Anastasia Beverly Hills - Modern Renaissance šešėlių paletės apžvalga

by - 00:41


Turbūt nėra nei vieno kosmetikos mylėtojo negirdėjusio apie Anastasia Beverly Hills (ABH) , tai dar 1997 metais rumunės imigrantės Anastasijos Soere įkurta kompanija JAV, kuri tuo buvo specializuota tik į antakiams skirtus produktus. Šiandien ABH vadina save globaliniu prekės ženklu, nes yra pardavinėjama daugelyje pasaulio šalių, nebeapsiriboja tik produkcija antakiams ir yra vienas iš populiariausių grožio industrijos puslapių Instagram.

Šiandien noriu pasidalinti apžvalga apie vieną iš šiuo metu populiariausių ABH produktų - Modern Renaissance šešėlių paletę. Greičiausiai ją teko jau VISUR matyti, greitai išpopuliarėjusi paletė daug kam 2016 metais tapo favoritu, taip pat ir man. Tik jai atsiradus krito į akį, tačiau nesenai buvau įsigijusi iš pažiūros panašią Morphe 35O, bet po kelių mėnesių niekaip nesiliaujančių liaupsių šiai paletei nusprendžiau išbandyti ir pati.






Pati paletė su šviesiai rožiniu - alyviniu viršeliu, kuris skirtingai nuo daugumos kitų šešėlių yra ganėtinai neįprastas dėl medžiagos, primena baldų gobeleną, tik labai lengvai ir greitai tepasi, veliasi ir apskritai purvinasi. Pati paletė kieto kartono, turi pakankamai normalaus dydžio veidrodį, užsidaro magnetu. Taip pat yra pridedamas nedidelis abipusis ABH šepetėlis, kurio viena pusė plokščia, skirta uždėti produktui ant voko, kita - puri, skirta išsklaidymui. Išsklaidymo šepetėlis kiek šiurkštokas ir kiek per tiesiai nukirptas, tikrai nėra pats geriausias mano bandytas šepetėlis, bet naudoti galima.


Svarbiausia dalis - patys šešėliai, jų yra 14. Paletė yra gana matinė - 11 matinių spalvų, 2 blizgios ir 1 satininė spalva. Swatch'ai daryti su aukščiau rodytu ABH šepetėliu (plokščia dalimi).





Tempera - šviesi gelsva matinė spalva
Golden Ochre - rudai geltona matinė spalva
Vermeer - baltai rausva blizgi/metališka spalva
Buon Fresco - pilkšva levandų matinė spalva
Antique Bronze - šokolado rudumo spalva su bordo atspalviu ir lengvu blizgesiu, satininė spalva
Love Letter - ryški aviečių matinė spalva
Cyprus Umber - juodojo šokolado, matinė spalva

Raw Sienna - neutralini gintarinė matinė spalva
Burnt Orange - šilta oranžinė spalva, matinė
Primavera - blizgi šampaninė spalva
Red Ochre - plytų raudona, matinė spalva
Venetian Red - sodri raudonai avietinė matinė spalva
Warm Taupe - rudai pilka, matinė spalva
Realgar - ryški plytų į oranžinę spalva, matinė.






Visos spalvos šepetėliu imtos po du kartus. Ar jūs matot, kaip tolygiai spalvos pasidengę? Tai tikrai vieni iš mažumos šešėlių, kurie dengiasi labai lygiai, yra be galo minkšti ir švelnūs, kreminiai. Tiesa, imant juos su šepetėliu nemažai šešėlio pabyra, tad labai svarbu šepetėlį kiek pakratyti, kad tas perteklius nubyrėtų. Pigmentacija yra superinė, spalvos labai ryškios, norint nepadauginti tamsesnes spalvas reikia vos vos paliesti su šepetėliu - kitaip galima ant akių vokų pasidaryti blyną. Čia ir pliusas, bet kartu ir minusas, nes dirbti su ja reikia labai atsargiai ir netgi sakyčiau sunku (bent man) pasidaryti lengvą, dieninį makiažą, nes šešėliai tokie pigmentuoti, kad dažniausiai viskas pasibaigia su plytinio raudonumo smokey eye. Dėl sklaidymosi ant akių taip pat galiu tvirtai pasakyti, kad tai tie šešėliai, kurie beveik nereikalauja pastangų blendinant, nes dengiasi labai gražiai ir lygiai. 






Kiekvieno šešėlio sudėtis įvardijama atskirai ir neženkliai skiriasi ingredientais arba jų vietomis. Ši paletė be talko(
!!), kurį aš vadinu pigiąją šešėlių sudėdamąja dalimi, tad labai džiaugiuosi, kad jo čia nėra. Sudėtis iš tiesų nebloga, daug įvairiausių silikonų, dėl kurių, mano manymu šešėliai ir sklaidosi ir dengiasi labai lygiai, žodžiu nieko kenksmingo, išskyrus gale sėdintį fenoksietanolį, kuris yra šiuo metu labai populiarus konservantas. Paletėje nėra parabenų, ftalatų ir sulfatų. ABH kompanija ant gyvūnų netestuoja. Mane nustebinęs dalykas - paletės galiojimo laikas, TIK 6 mėnesiai nuo atidarymo, kas gali sunaudoti taip greitai tiek šešėlių?? Dauguma šešėlių galioja 12, 24, o kai kurie ir 36 mėnesius, pavyzdžiui mano aprašyta Zoeva paletė, kuri taip pat yra be parabenų. Tad man kyla labai didelis klausimas, kodėl galiojimas toks trumpas? Atsakymo į šitą klausimą neradau. Iš pradžių galvojau, kad dėl tokio kiekio silikonų, tačiau net įvairūs silikoniniai makiažo primeriai galioja ilgiau, o paletėje dar yra ir konservantas, kuris turėtų kuo ilgiau išlaikyti „šviežią“. Todėl linkčiau prie to, kad tai greičiausiai yra prekybinis triukas, nes nematau nieko tokio, dėl ko paletė galiotų taip trumpai.

Vienas šešėlis šioje paletėje sveria 0.02oz, kas lygu ~0.57gr. Palyginimui - MAC 1,3g, Makeup Geek 1,8g, Zoeva 1,5g, Morphe 1,6g, Tarte - 1,5g. Pati paletė pagaminta JAV, dvipusis šepetėlis pagamintas „PRC“ (People's Republic of China) , Kinijoje.

Jos kaina svyruoja nuo šalies, kurioje perkama. Aš ją parsisiunčiau iš Anglijos puslapio cultbeauty.co.uk ir ji kainavo 41 svarą. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną! Kitas Anglijos puslapis, kuriame ši paletė pardavime yra, tai - beautybay.com. Abu šie puslapiai į Lietuvą siunčia ir jokie pvm ar muito mokesčiai iš jų perkant taikomi nebus :) 


ABH Modern Renaissance - tikrai labai šiltų ir ryškių spalvų paletė tiks ne visoms, nes spalvos yra skonio reikalas, tačiau toms, kurioms jos patinka ir dėl kažko abejojat labai siūlyčiau ją įsigyti, nes ji greitai taps pačia geriausia ir mylimiausia jūsų palete dėl savo puikios kokybės ir daug pastangų nereikalaujančių šešėlių išsisklaidymo :)



Besame

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Sveika! Jau praėjo daug laiko po šios paletės išleidimo, bet man vis dar nepraėjo noras ją nusipirkti. Vis dar rekomenduotum ar yra kita paletė, panašių spalvų, kuri patinka labiau?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, ABH ir lieka ABH su dizainu, vardu ir t.t. :) Bet bene identiška Wet n Wild Rose in the air paletė. Spalvų lyg ir dviem mažiau, bet kitos nesiskiria ir aš dažantis akis nematau skirtumų. Yra bloge pas mane jų palyginimas :)

      Panaikinti
    2. Domėjausi WnW, bet norisi pirkti visgi 'pilnesnį' variantą su visomis spalvomis (tuo labiau, kad Vermeer ir Venetian Red man labai gražios, o jų WnW nėra). Be to, perku ne vien dėl spalvų, bet ir dėl paties potyrio: sklaidymosi lengvumo, pigmentacijos, paletės dizaino (kad būtų veidrodis man svarbu). Deja, WnW mano gyvenamoj šaly apie dvidešimt eurų, tai kažkaip jau tada geriau dvigubai daugiau sumokėt, bet gaut viską. :) Ačiū!

      Panaikinti
    3. Oi tada jūsų atveju tikrai geriau ABH :)

      Panaikinti