Apie La Roche - Posay Toleriane veido prausiklį

by - 07:00


Žinau, kad ne #firstworldproblems, bet rasti patinkantį ir tinkantį odai veido prausiklį yra ne taip jau ir paprasta. Tai sausina, tai graužia akis, tai makiažo nevalo, tai prasta sudėtis, o kur dar aukštos kainos arba išvis sunku rasti įsigyti ar komplikuota parsisiųsti. Mano šiandieninis apžvalgos objektas irgi ne viskuo tobulas, bet vertas dėmesio, jei tik kažko panašaus ieškote :) 

La Roche-Posay Toleriane yra odą puoselėjantis prausiklis, kuris sumažina odos diskomfortą ir sausumą. Sudėtyje yra reikalingos valomosios medžiagos su kokobetainu, galinčios pašalinti makiažą, suderintos su niacinamidu, keramidais ir pantenoliu, kurie padeda išlaikyti sveiką odos apsauginį barjerą. Su raminamuoju ir apsauginiu La Roche-Posay terminiu šaltinio vandeniu. Naudojimas : šlapiomis rankomis patrinkite Toleriane prausiklį ir palaukite, kol suputos. Tepkite ant veido, venkite tepti akių sritį. Švelniais judesiais masažuokite veidą, nuskalaukite ir švelniai nusausinkite. 


Prausiklis baltas, kreminis ir bekvapis. Išties, rašo, kad gali pašalinti makiažą, bet vengti akių srities, tai aš pagrinde jį ir tenaudoju dienomis be makiažo. Kai jau prausiu veidą su makiažu, tai norisi, kad prausiklis ir akis nuvalytų, bet šis ir su veido makiažu pilnai nesusitvarko, šluostant veidą su baltu rankšluosčiu persiduoda pudros likučių. Bet dienomis be makiažo tai superb. Kas man patiko tai, kad prausiklis tooks kreminis, kad jį tepant ant veido atrodo lyg tepčiausi riebesnį veido kremą, bet pasiskirsto labai lengvai ir itin švelnus, neputojantis, priminė mano išgirtą iš Fresh, tik šis toks paprastesnis. Priminsiu, kad mano oda sausa ir šis jos dar labiau neišsausina. Bet kaip anksčiau minėjau, su kažkuo buvau susigadinusi odą ir net nusiplovus veidą vien vandeniu man buvo žiaurus graužimas, taip pat ir po prausiklio, tai turbūt oda buvo tokia pažeista ir jautri, kad reagavo į viską. Todėl pažeistai ir labai jautriai odai gal vis gi La Roche-Posay nebus geriausias variantas, nors jis ir švelnus.


Sugalvojau šį prausiklį išbandyti, nes mane sudomino sudėtis. Galbūt esate girdėję apie keramidus, kurie yra pagrindinė ir esminė mūsų odos apsauginio barjero sudedamoji dalis, jie sulaiko drėgmę odoje, atlieka svarbų vaidmenį odos atsinaujinimo procesuose ir t.t. Deja, pažeidus odos apsauginį sluoksnį jei taip greitai neatsistato, o ir su amžiumi jų kiekis mažėja, todėl keramidų turinčios priemonės odai labai naudingos, nes palaipsniui pildo jų trūkumą, daro odą elastingesnę, drėgnesnę, prevencijuoja raukšles, padeda atstatyti pažeistą odos apsauginį barjerą ir daaar daug visko. Tačiau tokias priemones gana sunku rasti, nes reikia nagrinėtis sudėtis, kurios kartais nors ir turi keramidų, bet dažnai nuvilia.. nes slepia parabenus ar dar kokias nesąmones. O šio prausiklio sudėtis man visai patiko, jame dar yra ir E, B3 ir B5 vitaminų, kurie lygina, šviesina odą.

Aqua / Water, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Propylene Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polysorbate 60, Ceramide Np, Niacinamide, Sodium Chloride, Coco-Betaine, Disodium Edta, Caprylyl Glycol, Panthenol, T-Butyl Alcohol, Tocopherol (vanduo, drėkinantis glicerinas, rišiklis, tirpiklis (iš naftos), emulsikliai, keramidas, niacinamidas (vitaminas B3), druska, valiklis, konservantas, minkštiklis, pantenolis (provitaminas B5), tirpiklis, vitaminas E)

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



Maniškio prausiklio kiekis 200ml, galioja 12mėn. nuo atidarymo, kaina būna apie 15€. Ieškokite vaistinėse, taip pat lookfantastic.com (150ml 11.95€).


Man labiausiai patiko prausiklio švelnumas, kremiškumas, sudėtis ir tai, kad jis bekvapis. Minusas, kad tai nebus puikus makiažo valiklis, nebent praustis dukart ar nusivalyti veidą drėgnomis servetėlėmis/miceliniu prieš naudojant prausiklį. Toleriane, kaip minėjau, ne viskuo tobulas, bet vertas dėmesio, jei tik kažko panašaus jums reikia :)

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)