Estée Lauder Sumptuous Knockout rinkinys : nokautuojantys produktai ar perspausta reklama?

by - 20:02


Estée Lauder tikrai visiems girdėta kompanija gigantė, susipirkusi didelę dalį mano mylimų brand'ų kaip Becca, Too Faced, MAC, Smashbox, Clinique ir dar begales kitų, tačiau pačia Estée Lauder produkcija niekuomet labai nesidomėjau, galbūt todėl, kad tai pakankamai brangi kosmetika ir didžioji jos dalis yra skirta brandesnei odai. Prieš kurį laiką gavau dovanų šį Estée Lauder Sumptuous Knockout rinkinį (33,95€ Douglas.lt), kurį sudaro blakstienų tušas, blakstienų tušo bazė bei antakių želė, tačiau žiūrėjau kiek skeptiškai, nes ankstesnė patirtis su kitu Estée Lauder blakstienų tušu baigėsi alergine reakcija.


Pats rinkinys yra pakankamai didelėje baltai juodoje dėžutėje, kurios šonai tiesiog nusistumia į šonus ir viduje, raudonam fone slepiasi trys minėtos priemonės. Norėdama įnešti šiek tiek daugiau aiškumo tiesiog privalau nukopijuoti tai, ką Estée Lauder teigia apie šį rinkinį :

Sumptuous Knockout Mascara – pats pavadinimas viską pasako. Atskirtos, užriestos, ryškios blakstienos – tokios, kokių visada norėjote. Tai tušas ir priemonė, atskirianti blakstienas, viename. 
Nokautuojantis atskyrimas – visos blakstienos akimirksniu atskirtos. Nokautuojanti apimtis – priduoda apimties kiekvienai blakstienai atskirai. Nokautuojanti spalva – juodesnė nei juoda, išlieka iki 12 val. Inovacija - išskirtinis, patentuotas Clump-Preventing Brush užriečia ir atskiria kiekvieną blakstieną atskirai, jų nesulipindamas. Speciali šepetėlio forma tankina net pačius mažiausius plaukelius. Išskirtinės anglies dalelės suformuoja ir išlaiko blakstienas. Ilgai išliekanti formulė nenubėga ir neišsitepa.

Brow Now Stay-In-Place Brow Gel antakių gelis
Skaidrus gelis antakių priežiūrai.

Little Black Primer blakstienų tušo bazė
Trys panaudojimo būdai:
- Suteikite blakstienoms atspalvį: naudokite jį vieną ir suteikite blakstienoms šilkinį juodą atspalvį. Jūsų blakstienos bus minkštos ir lanksčios tačiau įgaus ryškumo.
- Sustiprinkite: naudokite jį kaip pagrindą prieš Jūsų mėgiamą blakstienų tušą. Tai suteiks blakstienoms apimties, ilgio ir pakels jas.
- Sujunkite: padenkite šia baze jau nudažytas blakstienas, taip taip jau padažytas tušu blakstienas ir Jūsų makiažas taps atsparus drėgmei, bei vandeniui.


Na, aprašymas ant tiek prigrūstas reklaminių šūkių ir perspaustas, kad atrodo tai turėtų būti geriausios priemonės pasaulyje. Tiesa sakant, tais aprašymais niekada netikiu, o kartais paskaičius suveikia atvirkščiai - nebesinori pirkti, nes skamba kaip smarkiai perdėtas bandymas prakišti prekę. Išbandžiusi šias priemones apie kelis mėnesius aš jau turiu susidariusi savo nuomonę ir noriu ja pasidalinti, nes kaip dauguma, manau, patyrėte savo kailiu, reklamos dažnai neatitinka realybės.



Little Black Primer - blakstienų tušo bazė, šiame rinkinyje gauname ne pilną dydį, 2,8ml (pilnas dydis 6ml). Pakuotė plastikinė ir neįtin kokybiška kalbant apie užrašus, jie labai trinasi, o patrynus su pirštu ar nagu tiesiog pranyksta.


Tai ne tipinė bazė, kadangi yra juodos spalvos, o dauguma būna baltos, bet ta juoda spalva čia nėra ryški, panašesnė į pilkšvai rudą. Dauguma mano anksčiau bandytų primerių turėjo nedidelius plaušelius, kad suteiktų blakstienoms daugiau apimties, tačiau šis jų neturi, o pati tekstūra gelinė, primenanti antakių gelį. Turi vos juntamą, neerzinantį kvapą. Šepetėlis pakankamai nedidelis ir plonas, riestas, tad patogu dengti blakstienas nuo pat šaknų. Tikrai dėl to riestumo kažkiek pakelia blakstienas ir jas paryškina, bet nepasakyčiau, kad suteiktų apimties ar ilgio. Mane nuvylė teiginys iš aprašymo, kad po jo blakstienos lieka minkštos ir lanksčios - iš tiesų tai visiškai priešingai, po jo blakstienos tampa labai kietos.


Sumptous Knockout blakstienų tušo pakuotė kur kas kokybiškesnė, sunkesnė ir nuo jos užrašai visiškai nesitrina ir tai pilno dydžio produktas.


Šio tušo šepetėlis yra sintetinių šerelių, kurie yra nedideli ir labai tankūs. Šepetėlio viršus ne plokščias, o taip pat dengtas smulkiais šereliais, kad būtų patogiau padengti apatines blakstienas ar blakstienų kampučius. Spalva - juoda, bet tikrai nėra kažkuo išsiskirianti iš kitų tušų. Turi stiprų, cheminį kvapą, kuris būdingas kai kuriems tušams. 


Laimei, nei šis primeris nei blakstienų tušas man nealergizuoja akių. Kiek kartų bandžiau blakstienų primerį skirtingais būdais - ir prieš šį tušą, ir prieš kitus, ir tepant tušą iškarto po bazės ir palaukiant ilgiau - nei vienas būdas man nepasiteisino ir nepatiko. Bazė kiek pakelia ir patamsina blakstienas, bet kartu jas sukietina, ir dedamas tušas ant viršaus sugeba tik kiek jas prailginti. Konkrečiai naudojant Estée Lauder bazę ir tušą kartu efektas man nepatinka, blakstienas pailgina, bet sulipdo ir rodos galiu suskaičiuoti kiek blakstienų yra, trūksta apimties. Naudojant vien tušą, variantas kiek atvirkštinis - patankina, tačiau trūksta ilgio. Galbūt šis tušas patiktų toms, kurios nori natūralaus efekto, šiek tiek juodesnių, ryškesnių, blakstienų, bet tuomet manau labiau apsimokėtų išsirinkti kažką pigesnio.


Stay In Place Brow Gel antakių želė taip pat ne pilno dydžio, turi neerzinantį, silpną kvapą. Tai bespalvė antakių želė, tad tiks visiems. Ši želė taip pat neturi jokių plaušelių, tad antakių netankina. Formulė kaip ir daugumos antakių gelių - gelinė, galbūt kiek skystesnė nei kitos.


Užtepus reikia palaukti keleta minučių kol nudžius, nes ji labai šlapia, tačiau kai nudžiūna tai tampa kaip nematomi klijai - nepasijudina iš vietos nei vienas plaukelis, bet tuo pačiu nepadaro jų per kietų ar per šiurkščių. Šepetėlis labai mažytis, pakankamai patogus, tik kartais paima per daug produkto, tad reikia nubraukti į pakuotės šonus.


Radau, kad Douglas.lt Estée Lauder Sumptuous Knockout tušas vienas pats kainuoja tiek pat, kiek ir šis visas rinkinys (33,95€), tad nemokamai gaunasi antakių gelis ir blakstienų bazė, tačiau visiškai nemanau, kad tušas yra tos kainos vertas.  Estée Lauder pažadai apie produktus manęs neįtikino ir tai pasiteisino - kartočiau nebent antakių bazę, manau ji vienintelė iš šio rinkinio yra tikrai verta dėmesio. :)

Nuorodos :

Douglas.lt Sumptuous Knockout rinkinys
Douglas.lt Sumptuous Knockout tušas

Besame ❤ 

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Aš jokiu būdu nenoriu įžeisti, bet merginos YouTube, UK/USA vlogers, lygiai tie patys "mėgstamiausi" brandai. Parduotuvės pilnos įvairiausių high end ir highstreet brandų, o visad įvardinami tie patys, net pradeda atrodyti, kad neturima savo nuomonės ��

    AtsakytiPanaikinti
  2. O jūs ne taip supratote sakinį :) Tai nėra mano patys mėgstamiausi kosmetikos brand'ai. Tai man patinkantys, įžymesni brand'ai būtent priklausantys Estee Lauder:)

    AtsakytiPanaikinti