Morphe 35O - O Yes ar O No ?

by - 00:12





Neseniai aprašiau savo turimus Morphe šepetėlius, o dabar - noriu pristatyti vieną iš perkamiausių ir turbūt žinomiausių Morphe šešėlių palečių - 35O. Pasirodžiusi dar 2015 metais ir lyg šiol „always out of stock“ (visada išparduota). Na, bent UK kosmetikos parduotuvių puslapiuose pasirodo tik kaip jaunas mėnulis, pagauti ją galima tik kartą per du ar tris mėnesius, nes nedažnai atveža ir ji labai greitai išparduodama.. Džiaugiuosi, kad ji pas mane yra jau nuo liepos mėnesio, tad per beveik pusė metų naudojimo nuomonę apie ją tikrai turiu.

35O - „35 color nature glow eyeshadow palette“ susideda iš 35 spalvų : 22 matinių ir 13 blizgių (kelios turi tik neintensyvų blizgėjimą). Apie kiekvieną spalvą atskirai tikrai nekalbėsiu, nes jų yra  pakankamai daug, tačiau paletė labai universali, yra tiek šalto tono rudai pilkų spalvų tiek ryškių, be galo šiltų spalvų. Kaip patys Morphe teigia, spalvų pasirinkimas toks didelis, kad to paties akių makiažo du kartus darytis nereikės :)) Mano paletė jau kiek panaudota, tad nebeatrodo kaip nauja, bet grožėtis vis dar galima :)













Turbūt įdomiausia dalis - swatch'ai. Jiems daryti naudojau Morphe M214 šepetėlį. Kodėl nenaudojau pirštų? Dėl to, kad tai nėra tikslu. Dažna manau pastebite, kad imant pirštu pigmentacija būna žymiai geresnė, negu imant šepetėliu, tačiau dažniausiai šešėlius aplikuojame juk šepetėliais. Tarp spalvų pakeitimų šepetėlį išvaliau MAC šepetėlių valikliu.

Štai kaip visos spalvos atrodo paletėje ir paswatch'intos (tik po vieną braukimą šepetėliu) :



Atskirai :
Pirma eilė : ↑ be blykstės, ↓ su blykste

Antra eilė, ↑ be blykstės, ↓ su blykste

Trečia eilė, ↑ be blykstės, ↓ su blykste



Ketvirta eilė, ↑ be blykstės, ↓ su blykste



Penkta eilė, ↑ be blykstės, ↓ su blykste



Morphe 35O tikrai yra viena iš tų palečių, kurioje labai panašių spalvų yra nemažai, ypač dvi apatinės eilės su rudomis spalvomis - visos tarpusavyje gan panašios, tiesa vienos rudesnės ir šiltesnės, kitos pilkesnės, šaltesnės. Pigmentaciją įvardinčiau kaip tikrai gerą, net ir pačios šviesiausios spalvos ant voko tikrai persiduoda puikiai, kai kurių šviesesnių swatch'uose nelabai matosi, dėl to, kad spalva labai panaši į odos spalvą ir tiesiog pranyksta. Šešėlius apibūdinčiau kaip vidutiniškai birius, šiek tiek pabyra, bet tik tiek. Išsilaiko puikiai, tiesa, be šešėlių pagrindo jų naudojusi nesu. Vienintelis priekabis - dvi paskutinės eilės, ypač rudos spalvos, didžioji jų dauguma šiek tiek netolygiai dengiasi, tačiau įdedant darbo ir gerai išsklaidant ant vokų ta problema pradingsta. Smarkiai blizgios spalvos yra puikios, labai kreminės,  kaip sviestukas, todėl su pirštu dengiasi žyyymiai geriau, tad tą ir rekomenduočiau.



Šešėlių sudėtis pakankamai paprasta, bet neblizga. Pirmas ingredientas, talkas - yra pigiausia ir paprasčiausia birių produktų sudedamoji dalis. Mineralinio aliejaus daugelis kosmetikos gamintojų taip pat bando atsikratyti, realiai nėra įrodytas kaip kenkiantis ingredientas, tačiau gaunamas iš naftos. Ir žinoma pabaigoje nedidelė puokštė parabenų. 



Vienas šešėlis šioje paletėje sveria 1,6g. Palyginimui - MAC 1,3g, Makeup Geek 1,8g, Zoeva 1,5g.

Paletės kaina ~22 eurai oficialioje morphebrushes.com svetainėje, UK puslapiuose ši paletė kainuoja apie 27 eurus. Paletę sudaro 35 šešėliai, tad vieno kaina apytiksliai gaunasi 0,77 centai!!! 

Mano nuomone ši paletė yra tikrai O Yes ir must have visoms žemiškų spalvų mėgėjoms, išskyrus natūralios kosmetikos mylėtojas ( dėl sudėties ) . Nors pakuotė ir nėra pati gražiausia, paletė pagaminta Kinijoje, bet jos kokybė yra išties stebinanti. Pasakysiu atvirai, tikrai ne visos kitos šešėlių paletės taip gerai imasi šepetėliu, o būna ir taip, kad nuo vieno perbraukimo ant odos nieko nesimato. Kaina taip pat labai prieinama, dėl to visiškai nesistebiu dėl jos masinio pirkimo. Tai yra viena iš tų palečių, kurią sudaužius ar netikėtai jai pradingus be abejonės pirkčiau dar kartą, kurį laiką, tai buvo vienintelė mano naudojama paletė ir paletė, su kuria visur keliavau, nes ji yra tvirta ir saugi kelionėms.

Jeigu susigundėte ir jūs, štai nuorodos kur ją galima įsigyti :
Morphebrushes (JAV)
Beautybay (UK)
Cultbeauty (UK)



                                                                                                                                 Besame 






You May Also Like

0 komentarai (-ų)