaukės iš pradžių abejojau ir to priežastis buvo sudėtis. Į akis iš pat pradžių krito populiariusis konservantas fenoksietanolis, poto - mikrokristalinis vaškas, kuris yra iš naftos, o kaip žinot, ingredientų iš naftos aš privengiu, ypač paraffinum liquidum. Vis gi pagooglinus mikrokristalinis vaškas man pasirodė mažesnis baubas, o svarbiausia, kad naudodama balzamą nesijaučiu lyg darydama sau blogą, naudoti man malonu ir tai darau noriai, kas yra svarbiausia. Bet kiekvienas mes skirtingas, tad jūs pasižiūrėkite į sudėtį iš savo prizmės :

minkštiklis, mikrokristalinis vaškas, emulsiklis, rišiklis, minkštikliai, taukmedžių sviestas, konservantas fenoksietanolis, jis ir kiti likę už jo turėtų būti sudėtyje 1% ar mažiau : kvapiklis, minkštiklis, jojobos bei vynuogių kauliukų aliejai, E vitaminas, drėkikliai, vanduo, standinamoji medžiaga, ricinos aliejus, hialurono rūgštis, hidrintas ricinos aliejus ir konservantas.

Diisostearyl Malate, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax/Cire Microcristalline, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Polybutene, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire de Candelilla, Ethylhexyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, PhenoxyethanolAroma/Flavor, Hydroxystearic/Linolenic/Linoleic Polyglycerides, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Isopropyl Palmitate, Lecithin, Aqua/Water/Eau, Swertia Chirata Extract, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Benzoate.


SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



Kaukės kiekis 20g ir tai yra daug, pavyzdžiui, prieš tai apžvelgtos Kiehl's lūpų kaukės kiekis tik 8g, o kaina dar didesnė. Tai paskaičiuokit :) Jouer lūpų kaukę už 19€ galima atsisiųsti iš beautybay.com (nemokamas neregistruotas siuntimas nuo 25€, ateina paštu per 10-30 dienų) ir cultbeauty.co.uk (nemokamas sekamas siuntimas per kurjerį nuo 40£, pristato į namus per 5-12 dienų). Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!  Pagaminta JAV.

Na, žinokit, man Jouer lūpų kaukė pasiteisino. Išties, geriausia iš tų ką dabar turiu ir man labai patinka! Jei dar tik sudėtį pakoreguotų į gerąją - natūralesnę pusę, tai išvis būtų nuostabu. Tik pirštai jau knietėjo ir prasidariau žymiąją Laneige, kolkas man jos atrodo labai panašios, bet bus matyt kuri poto pakils į viršų. :) O kokia jūsų favoritė?

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)