Maskuokliai : Nars vs Urban Decay vs Mac

by - 18:31




Turbūt nesuklysčiau pasakiusi, kad šioje nuotraukoje yra vieni iš populiariausių maskuoklių, naudojami ne tik vizažistų, bet išgirti ir daugumos kosmetikos megėjų. Tačiau dažnai kyla klausimų - ar verta juos pirkti? O kuris geriausias? Kuris labiausiai man tiktų? Kuo jie skiriasi? Štai visa informacija apie visus tris vienoje vietoje :)


Nars Radiant Creamy Concealer




Nars tai vienintelis maskuoklis iš šios trijulės, kurio dar negalime įsigyti Lietuvoje, tačiau yra ne vienas puslapis, iš kurio labai paprastai galime jį parsisiųsti (nuorodos bus apačioje). Aš turiu pačią šviesiausią spalvą - Chantilly. Pati pakuotė yra storo plastiko, o juodas atsukamas viršus yra matinis, tarsi dengtas guma, malonus liesti ir minkštokas. Šis maskuoklis turi visiškai standartinį doe-foot aplikatorių. Produkto kiekis 6ml. Šio maskuoklio galiojimo laikas nuo atidarymo net 24 mėnesiai. Kaina be nuolaidų apie 26-30 eurų.



Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer




Urban Decay produkciją jau galime įsigyti kai kuriose Douglas parduotuvėse ar internetu iš Douglas puslapio, taip pat yra nemažai ir užsienio svetainių, iš kurių galime parsisiųsti jį į Lietuvą. Šio maskuoklio tubelė taip pat iš kieto plastiko, yra pakankamai apvali ir mažesnė už Nars maskuoklį, produkto čia gauname 5ml. Urban Decay maskuoklis taip pat turi išsukamą aplikatorių, tačiau aplikatorius panašesnis į kempinėlę, plokščias ir labai minkštas. Mano turima spalva Light Warm - trečia pagal šviesumą. Šis maskuoklis galioja 9 mėnesius nuo atidarymo. Kaina be nuolaidų 22-24 eurai.




MAC Pro Longwear Concealer



MAC produkcija taip pat jau keleta metų prieinama mums Lietuvoje Douglas parduotuvėse, o nesenai ir internetu Douglas svetainėje. Mac Pro Longwear maskuoklis yra stikliniame buteliuke ir yra išspaudžiamas dozatoriumi, šio produkto yra 9ml, tad tai didžiausias gaunamas kiekis iš visų trijų maskuoklių. Maniškė spalva yra NC15, tai šviesiausia asortimento spalva su šiek tiek gelsvo atspalvio. Problema - tiek buteliukas, tiek dozatorius, nes stiklinė pakuotė numetus gali sudužti, o dėl dozatoriaus labai sunku išsispausti reikiamą kiekį, nes dažniausiai visada būna per daug. Jo galiojimo laikas pakankamai trumpas - 6 mėnesiai nuo atidarymo. Kaina 20-22 eurai be nuolaidų.




Štai taip visi atrodo paswatchinti ant rankos. Kalbant apie spalvas, akivaizdu, kad Nars Chantilly maskuoklis yra pats šviesiausias ir man netgi kiek šviesokas naudoti net iššviesinimui, tačiau visiškoms baltaodėms tai turėtų būti tobulas maskuoklis, nes net lyginant su šviesiausia MAC spalva Nars yra žymiai šviesesnė. Urban Decay iš šios trijulės yra geltoniausias.


Formulės 

Nars maskuoklis yra labai tirštas, kreminės, švelnios konsistencijos, turi didelį maskavimą. Sklaidosi labai lengvai, visiškai nesausina ir pakankamai greitai džiūna ir rodos užtvirtina pats save. Netgi po paakiais užtepus šio maskuoklio aš galiu jo nefiksuoti jokia biria ar kompaktine pudra ir jis visai nesubėga ir išsilaiko visą dieną. Tai tikrai ganėtinai sunkus maskuoklis, kuris išdžiuvęs yra ne pilnai matinis. Turi lengvą, neįkyrų kvapą, kurio visai nesijaučia tepant produktą.

Urban Decay maskuoklis taip pat yra labai kreminis, bet ne toks tirštas kaip Nars, skystesnis. Jį išsklaidyti labai lengva, nes jis pradeda tarsi tirpti, lietis su oda ir yra labai labai lengvas konsistencijos prasme ir švelnus kaip šilkas, tačiau labai greitai naudojasi. Dėl maskavimo - teigčiau, kad jis maskuoja truputį geriau nei vidutiniškai, nes tiek paraudimų tiek tamsių paakių pilnai nepaslėpia, nebent dėti ne vieną sluoksnį. Šis maskuoklis vos vos sausina, tačiau bent aš susiduriu su kita problema - nors maskuoklio aprašyme teigiama, kad jis niekada nesubėga į smulkias raukšleles, čia aš teigčiau priešingai, iš visų trijų jis man subėga labiausiai ir labiausiai išryškina odos tekstūrą. Turi gan stiprų kvapą, tačiau tepant jis dingsta.

MAC maskuoklis yra skysčiausios, runny formulės ir visai ne kreminis. Sklaidosi lengvai, maskavimas pakankamai geras, tačiau Nars maskuoklis maskuoja smarkiau. Apart anksčiau minėtų nepatogumų dėl pakuotės kita jo problema yra sausinimas. Ilgainiui naudojat ar net ir po dienos jis išsausina odą, tai ypač jaučiasi paakiuose. Linkęs šiek tiek subėgti į raukšleles, net ir užtvirtinus. Turi gan stiproką kvapą, panašų į Urban Decay maskuoklio, bet pasidažius kvapas pranyksta. 

Norėdama parodyti maskavimą padariau maskavimo testą. Ant rankos daug maž vienodai stengiausi papaišyti savo patikimo Anastasia Beverly Hills antakiams skirto gelio, kuris nudžiuvęs nejuda iš vietos. Nežinau kodėl pasirinkau tokį papaišymą, kokios širdelės būtų buvę mieliau, bet esmės nekeičia. Užtepus ir išsklaidžius po panašų kiekį maskuoklio manau aiškiai matosi maskavimo galimybės - nugalėtojas man čia Nars maskuoklis, o Mac su Urban Decay maskavimas atrodo panašus, gal Mac užmaskavo vos smarkiau. 



Apibendrinant mano išvados būtų tokios :

Nars maskuoklį rekomenduočiau tikrai visoms norinčioms stipraus maskavimo, net nepaisant odos tipo, nes drįsčiau sakyti, kad jis tiks tikrai visoms. Jis nesausina, nors jis ir brangiausias ir jo kiekis mažiausias vis dėlto yra tirštas ir didelio maskavimo, tad ir sunaudojamas kiekis bus mažesnis ir produkto užteks ilgam nepaisant pakankamai nedidelio kiekio, o ir sunaudosit tikrai dar nepasibaigus 24mėn. galiojimui. Jis mano favoritas!

Urban Decay maskuoklį rekomenduočiau tik toms, kurios nori vidutinio maskavimo ir neturi ryškios tekstūros zonose, kurioms reikia maskavimo, nes šis maskuoklis gali nepaslėpti, o išryškinti, tas pats ir dėl raukšlelių, nors gamintojas teigia priešingai. Kaip minėjau, jo sausinimas yra labai minimalus, tad tiks net ir sausiaodėms.

Mac maskuoklio nerekomenduočiau merginoms, turinčioms sausų odos plotų ar sausėti linkusius paakius, nes šis maskuoklis kaip minėjau tikrai sausina. Taip pat dėl kiekio (9ml) naudojant tik ant savęs per tokį trumpą galiojimo laiką kaip 6 mėnesius produktą sunaudoti yra pakankamai sudėtinga. Nepaisant to, jo kaina mažiausia iš šių trijų, o kiekis didžiausias. 



Nuorodos :

Nars
lookfantastic.com (nemokamas siuntimas į Lietuvą)
asos.com (nemokamas siuntimas į Lietuvą nuo 30eur)

Urban Decay
feelunique.com (nemokamas siuntimas į Lietuvą nuo 40eur), einant per šią nuorodą gausite 10 svarų nuolaidą pirkinių krepšeliui :)

Mac
Besame 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)