Huda Beauty Warm Brown Obsessions šešėlių paletės apžvalga

by - 07:00


Oi, praeitą savaitgalį tiesiog binge watch pirmą kartą pražiūrėjau Younger serialo penkis sezonus, nes mane užpuolė baisios menesinės ir galvos skausmai, kas visai nebuvo fun. Bet serialas koks fainas! Šiuolaikiškas, truputį savotiškas, bet nenuobodus, ne šlektas ir įtraukiantis. O, kad jau viską pražiūrėjau ir laukiu naujų serijų pagaliau sėdu apie ką nors papasakot. Gal jau prieš gerus pusantrų metų Huda Beauty išleido keturias skirtingų spalvų šešėlių paletes Obsessions -  Electric, Smokey, Mauve ir Warm Brown. Ar pirkote kurią nors? Aš tai ne, bet nesenai pas mane atkeliavo Warm Brown paletė, ir nors ji šiuo metu nėra labai mano kolorito, bet taip senai apie kosmetiką kalbėjau, kad pagalvojau - būtinai turiu apžvelgti!


Visos šios serijos šešėlių paletės labai mažiukės, tokios on the go, lengvai telpančios į rankinę - vos 8x8cm. Tačiau nevertėtų apsigauti ties šėšėlių kiekiu - jų čia 1.1g, tiek pat kiek ir kitose Huda Beauty paletėse arba net beveik du kart daugiau nei ABH paletėse, tiesiog viskas labai suspausta. Paletė iš kieto kartono, su veidrodžiu, užsidaro magnetu. Joje devynetukas šešėlių, bet tarp jų tik vienas blizgus, likę aštuoni visiškai matiniai.


Šešėliai liečiant labai švelnūs, bet nėra per daug kreminiai. Pigmentacija gera, bet ne per didelė, nėra tokie šešėliai, su kuriais sunku dirbti, nes baisu padauginti. Labai ryškus skirtumas man pasimatė juos naudojant ant pliko voko ir naudojant šešėlių pagrindą - kaip pagrindą aš vis dar naudoju MAC Paint Pot. Be nieko šešėliai nepersiduoda taip pigmentuotai ir likę tarsi nusisklaidyti, o su baze dengiasi daug ryškiau, sklaidosi be priekaištų, lengvai ir lygiai, labai buildable. Nustebino, tai kad dažantis nepastebėjau visiškai jokio byrėjimo, net nuo tamsesnių spalvų. Kažkaip su šiais šešėliais naudojant bazę neįprastai lengva dirbti, o ir spalvos ant vokų persiduoda daugiau basic nei, kad atrodo paletėje. Žinoma, beveik visos jos šiltos, bet tikrai įmanoma susikurti ir ne oranžinį makiažą. Nuotraukoje viena pusė dengta pirštu, kita plokščiu šepetėliu, tik po vieną perbraukimą.


Matinių ir blizgaus šešėlio sudėtys išvardintos atskirai, bet skiriasi tik ingredientų išsidėstymu. Sudėtys gana paprastos - dažikliai, pigmentai, talkas, žėrutis, silikonai, įvairūs minkštikliai ir po kelis konservantus. ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

MATTE: Talc, Mica, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Silica, Phenyl Trimethicone, Tridecyl Trimellitate, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Capryl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. May contain (+/-): CI 77891 [Titanium Dioxide], CI 77491 [Iron Oxides], CI 77492 [Iron Oxides], CI 77499 [Iron Oxides], CI 16035 [Red 40 Lake], CI 19140 [Yellow 5 Lake], CI 42090 [Blue 1 Lake] | FOIL: Mica, Phenyl Trimethicone, Tridecyl Trimellitate, Talc, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 77491 [Iron Oxides], CI 77492 [Iron Oxides], CI 16035 [Red 40 Lake], CI 19140 [Yellow 5 Lake], CI 77499 [Iron Oxides], CI 42090 [Blue 1 Lake]

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



Paletės rašomas galiojimas 12 mėnesių nuo atidarymo. Ją galima rasti cultbeauty.co.uk už 25£, šiuo metu kaip tik nemokamas siuntimas visiems Huda Beauty produktams. Taip pat vis dar galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida krepšeliui perkant už £50 ir dar papildomai dar gauti dovaną, tik reikia įrašyti naują emailą, kuriuo anksčiau čia dar nepirkote. 

Grįžtant prie paletės - man ji išties smagi. Kompaktiška ir gana kokybiška, visai einamų spalvų, tik, žinoma, daug labiau matinių spalvų mylėtojoms. Bet šių palečių iš viso šešios -  jos tarpusavyje neturėtų smarkiai skirtis kokybe, tad galima išsirinkti tą, kurios spalvos jums reikalingiausios :)


♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤







You May Also Like

0 komentarai (-ų)